reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Tak sobie myślę, że bardzo się będę cieszyć jeśli ten nasz wątek przetrwa dłuuuugo. Już się do Was kobiety tak przywiązałam, że szok :)
Najlepiej jakbyśmy zaciążyły znów w tym samym czasie :-p

Aguś zaglądąłam dziś co chwila w poszukiwaniu wieści od Ciebie. Ściskam Was mocno i cieszę się z Wami.

Izi świetnie, że jest wszystko ok!!!!

Dzień dobry
No i zgodnie z moimi przypuszczeniami dzień zaczęliśmy dziś o 5:30 !! SZkoda, że ja zdążyłam postać tylko 4godz...
Miłego dnia

Czesc dziewczyny

Zrobiłam rano test i wyszedł negatywny:-), więc wierzę, że @ przyjdzie do mnie, bo nie jestem gotowa na kolejne dziecko.
Poczekam jeszcze tydzień lub dwa i jak nie będzie @, to pójdę do gina.
Brzuch mnie wczoraj niby pobolewał jak na @, ale krwawienia brak:-(

Aguś najgorsze za Wami, odpoczywaj kochana! Bardzo się cieszę razem z Wami.
Mikołaj jeszcze śpi-aż nie wierzę, ale ja już nie mogę zasnać:(
27...na dzidziusia przyjdzie czas;)

Aga Dobrze ze z malutka wszystko ok, zdrowka dla was.
2701 Super ze test wyszedl taki jak chcialac. Moj niedawno tez taki wyszedl, wiec dzis ide do gina, zeby na razie sie to nie zmienilo :-)

U nas moge powiedziec ze nocka super, Alan obudzil sie o 7,15 :) (A nie o 6 ) Tradycyjnie juz chyba, w nocy jedno karmienie-dzis o 3. Przed poludniem ide odebrac wyniki badan, mam nadzieje ze wyszly dobrze-juz sie boje...

Mam tak nabity łeb tym rozszezaniem karmienia ze nie wiem czy nie pojade jeszcze dzis do pediatry... ah, ciezki los mlodej matki...:baffled:

Aga- wspaniałe wiadomości!! Aż mi się gardło zcisnęło jak czytałam twoją relację...jakie te nasze maleństwa są bezbronne...
Czasem wieczorem jak mały śpi i tak sobie na niego patrzę , to nachodzi mnie myślę, że gdyby coś mu się stało...nie byłabym w stanie się chyba podnieść po tym...tego uczucia miłości nie da się niczym zastąpić! ehh takie coś mnie refleksje nachodzą-może przez tą deszczową pogodę dziś;-)

Inka- nie wiem jak ty wytrzymujesz tak długo siedzieć, ja padam o 22 max;-)
Rojku- ja wolę pozostać w tym wątku- na żaden nowy ciążowy się nie wybieram zdecydowanie:-D

Wstaliśmy jak zwykle 5.30- ostatnio rano budzą jakieś koszmarki chyba, bo przed wybudzeniem sobie popłakuje przez sen, a czasem nawet się mocno rozpłacze, nie wiem co się biedulkowi śni...

witam!
u nas nocka bez z mian, ale ja ledwo zyje :sorry:

270....@ przyjdzie napewno, ja tez juz test robilam (zreszta Wam pisalam o tym) i sie doczekalam @ :)

reklama
ja ogolnie na 1 @ czekalam dlugo, ze strachem i chyba tydzien po zrobionym tescie dostalam. Teraz jedynie tabletki mi najlepiej reguluja misiaczke, bo bez nich po 3 miesiace potrafilam nie miec wcale.

Do góry