reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Asko, zawiązałam na pierwszy sposób z pdf-a z maila, czyli "Podwójny X (koala)", jutro obczaję resztę sposobów.
Muszę przyznać, że Kuba strasznie lubi być noszony w chuście, na początku trochę się rozgląda, a po 10-15 minutach wtula się buzią i zasypia :)

Dagne, gratki!

reklama
Cezs kobietki:)

U nas wszystko oki:)
Mlody ciut zazdrosny no ale to normalne..wiec staramy sie zeby mu Nas nie brakowalo;)
Stad tez brak czasu na forum:(z czego jest mi bardzo przykro ,bo bardzo mi Was brakuje wieczorkami..
No ale co zrobic...
Mala tezlubi na raczkach,bo jak Patrys zasypia a ona krzyczy to robie wszystko by ja uspokoic i biore na rece,zeby go nie obudzilo..no i tak pewnie sie ja rozpieszcza..

Zycze milej nocy..Dobranoc..

Izi ja tez malego nosze jak placze bo rowniez nie chce, zeby obudzil Zuzie ;-) jest to meczace i czytajac wpisy dziewczyn chyba tez skusze sie na chuste :tak: na reklame allegro nie moze narzekac :-D

lysa ogolnie ja nie jestem za chustaami;/;/
bo juz zupelnie sie nie uwolnie od Malej:)
mam nadzieje ze jeszcze troche i ja wyszkole:):) tak jak Patryka:p

inka trzeba mu wyslac link do forum zeby poczytal grudniowki:) jak go zachwalaja:)

mamaoskarka chciałam im zrobić zdjęcie a mała zaczela plakac, więc calam jej na moment palec tak bokiem zeby possała i się uspokoiła i jak Kamil to zobaczyl to zaraz jej palucha wcisnal do buzi a ona była mega zadowolona.

link do chust jest na robimy zakupy
kota ja tez będę na spokojnie probowala jeszcze inne sposoby wiazania:):) instrukcja super zrobiona:)
izi haha ta babka wie o poleceniu na forum, bo juz wczesniej jej pisałam ze jestem zadowolona i polecilam na forum innym mamusiom:)
ja tez nei chciałam nosic małej jakkolwiek, mały nosił się gdy miał kolki a tak był luzik, no ale z dwojga zlego wolę w chuście niż na rękach bo przynajmniej będę mogla szybciej reagowac na cudowne pomysły młodego.
Wczoraj tak skakł po lozku ze wywinał fikołka na panele, obracając sie tylko widziałam jak mu się glowa w tył na panelach odgina, dobrze ze nic sie nie stało. A on wstał wlazł na lozko i dalej skakał.

asko to dobrze ze jej napisalas:) tylko napisz ze jak beda sie powolywac na forum to ma dac rabat:p
ahh te nasze rojbry male..az brak slow na ich pomysy:)
spadam spac bo ok 2 karmienie:)
a karoci juz miesiac i jeden dzie:)ale zlecialo:)

aasko!!!sliczna fota z tym paluchem kurde tylko zeby nie wykozystal tego pod Twoja chwilowa nieuwage;/

My po szczepieniu. Krzyś waży 6045g:szok: teraz czekam za chustą bo Kobitka dostała pieniążki i już wysłała,zamówiłam tę samą co Wy :tak:ogólnie pokłóciłam się z Ł, burak jeden o wszystkim zapomina,a ja jakoś daję radę codziennie posprzątać mieszkanie na błysk,ugotować,zająć się 2 dzieci i mam jeszcze czas żeby się przespać,na forum i facebooka,a on kur wa zapomni sobie zabrać fotelika Krzysia z samochodu i oddaje samochód do naprawy więc jechałam taksówką bez fotelika:no::wściekła/y: tak mnie wnerwił,że bym mu w tę jego tłustą dupę wsadziła wielki kabaczek i kazała rodzić przez 24 godziny ze skurczami porodowymi,nieodpowiedzialny dupek!!! Najgorsze jest to,że im więcej piszę i myślę o tym tym bardziej się nakręcam jeszcze...

reklama
Do góry