Milva
Zbójkowa mama;)
ee, my też bez zębów i chyba na razie się nic w tym temacie nie zapowiada, trochę się boję co to będzie- marudzenie, płacze brrr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana właśnie radzę sobie coraz gorzej. Mam wrazenie że dopiero teraz dopada mnie depresja poporodowa. Potrafię usiąść i płakać nad sobą. Jestem przemęczona chyba tym kiepskim spaniem Mikusia w nocy, w dzień też nie jest łatwo:-( Nie wiem jak mam sobie pomóc bo jestem z tym wszystkim sama:-(Milva życzę Ci z całego serca przespanych nocek:*
Agapa ja nie mam pojęcia jak Ty sobie dajesz radę !Podziw i szacun;D
Nie jestem wielka. Dziękuję wam dziewczyny, ale ja naprawdę nie daję już rady.hej dziewczynki
my już w domku. byliśmy na wystawie ale niestety pogoda się popsuła i trzeba było uciekać.
później urodziny mojej babci i na reszcie odpoczynek.
najlepszego dla dzieci z 13go :-)
agapa przyłączam się do Twoich podziwiaczek. jesteś wielka!!
Freyia Ty to masz szczęście. ja już drugi raz wysłałam kod z bobovity i nic... :-( ale chyba bym się zdziwiła jakbym coś wygrała, bo to się mi po prostu nigdy nie udało..
spokojnego niedzielnego wieczoru, u mnie w planach MBTM na Polsacie.
Ja w ciągu dnia jadę na samym cycu. Wieczorem przed snem Miki dostaje MM i w nocy jest albo na cycu albo też dostaje MM. Wieczorem ok. 180ml, a w nocy ok. 100mlhej dziewczyny!:-)
dlugo mnie nie bylo i nie wiem czy uda mi sie doczytac naprodukowane strony....
Najlepsze zyczenia dla solenizantek i solenizantow.... Kurcze, jak ten czas leci.... Ciagle wydaje mi sie, ze to tak niedawno bylam w ciazy....
My nadal w PL. Najpierw tydzien u rodzicow (ktorzy wyjechali i bylismy sami przez tydzien) a pozniej bylismy tydzien nad morzem - Maly spal w wozku na molo jak aniolek.... niestety w polowie pobytu pojawily sie czeste, zielone kupki i sa do dzis (jutro bedzie tydzien)..... a poniewaz wrocilismy w pt wieczorem, moze uda mi sie jutro umowic do pediatry....:-(
Czy ktoras z was jeszcze jedzie tylko na cycu? Chyba nie zostalam ostatnia....
Noce ciagle z pobudkami na karmienie.... i od dzis zawzielam sie i bede odkladac Malego po karmieniu do lozeczka (do tej pory w nocy spal z nami)....
Stesknilam sie za BB.... sprobuje teraz troche nadrobic zaleglosci....
Milego wieczoru!:-)