reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

aga7602, gratuluję serdecznie, ale duża Twoja dzidzia, super, że wszystko ok. No i jakie ładne zdjęcia hehe, prawda, że w 3D komicznie wygląda maleństwo? Jak mały ufoludek, my się z naszego śmialiśmy, że taki mały kosmita nasz kochany :-)

dziewczyny, a przejmujecie się tą "warzywną" epidemią?

reklama
Aga gratulacje! Rosnie jak na drozdzach:)
Goraco.... Bylam na zakupach i znow mnie wzielo na szparagi i truskawki... no i oczywiscie niesmiertelny grejpfrut. Sa juz tez czeresnie... ale chyba jeszcze poczekam....
Pozdrowki!

Kota-behemota- dokładnie ja miałam takie samo wrażenie jak zobaczyłam moja kluseczke w 3D- normalnie obcy, ufoludek:-D

Ja kupuje owoce i warzywa tylko na bazarku od jednej sprawdzonej kobietki albo teściowie z dzialki mi przywoża, ale ogórki na razie sobie odpuściłam. Myje wszystko bardzo dokładnie a jak mogę to też sparzam na kilka sekund

tak czytam i czytam i aż mi się mordeczka cieszy do komputera:D dziewczyny wasze dzidzie są niesamowite jej, ja swoją zobaczę dopiero w poniedziałek, już nie mogę się doczekać :))ANKARIANNA gratuluję synka fajnie, że już wiesz. Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie

Ja mam tutaj głównie warzywa norweskie. Owoce są często hiszpańskie ale jak się je dobrze umyje to można jeść.
Dzisiaj mam pierwszą wizytę u lekarza. Nareszcie :) Mam nadzieję że wszystko jest w porządku :)
Później dam Was odpowiedź :) Pozdrawiam

Dziewczyny...
Kolejna wróżba z cyklu "co nam się urodzi"... ;-)

"Delikatnie odciągnij wskazującym palcem dolną powiekę oka i obejrzyj dokładnie białkówki. Powinnaś dojrzeć naczynko krwionośne w kształcie litery V. Szykuj się na narodziny chłopca, jeśli naczynko jest w prawym oku. I odwrotnie: "V" w lewym oku zwiastuje dziewczynkę."

Ja znalazłam u siebie w prawym oku - na chłopczyka :laugh2:

reklama
Aga, gratulacje!!Śliczna dzidzia:-)
Nereida - widzisz, maleństwo Ci pomachało, że masz się nie przejmować za bardzo:-)..
Co do jarzyn, ja staram się nie wpadać w panikę, warzywa i tak się gotuje, owoce dokładnie myje..tylko do ogórków mam jakieś mieszane uczucia..z resztą co chwilę straszą nas różnymi "epidemiami", tu świńska grypa, tu ptasi wirus, coś tam z drobiem, coś tam z wołowiną - non stop coś..widocznie teraz czas na jarzyny..
Sergi - niezła ta wróżba, od razu poleciałam do lustra i..nic nie dojrzałam:-D

Do góry