reklama
Milva
Zbójkowa mama;)
nie pamiętam która z was pisała o spacerach że to koszmar chyba Milva i ??? w karzdym razie u nas było to samo płacz noszenie na rękach i stwierdziłam że nie ma to sensu również wyjełam spacerówkę ale nie zauważyłam dużej poprawy. Teraz jest troszkę lepiej nie zapeszając ale spacerujemy raz w gondoli raz w spacerówce zależy od humoru Oziego jak wiatr i chłodniej to gondola jak cieplej to spacerówka
Tak, to ja;-), niestety nic się w tej kwestii nie zmienia- spacery to koszmar, no chyba że na ręku, także czekam na super ciepłe dni co go lżej ubierać będę i wtedy w chustę.
Miałam wczoraj kryzys ze zmęczenia, mały nie dał mi się nawet wysikać w spokoju, spał po 15 minut bujany...w końcu odłożyłam go marudzącego do łóżeczka, gdzie ryczał, a ja w drugim pokoju też, po 2 minutach go wzięłam i jak się uśmiechnął, to znowu ryczałam , że jestem niedobra i , że brak mi cierpliwości...na to przyjechał Tz , który w pierwszej chwili stwierdził, że przeciez moge spac jak mały śpi, a nie na necie siedzieć- po mojej minie szybko się jednak zrehabilitował i posprzatał mieszkanie;-) . Dzis juz mi lepiej, nawet tesciowa mi dzis psychicznego wsparcia udzieliła
Milva, mój M też raz mi podpowiedział takie cudowne rozwiązanie - śpij kiedy ona śpi. Podziękowałam słodko i powiedziałam, że zaraz wskoczę do łóżka, tylko jeszcze ugotuję MU obiad na jutro, zrobię MU kanapki do pracy, wyprasuję pranie małej, wrzucę następne, wyparzę i przygotuję butelki na noc, i jak mi starczy sił, to może nawet się jeszcze wykąpię ;p Chyba zrozumiał ))
mamaOskarka
Fanka BB :)
a ja bym skorzystała z takiej propozycji Mła :-):-) tylko to wszystko kazałabym zrobić M:-)
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Jestem w szoku jakie u mnie w miescie sa terminy do prywatnych lekarzy. Dzwonilam zapisac nas na usg bioderek najblizszy termin-16 maja. No nic, poczekamy. Wpisalam sobie w googlach nazwisko lekarza ktory bedzie wykonywal badanie Alanka i kolejny szok- facet ma 30 lat... Nie wiem czy nie szukac kogos starszego, jak to sie mowi z doswiadczeniem ...
Eh ciezkie zycie mlodej matki...
Eh ciezkie zycie mlodej matki...
kota-behemota
Q & H team
Sosnowiczanka, USG bioderek u nas też jakiś młody szczyl robił, nawet fartucha nie miał ubranego, tylko w dżinsach i w swetrze urzędował.
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Kota no to sie juz nie martwie:-):-)
inka85
Mamusia Aleksego
Dziewczyny nas przyjął młody lekarz w jeansach i koszulce Barcelony :-)
reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Dziewczyny, powiem Wam, że czasem lepszy taki młody lekarz ze świeżym spojrzeniem, niż stary pryk, któremu już się nie chce..;-)