reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Już kiedyś wspominałam, że biorę niedługo ślub i chciałam zapytać czy faktycznie nie mogę zrobić sobie żadnych paznokci?? Swoje mam brzydkie i chciałam miec w tym jedynym dniu ładne dłonie, ale teraz się zastanawiam.

Ja również mam termin na 31.12.2011 :)

27012701 ja robiłam sobie paznokcie żelowe w poprzedniej ciąży,z tego co wiem to faktycznie nie można robić tipsów,ale akrylowych ze względu na zapach,ale żelowe można :tak:

Agness1 ja również trzymam kciuki, będzie dobrze!!! Ja również biorę duphaston, leż i nic nie rób, dbaj tylko o siebie i maleństwo.

Agness1- również trzymam kciuki, leż tak jak kazał lekarz bierz duphaston, a wszystko się uspokoi. Będzie dobrze. Ja biorę luteinę od samego początku i wg mojego gina będe ja brała do 37tyg ciąży:szok:

Hej
Dzisiaj tak jak pisalam mialam wizyte u panstwowego lekarza i tak jak czułam nie jest dobrze :-( mam plamienia, dostałam duphaston i zalecenie lezenia przez 10 dni bo ciaza jest zagrożona :-(jestem troszke załamana. Za tydzien mam z kolei prywatnego lekarza wiec jestem ciekawa co on na to.
A u was ciesze sie ze wszystko wporzadku.
Pozdrowionka
Kochana to leż i nic nie rób. Będzie dobrze. A co konkretnie mu się nie podobało?

Hej
Dzisiaj tak jak pisalam mialam wizyte u panstwowego lekarza i tak jak czułam nie jest dobrze :-( mam plamienia, dostałam duphaston i zalecenie lezenia przez 10 dni bo ciaza jest zagrożona :-(jestem troszke załamana. Za tydzien mam z kolei prywatnego lekarza wiec jestem ciekawa co on na to.
A u was ciesze sie ze wszystko wporzadku.
Pozdrowionka

agness1 wiem co czujesz- ja musze leżeć od 5 tc :-( 2x po 2 tabletki luteiny.
I też plamiłam i chwilami plamię. Ale dzięki temu póki co z moim Paproszkiem jest okej. Jutro kolejne USG i mam nadzieję,że znowu usłyszę dobre nowiny.
Trzymaj się!!!!

Dziękuje za miłe przywitanie
a.gala od wczoraj mam zgagę po raz pierwszy w życiu, mój mąż się śmieje ze mnie i mówi że życia nie znałam :-) Co do innych dolegliwości to męczą mnie mdłości ale jakoś im daje rady.
Agness 1 ja od 4 tygodni jestem na L4 bo zaczełam plamić i też dostałam duphaston + potas i magnez (aspargin ) do tego zalecenie polegiwania w dużych ilościach , zero dźwigania itd. U mnie na usg wyszedł krwiaczek , na ostatnim usg można było zobaczyć, że powoli się wchłania ale wciąż jest ciąża zagrożona. Kolejne mam w przyszły czwartek i jestem pełna nadziei że już wszystko będzie dobrze.
Głowa do góry i nie denerwuj się bo tego nam naprawdę nie potrzeba w takich momentach.

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Witam nowe mamusie: Aśko i Witch:-)
Firanka, śliczna Twoja dzidzia, a i córeczka przesłodka!!
My dzisiaj cały dzień na działce u rodziców - ja odskoczyłam jedynie na wizytę u mojej ginki.:-) Nasza dzidzia ma już 68,30mm i rośnie jak na drożdżach, przybliżyła się do terminu wg OM -pokazywało na 29 listopada..bardzo ruchliwa jest nasza dzidzia i..ma długie nogi:-D..a tu foteczka;-)

Załączniki

• P1030602.jpg
    P1030602.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 62
Do góry