reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Witajcie, ja tylko z doskoku, bo nie było mnie w domu cały dzień.
Milva, wszystkiego naj naj! :* :)
Sosnowiczanka, "Plamy z żywicy usuwamy benzyną, terpentyną lub rozpuszczalnikiem TRI (trój-chloro-etylen), dostępny w aptekach. Na koniec wyprać w wodzie z mydłem."

reklama
Niunia szczepienie zniosła wyśmienicie. Przy szczepionce w ogóle nie zapłakała, tylko dopiero jak pielęgniarka zaczęła do niej gadać. Kolejne szczepienie 11 lipca na wzwB, bezpłatne :-)
Zmykam do wanny i spać. Miłej nocki. Pa:-)

Robiłam mojej Melci też ten odlew, pobeczała się przy tym. Ogólnie bidula z niej, gorączkuje marudzi i to co mnie najbardziej martwi nie chce nic jeść. A maleństwo już śpi słodko.

KOTA czemu jakbyście nie pojechali teraz to wakacje moglibyście odpuścić sobie na najbliższe kilka lat??? Jejuś mi się marzy jechać z rodziną nad morze, mąż nigdy nie był, ja jak byłam dzieckiem na koloniach kiedyś. A tak to tylko "wakacje" spędzamy u rodziny męża.
Ale za rok postaram się zgarnąć rodzinkę i może uda się pojechać.

Byliśmy na zakupach, bo tez w lodówce pusto...wydałam 180zł nie wiem na co zupełnie:baffled:,Bartek dopiero co zasypia...jestem dziś tak jakaś opadnięta z sił, zero życia:crazy: w domu znowu bałagan, wkurza mnie już to, ale no nie mam kiedy ogarnać- jak mały nie śpi , to zupełnie sam nie pobawi się, jak śpi to znowu musi byc cisza bo się ciągle wybudza grrrrrrr:wściekła/y:
Może jak się zrobi chłodniej , to samopoczucie lepsze wróci....

Freiya a kocyk z bobovity? bo ja niby tez wygralam i wyslalam do nich ten paragon, nawet pani do mnie dzwonila czy dostalam smsa o wyraniej to powiedzialam ze tak i juz wyslalam paragon, a teraz tweirdza ze nie zarejestrowali zgloszenia z mojego nr tel;|

milva- Wszystkiego naj naj , spełnienia marzeń ! :-)
inka- gratuluję nurkowania !
asko- wiec moja też ma te zgrubienia na cycuszkach

Ja już szykuje się na powrót moich i czasu mało...

Kasiula od pewnego czasu dużo gada BA BA , BA BU ABBA czyli niestety pierwsze słowo mogę uznać że babcia. Może mam zaprosić babcię i puścić Abbę ? :-D zdarza jej się MA MA, AGA - moje imię :-)

Mam chwilke zeby napisac:-)Na szczepieniu było szybko i sprawnie Alan był dzielnym dzieckiem:tak:Zapłakał tylko przy wkłuciu (dziekuje za trzymanie &&&) ogólnie po sczepionce był strasznie marudny ale wydaje mi sie ze to wina iz kupki nie mogł zrobic,dałam mu obiadek z marchewka i cos mu ona nie wchodzi(tzn lubi ale.... ma straszne zatwardzenie:baffled:) i sie bidulek meczy.Na 17.30 mialam strzyzenie pieska i zostawilam małego z M jak wyszli na spacer to wrócili razem ze mna ok 20.30:szok:i mały wcale nie chce spac bawi sie na macie:sorry2:Jutro jade na Targówek (tam gdzie mieszkałam) do fyzjerki nałożyc farbe i troche podciac włosy bo mam tak zniszczone ze tragedia....no i odrazu odwiedze kumpele:happy2:Wiec troszke sie rozerwe i wróce do domu tak ok 17:-)A M niech sie meczy hihihihi...

Dorotar- trzymam &&&& zeby wreszcie poszukiwania pracy zakonczyły sie szczesliwie:-p
Milva- u nas tez bałagan jak cholera M nawet nie potrafi zmyc po sobie szklanki juz nie wspomne o talerzu:sorry2:

Wlasnie a co do ulewania to Alan tak chlusnał na szczepieniu ze Pani Dr. sie wystarszyla-najwazniejsze ze waga rosnie...(tak powiedziala) i narazie sie nie przejmowac

Krzyś też ulewa a już było lepiej...
Kota nie wybrałabym się z dzieckiem tak daleko (chyba że nocą jechaliście) bo mały się bardzo wkurza w foteliku.

Dziewczyny poradźcie coś... mam czerwoną bluze, wrzuciłam do prania z taki =m kapelusikiem który miał granatowy element i o zgrozo mam granatowe plamy na bluzie - czym je wywabić? :(

Melduje się po całym dniu poza domem. Żyjemy, Aniela padła i ja padam.
Nadrobiłam. Wiem co u Was.
Trzymam kciuki za pracę Dorotar.

Edit:6:49
No i patrzcie. Ostatnia wieczorem, pierwsza rano :)

Zapomniałam Wam napisać, że promocja Pampersów jest w Carrefourze. Za 79,99 jest 150szt rozm 3

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
To ja zaraz za Tobą rojku;-) choć pobudka 5.30 . Juz od kilku dni sprawdza się karmienie małego przed moim zaśnięciem - tak ok 22, śpi wtedy do 2 i potem do tej swojej 5 i nie budzi się co 2 godziny nie wiadomo na co...ehh jakby jeszcze to o 2 wyeliminować jakoś:rofl2:
Chłodniej trochę, muszę w domu posprzątać koniecznie. Nie mam jeszcze nic na dzień matki:baffled: i nie wiem co kupić...

Do góry