reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
U nas nocka jak zwykle ok, tylko wczoraj koło 23 Eminia się obudziła nagle ze strasznym płaczem, tak jakby jej się coś złego śniło, ale jak przytuliła się do cycka to za chwilę przeszło.

Aga super że to jednak nie żadna poważna choroba!

Milva ja też mam takie momenty, patrzę na tą buziulkę malutką i rozczulam się jaka ona jest bezbronna i słodziutka :D

Hej dziewczyny:-)
Melduję się...wyspana:-)
Aga - super wieści!!!Wycałuj dzielną Oleńkę:-)
Izi - super, że serduszko Nadii w porządku:-)
2701..- dobrze, że test wyszedł po Twojej myśli;-)
Kota, Phelania, Violett, Klariss - buziaczki dla Waszych 5-miesięczniaczków!!!:-p
Idę nastawić na kawkę (do kawki chlebek bananowy Koty;-))

Boże jak tez czas leci:szok::-DDzieki dziewczyny.
U nas okazało sie ze to jednak zęby od kilku dni młody wstaje o 4-5 rano i marudzi ze 3 godz.M dzis przyjechał z pracy ok 4.30 mały juz nie spał nakarmił go i przewinał.Oczywiscie po tym wszystkim polozyl go do łózeczka no i sie zaczał ryk i marudzenie ,to co odrazu Dentonix posmarował mu dół dziaseł(wyczuł pagórki):-D10 min nie mineło Alanek usnał śpi do tej pory.

Milva - u nas jest identycznie z tymi koszmarami ,wczesniej tak nie miał.Ale sa 2 opcje albo młody za duzo bodzców złapał w ciagu dnia i musi to odreagowac przez sen(czytałam o tym w jakiejs ksiezece),albo niestety zęby.
Maxwell- ja takze dzis wyspana;-) moze nam lepszy humorek dzis dopisze:sorry2:
Aga-Kamien z serca spadł!!!!

Jak tylko wstanie młody nakarmie go i idziemy na spacer do 12 a pozniej przychodzimy ponownie na karmienie i znów na spacer:-)Pogoda jest piekna.

Rojku, ja podobnie jak Ty wierzę, że przetrwamy z naszymi Grudniówkami do starości :) fajnie by było kiedyś zrobić takie zlot!
Aga, bardzo się cieszę, że z maleńką wszystko dobrze! wyobrażam sobie co musiałaś czuć, biedna! Odreaguj, zregeneruj siły i odpocznij :* a później choć czasem do nas zaglądaj i pisz :)
27012701, dobrze, że test wyszedł po Twojej myśli :)
Sosnowiczanka, ja też miałam mętlik w głowie, dlatego wczoraj poszłam do pediatry... trochę mnie ta wizyta uspokoiła, a miałam 100 pytań do wypisanych na kartce :)

Phelania, oby było, jak piszesz;-) Na razie u nas dobrze się zaczął dzień..dziewczyny (tfu tfu) grzeczne;-)
Kota, Rojku - wszystko w naszych (czyt.grudniówkowych) rękach;-):tak:

reklama
Do góry