reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hey :)

Dzisiaj kolejny dzien jak mnie boli glowa :( ehh to cisnienie, Maarika jak tylko otworzy oczy to leci do komody wyciaga swoje ubrania kaze sie ubierac i chce na dwor. Szkoda ze nie mieszkamy w domku bo bym ja wypuscila i tyle..

Dzisiaj w nocy przezylam koszmar - ogolnie Fabianek z nami nie spi ale ze bylam jakos mega padnieta to karmilam go na lezaco i zazsnela a o 3 obudzil mnie mega placz Fabianka, okazalo sie ze ebiedaczek spadl z naszego lozka :( Cale szczescie lozka mamy niskie i nic mu sie nie stalo, przez godzine go zabawialam zeby nie poszedl spac bo podobno jak dizecko sie uderzy w glowe to lepiej zeby przez jakis czas nie szlo spac, potem dalam mu jesc i poszedl spac ale ja juz usnac nie moglam bo siedzialam i patrzylam czy wszystko ok.. Ehhh mam takie wyrzuty sumienia:(

Dorotar zdrowka dla Melci, wcale sie nie dziwie ze nie chce jsc jak ma goraczke, niech duzo tylko pije. Oby Kacperek sie nie zarazil..

reklama
Freyia- a wysłałas paragon? bO ja wszytsko zrobilam a kocyka nie ma wiec do nich napisalam, i niby nie maja mojego zgłoszenia.

Dorotar zdrówka dla Amelci, no i żeby Kacperek nie złapał... Trzymam kciuki za twoją dzisiejszą prace, daj znac jak bylo :)

Mła tak wczoraj poszukalam w googlach, i zmylam plamę. Zwylkym spirytusem. Zostal mi z pielegnacji pępka. Plama pięknie zeszla, wieczorem kieckę wrzucilam do pralki i teraz sie suszy. Pozniej zobaczę czy z tego spirytusu plama nie zostala:) Jak Emilka tak bedzie wstawac Tak wczesnie to będziecie miec bardzo długi dzien :D

Inka
musisz czesciej zostawiac chłopaków samych :)

Papayka zdrówka dla was:)

Violett
faktycznie nie ciekawie mieliscie w nocy, dobrze ze nic powaznego mu sie nie stało.

U nas nocka super, maly obudzil sie o 5.30 na pierwsze karmienie, po czy usnął i spal do 8.30 :)
Wczoraj kupilam siostrze na prezent koszulkę nocną i niebawem ruszamy z Alanem do cioci na ciacho imieninowe:)

Co do promocji na pampki to w fanjej cenie w realu kupilam wczoraj:) Rozmiar 4+ -120szt. W cenie 83,99. jakis czas temu dostalam kupon rabatowy -12% na zakupy, więc pieluchy wyszly mnie po 0.62 zl za sztukę. Kupilam 2 paczki:) Rozmiary byly rózne.

Papayka, zdrówka dla Was! :)

Violett, horror :( Mam nadzieję, że Fabianek jest małym twardzielem ;)

Maxwell, raz w życiu byłam w Zabrzu, właśnie w DOMiTcie, ale to było sto lat temu. Na koncercie... Slayera :D

Sosnowiczanka, oby się powiodło :)

Tak, tak, mamy dłuuuugi dzień. Wczoraj Miśka wstała o 4:20 a ja później spędziłam półprzytomna 6h za kierownicą. Myślałam, że odeśpię, ale dzieć nie ma litości ;)

Dorotar, prawdę mówiąc nie wiem, bo po 1h dałam jej zabawki do łóżeczka i przyłożyłam głowę do poduszki. Ale chwilę potem M wstał do pracy i chciał dać jej mleko, ale ona miała to gdzieś i dalej bawiła się w najlepsze. Potem padła jeszcze na 1h i znów 3h zabawy. Chyba najbardziej podobało jej się, że ma gołe nogi i bawiła się stopami :D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny te Pampersy sa w rozmiarach od 3 - 5. tylko orientacyjnie podalam ze trójek jest 150. Pisze na tym, że to sa jakby dwie economy paczki :)
zresztą patrzcie tu: PromoBaby.pl

Violett- dobrze, że nic się nie stało!!!Swoją drogą- jak on to zrobił? Bartek na szczęście w nocy lezy w jednym miejscu, tylko się rozkopuje , ale współczuję nerwów!!

Maxwell, raz w życiu byłam w Zabrzu, właśnie w DOMiTcie, ale to było sto lat temu. Na koncercie... Slayera :D

Dorotar, prawdę mówiąc nie wiem, bo po 1h dałam jej zabawki do łóżeczka i przyłożyłam głowę do poduszki.

Az mi się dawne czasy przypomniały jak o tym Slayerze wspomniałaś ehhhh:-D
Ja też jak mały wcześnie staje, to go do łóżeczka kładę- karuzela, zabawki i tak przysypiam czuwając, jak ma dobry humor , to się i z pół godziny pobawi ...jak nie , to zaczynamy dzień;-)

Czekam na Tz i jedziemy jakis dywanik kupić co bym mogła małego na podłogę kłaść i niech się tam kula:laugh2:

o koncertach Slayera proszę nic nie mówić bo teraz na ursynalia był taki moment (jak zaczęli sprzedaż) że bilety można było po 30zł kupić. A ja dupa nie kupiłam bo bałam się (byłam jeszcze w ciąży) że jak ja dam radę iść na koncert przy takim małym dziecku. :wściekła/y:

Idę dziś do Lidla popatrzeć bo podobno są po 49zł termometry takie do czoła, i tak planowałam taki kupić więc może wezmę ten. i jeszcze za 8 zł zestaw zabezpieczeń na szafki i szuflady.

violet dopiero teraz doczytalam! masakra. Dobrze ze sie nic nie stało. Całujemy Was oboje. Teraz te nasze dzieci takie już sprytne ze oka nie można z nich spuścić.

reklama
Witam sie po nieobecności:)
Ehhhh dzis bylam z Patrykiem na testach u Alergoloda i jest uczulony na trawe i brzoze:szok::crazy: no a na jedzenie testy w lipcu:( to dopiero sie okaze,bo na razie wiem ze na mleko jest uczulony.
Jutro znow u mnie dentysta na 12 ałaaa juz mnie boli..
A tak ogolnie to po staremu, czytam Was codziennie:)

Nie mam jeszcze prezentu dla Matek dajcie pomysły bo ja juz nie wiem:(
Tesciowie chcialam kupic spodnie na aerobik,ale juz sobiee kupila.A mojej Mamie nie wiem.

dorotar
najlepszego w pracy:)

kupiniosia
kiedy corcia wraca??

violett obserwuj jak co, biedny maluszek:(

Miłego dnia:)
Nareszcie puscily upały i jest temperatura w sam raz:)

Do góry