reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Jejciu jak dobrze że mój M tak nie reaguje na Pudziana.
Za to dziś kupił mi znowu tulipanki (pod pretekstem że tamte już zwiędły ) i wyciągnął Mnie z domu nad Pilicę bym nie kisiła ogóra w domu tylko pooddychała powietrzem :) I to był świetny pomysł! Naprawdę leżałam na kocyku słuchałam radio i delektowałam się spokojem. Dzień udany :)
A wasi mężczyźni na pewno w końcu się obudzą przestaną się wymykać po nocach.
Choć z drugiej str chyba lepiej by wyżył się na kolegach niż na własnych kobitkach :p (Na zasadzie bo zupa była za słona, a woda w wannie za twarda);-)
Trzymam kciuki!!!

reklama
Witajcie przyszłe mamuśki:-)

ja dziś jakiś ranny ptaszek:-) o 10:30 dentysta i kontrola uzębienia gdyż biorę żelazo:-) a za trzy dni bo dzisiejszego już nie liczę będę szła do lekarza i wreszcie zobaczę moją kochaną fasolkę:-)

życzę miłego dzionka :-) trzymajcie się

cześć Mamuśki!

jak dziś Wasze samopoczucie? coraz bliżej końca 1 trymestru, ja nie mogę się już doczekać.
a ogólnie mam takiego okropnego lenia, że jestem w stanie zasnąć w 3 sekundy od zamknięcia oczu. Marzę o L4, ale z drugiej strony dobrze się czuję i chcę być lojalna, bo pracodawca jest super i bardzo mi idzie na rękę. Nie wiem już sama, jak to rozegrać, mam nadzieję, że za równiutki tydzień będę już spokojniejsza i mniej senna, oby do kluczowego USG!

ściskam Wam i życzę miłego dzionka!!!

aha, dziewczyny, używacie może samoopalaczy lub kremów brązujących? bo ja mam takie okrutnie blade nogi, że aż wstyd wyjść bez rajstop....

Hej dziewczyny:-)
Wczoraj skwar, a dziś chyba zaraz u nas lunie deszcz..
Nereida, fajny mężuś:-)
Marchewka, trzymam kciuki za pomyślne wieści od dentysty;-)
Kota-behemota - co do samoopalaczy i innych takich - ja się nie znam, ale wydaje mi się, że to jak z farbowaniem włosów..w pierwszym trymestrze bym się nie poważyła, ale w drugim?:-) Wydaje mi się, że czemu nie:-)
aga7602, trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło..
Rojku, daj znać, jak po wizycie:-)

hejka dziewczyny!
Cięzko Was nadrobić po 5 dniach nieobecności, więc chyba nawet nie próbuje:-)
Ja dalej rano witam się z kibelkiem, jeszcze dopadła mnie zgaga i ogólnie zmęczona jestem koszmarnie-oczywiscie dam radę:-D
Mam lekarza w piatek to dowiem się więcej co i jak z dzidzią...

mineralnakocica, gratuluję maluszka, 23mm to już porządka kluseczka :-)

maxwell80, w sumie ja już odrosny robiłam kilka tygodni temu, fryzjerka wiedziała, że jestem w ciąży i nie widziała przeciwwskazać, tylko przy oknie mnie posadziłą, żebym nie wdychałą farby, a samoopalacz tylko na nogi potrzebuję, ale wstrzymam się jeszcze te 1,5 tygodnia :-)

witam wszystkie mamusie:-)
mineralnakocica -gratki bobasa całe 23mm ładnie:-)
jejku dziewczyny jaka tu duchota,słońce daje ostro i jak pomyśle że o 13 muszę wyjść to, aż mnie skręca ..
ale córka sama nie przyjdzie do domu ze szkoły wiec szykuje się na maraton przez pustynie :-(
a jak u was humorki ??...samopoczucie ??

Chętnie tez dowiem się coś na temat balsamów brązujących czy samoopalaczy, bo nogi blade hehe
Ja włosy farbuję co miesiąc, mam dużo siwych włosów niestety. Uważam , że w ciąży trzeba się sobie podobać -inaczej już całkiem marnie z samopoczuciem.
Wstałam rano z zamiarem posprzątania gruntownego , ale już mi sie coś odechciewa:sorry2:

reklama
Roju - widzę, że idziemy równą drogą:). ja badania genetyczne mam jutro o 19. trzęsę się z nerwów, ale musi być dobrze. daj koniecznie znać jak ci poszło. ile maluszek ma cm. itd. to sobie porównamy. pozdrawiam kobietki:)
jestem w pracy i jednym okiem zerkam na forum, bo normalnie nie mogę wysiedzieć. kupa roboty, a ja mam lenia niemożliwego:)

Do góry