reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Moja ma między 9-14 :) ale mówię jej, że może trafi w mikołajki jak ja i jeszcze inna koleżanka z paczki z liceum :D

Dorotar- chyba jednak niestety bedziesz musiała szukac pracy nie swoim zawodzie:-(Moja kumpela tak zrobila i sobie dorabia jedzac po klientkach i tez ma 2 dzieci:-)
Sosnowiczanka- Dokladnie 14 pazdiernik jedyne imieniki naszych synków:tak:
Maxwell- ja tez chodze dzis jak potłuczona:-(chyba @@@ mi sie zbliza ...szkoda ze nici z przytulasów.
Aga7602-Napisz jak u malutkiej,jak wyniki?

Dzis mialam kupe prasowania ,jutro nastepne pranie rzeczy młodego a to przez te ch...ślinienie i ulewnie...ehhh

Ide na Rewolucje Kuchenne moze humor sobie poprawie:tak:
Miłego wieczoru ;***

Dziewczyny

Chciałąm powiedzieć Wam że wynik EEG mojej Oleńki jest prawidłowy!!!!!!!!!!!!
Co oznacza że Zespół Westa został wykluczony na 99%- bo niezwykle rzadko sie zdarza że EEG jest prawidłowe a dziecko ma padaczke,
Dzisiaj na konsultacji-lekarka ktora jest specjalistką w EEG obejrzala film, bo nagralam te skłony i kazala
Nam zrobic usg brzucha, bo moze byc to refluks, wg niej,-mam nadal ją obserwowac, ale ona jako specjalistka ktora mnostwo juz widziala razy ten zespol westa u niemowląt powiedziala ze mala jest zdrowa, zreszta juz od wejscia usmiechala sie szeroko do nas i przywitala nas slowami ze cieszy sie ze moze powiedziec ze dziecko jest zdrowe, bo niestety rzadko sie zdarza ze moze to powiedziec a ta choroba jest straszna.

Dziekuje Wam za kciuki, dobre słowa i modlitwę

Ale od początku badanie jest bezbolesne, ale to trzymanie dziecka zeby nie zasnęło przez kilka godzin do badaniaa to koszmar, obudzilismy mala o 8 rano i do 15 trzymalismy zeby nie zasnela, chociaz mielismy dac jej tylko 6 godzin snu ale doszlismy do wniosku z moim M ze nie da mala rady bo zwykle w nocy spi nam 9 do 10 godzin.
Najgorsze bylo utrzymanie jej w samochodzie-w koncu ja i ona plakalismy, ona z niewyspania ja z bezsilności ze musze jej to robic.
Potem juz tylko byl wygodny fotel nalozyli jej czepek podlączyli elektrody nakarmilam ja i zasnela na rekach mojego M, ja nie dalam rady jej juz trzymac bo sie psychicznie rozkleilam i musialam wyjsc,

Badanie bylo we wtorek dzisiaj byl wynik, to byly najgorsze dni w moim zyciu..., tak sie balam o moja malą.

Jeszcze raz Wam dziekuje i na jakis czas znikam z forum.
Muszę sie psychicznie zregenerować bo rozpadlam sie nieco emocjonalnie i obiecalam mojemu M ze na jakis czas dam sobie spokoj z internetem.

Buziaki dla wszystkich grudniowek i ich maluszkow,

Agus tak sie ciesze ze badanie wyszlo dobrze!!!Trzymajcie sie i duzo zdrowka dla Was!!
Ale zajrzyj do Nas czasami;)

Salsik bardzo mi przykro,tule mocno.
Wszystkiego naj naj!!!Pamietamy o Was:)

A my dzis bylismy sprawdzic serduszko u kardiologa i okazalo sie ze ta szczelina co miala to sie ładnie zamkneła i jest wszystko ok.Bo jakby sie nie zamkneła to by byla operacja:(
Ale jest wszystko w porzadeczku!!!!
Dzis tez bylam zrobic zdjecie zęba i w poniedzialek c.d dentysty;/
Milego wieczorku.

Aga bardzo się cieszę, że wszystko jest z Olcią w jak najlepszym porządku.
TY Kochana odpocznij, nabierz sił i wróć do nas :-)

Młody padł mi dziś o 19 :szok: i coś czuję, że dzień rozpoczniemy jutro pewnie ok 4-5 nad ranem...
dobrze, że od uczelni wolne więc jakoś damy radę!!

spokojnej nocy

Aga bardzo się cieszę że u was dobre wieści trzymamy za was kciuki, wszystkiego dobrego zajrzyj do nas i odpoczywaj bo wyobrażam sobie jaki koszmar przeszliście
Dorator to powodzenia w szukaniu pracy !!!!!!!!
Izi dobrze że u Nadii też już wszystko ok zdrówka
inka to spokojnej nocki aby Aleksy sobie pospał dłużej

Ostatnia edycja:
Aga Kochaniutka strasznie się cieszę, że wszytko z Twoją córcią w porządku !!:*
Damy Ci tyle czasu ile potrzebujesz, ale wróć kiedyś do nas!!!

Izi, super, że i u Ciebie wszystko dobrze ::):*

Jednak te nasze grudniaczki są nie do zdarcia:-) Nic tylko się cieszyć :)

Aga, czekałam na wiadomość od Ciebie i to na taką wiadomość! :)))) Aż mi świeczki stanęły w oczach jak to czytałam :) Tofika miała chyba bardzo podobną sytuację. Refluks Lenki sprawiał wrażenie, że to coś poważniejszego. Strasznie się cieszę, Kochana. Odetchnij głęboko i odpocznij po tych nerwach :*

Izi, Twoje dobre wieści o serduszku Naduni są kolejną cudowną informacją :* Idę spać uśmiechnięta :)

reklama
Dziewczynki dziekuje za miłe słowa,tak sie ciesz ze Was mam i ze jestem tu z Wami,bo Wy zawsze pocieszycie i napiszecie cos milego:) ehhh musialam to napisac:*

Dobranoc Kochane...

P.s. zjadłam danio i teraz moge isc spac:) hehhee

Do góry