reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

dziewczyny o co chodzi z tym usg przeziernosci karku??to normalnie lekarz robi??
ja bylam wczoraj na krwi moczu i toxo,jutro jade po wyniki i zobaczymy co tam wyjdzie:)
a czy Wy placicie za kazde badania krwi moczu i toxo czy dostajecie skierowanie ??
ja chodze prywatnie do lekarza i musze tez zrobic prywatnie badania;/

milej nocy...
P.S. tez wciagnelam dzis truskawy:)
Tą przezierność robi się w czasi usg. Lekarz coś tam mierzy i jeśli mieści się w normie to jest ok.
Ja chodzę do gina prywatnie więc za każde badania muszę płacić chociaż teraz za te pierwsze (które wychodzą najdrożej) załatwiłam sobie skierowanie i płacę tylko za toxo bo to i tak jest płatne. U nas to kosztuje 90zl

Ja wczoraj wieczorkiem znowu rozmawiałam z sedesem:-( Dziś dam Mai jeść i idę na śniadanie do mamy bo ja nawet chleba nie mam a za nim dojdę do sklepu to mogę na ulicy pawia puścić

reklama
Agapa zjedz rano po przebudzeniu chlebek wasa,albo sucharek,powinno pomóc (przynajmniej mi pomagało).

Kota-behemota dzisiaj robię Twoją zupkę botwinkową. Ja podaje się na zimno czy na ciepło???

To mój śliczny ufoludek :
100_2453.jpg

A to moja księżniczka na festynie wczoraj w przedszkolu. Zespół ogórek i fasolka szparagowa. Nicole jest gitarzystką,a Victoria solistką:
100_2438.jpg

100_2439.jpg

Firanka- tak samo zareagował mój brat , obraził się i zbuntował aż żal mi dzieciaka bo wszystko mu się wali, ma coraz więcej problemów... ale fajny zespół muzyczny ! :)
Bajeczka- dobrej zabawy ! odpoczywaj !
Dagne- super !
Asko- witaj !
Agapa- współczuje z tymi wymiotami bidulko

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny :) oj dziś szykuje mi się dzień ciut męczący. Razem z moją szwagierką lecimy z jej dziećmi ( 2 i 6 lat) na zakupy, a ja będę kierowcą ;p
Wczoraj się tak ochodziłam po mieście, że aż mnie na wieczór łydki rozbolały.
Firanka, cudny bobas, a córa- oj spryciara musi być :)

Dagne Nicole jest spryciarą,że szok. To dobrze,że dużo się ruszasz ja w pierwszej ciąży mało chodziłam,niczego nie odmawiałam sobie,a potem przytyłam 32 kg na plus...

Kobietki! jestem po badaniu! mój szkrab jest zdrowy! jestem przeszczęśliwa. powoli schodzi ze mnie napięcie. Długość -64,19 mm, przezierność karkowa 1,45 mm. Porównując z innymi przezierność wydawała mi się dość duża... no ale mój gin mówi, że to w normie, wiec mu wierzę. Serduszko pięknie bije. Widział jak mały fikał nóżkami:). Nie mam możliwości teraz wklejenia zdjęcia. ale jak będę miała w końcu wolne, to na pewno pokażę wam moje maleństwo. Wracam do pracy. Ściskam!
Firanka - piękne maluszki:)!

Izu Gratulacje!!!

Papayka jak lubisz sushi, to zamów sobie wegetariańskie, z samymi warzywami, ja takie dosyć często jem, bo uwielbiam :-) a co do paznokci, to tylko tipsów nie można zakładać w ciąży, bo używa się przy tym mocnych preparatów, a sam lakier, to raczej krzywdy nie zrobi ...:-)

reklama
Do góry