Czesc kobitki! Spoznione ale szczere zyczenkia dla 4 i 5 miesieczniakow! Pogubulam sie kto i co ale oby dzieciaczki rosly zdrowo
Ja bylam wczoraj z malym u lekarza, na szczescie osluchowo czysto, uszy ok i gardelko tez wiec oo rostu wszyscy mielismy wirusa. Dzis juz ciut lepiej z noskiem, duzo odciagam i psikam Nasosal (krople tu dostepne), chyba ciut inny sklad niz wody morskiej ale nie wiem dokladnie. A tak z ciekawosci, znalazlam takie cos tu a polskiej aptece,
Polska apteka w UK. Physiomer Baby spray 115 ml. niezbędne dla noska i uszka naszych dzieci od pierwszego dnia życia. czy ktoras z was stosowala? Nie moge znalezc co jest w skladzie i nie wiem czy dobre to bo tanie na pewno nie jest
Po lekarzu skoczylam do miasta, ok 2 godz bylam i moj A. musial mnie zbierac z centrum bo ledwo nogami moglam znow poruszac
Oszalec mozna! Tak wiec od wczoraj znow na przeciwbolowych i przeciwzapalnych, ale musze do lekarza po wiecej isc bo jak pojade do Polski to bez nich sie nie obejde, a nie zamierzam caly czas siedziec w domu. Mam juz dentyste umowionego, tak mi zeby poszly ze az strach
Obydwie jedynki i dwojki od spodu sa zaatakowane
Caly czas sie zastanawiam nad ortopeda dla siebie ale niew wiem czy to cos da?
Nikuss powodzenia, obys dala rade i faktycznie glupio z ich strony!
Asienka mam nadzieje, ze kolega juz sie lepiej czuje i dobrze, ze ma taka kolezanke jak ty! Daj tez znac co z pieskiem!
Kupinosia corcia juz doleciala? Ja to bym chyba w gatki narobila i jakies ziola brala
Jak Zuzia na weekend do taty jedzie to tesknie a co by bylo gdyby tak daleko wywedrowala, mam nadzieje, ze beda sie swietnie bawic!
Venus faceci to niestety juz tacy sa, jak nie rykniesz, nie powiesz to sami z siebie g**** zrobia
milva u mnie tez tak samo, do tej 4 daje herbatke ewentualnie mleko ale ostatnio nie chce, i jakos wraca do spania, ale od 4 sie kreci czesto, bo co pol godziny, i juz przed 6 byla placz. A tak podbudka na kilka lykow o polnocy, 1.30, 3, 4 itd :-(
Asko gratki sla Karolci za nadrobienie wagi! No i nocek to ja kazdemu zazdroszcze! Wiec tobie rowniez! Faktycznie, szalejecie z budowa
Wiecej nie pamietam :-
sorry:
U nas pogoda nawet ale dup* boli wiec z dziecmi nie mam jak wyjsc ;-( mama bedzie o 14 to chociaz Zuzie wezmie na plac obok nas
Ok, zmykam trzeba jeszcze raz wyprac rzeczy, ktorych nie wyjelam z pralki od ....eeee nie bede mowic bo az wstyd
Milego dnia!