freyia ja przy Kamilu robiłam tak jak nappisała INka a ona w tym okresie był młodszy od naszych bobasków teraz. Kupiłam off na komary i pryskałam boki wozka budę itp. ewentualnie słyszłam tez o bronsaletkach na rączkę lub nózkę ktore ponoc są dobre i nie mają przeciwskazan ddla takich maluchów ale musiałabyc poczytac na necie lubb w aptece zapytac.
A ja się pochwalę bo to już chyba wchodzi do naszego życiorysu na stałe
ta rzespana noc to nie byl jednorazowy wyskok, mała przespała już 4 noc z kolei od 20 z minutami do 6.50 nie wiem czemu ale codziennie jak do niej wstaję to jest akurat ta dokładnie godzina... mam tylko obawy co bęzie po powrociee do miasta, czy czasem to nie wynik tylko wiejskiego świeżego powietrza i wylącznie. Zobaczymy...
W domku został juz tylko 1 pokoj do przygotowania pod wylewki steropianem, i w jednym ulozyc drugą warstwę i finito
a tak wogole to dzis wracamy wieeczorem o domku bo jutro idziemy zlozyc wniosek o dowód osobisty dla Karolci i będę piekła ciacha na chrzciny
Ale widzę że u was tez weekendy muszą być udane skoro tu takie pustki
i Dobrze trzeba wykorzystywac piękną pogodę
miłego dnia kochane!!!
A ja się pochwalę bo to już chyba wchodzi do naszego życiorysu na stałe
W domku został juz tylko 1 pokoj do przygotowania pod wylewki steropianem, i w jednym ulozyc drugą warstwę i finito
Ale widzę że u was tez weekendy muszą być udane skoro tu takie pustki