reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

mój syn ogląda "pierwszą miłość" i komentuje po swojemu pod nosem jak babcia- to jest właśnie dla mnie pełnia szczęścia!!!!!
:-D:-D pewnie zaraz mu się znudzi;p normaaa;)

co do kup to u nas po mm są obfitę i najczęściej przy jedzeniu bo tak ma problem zeby wydusic...zdarzają się z grudkami wydaje mi się że to resztki pokarmu ale troche sie niepokoje wiec jutro zapytam jeszcze pediatre bo idziemy na szczepienie

reklama
ja też już zamówiłam chustę i czekam na paczkę jak na zbawienie, bo Aleksy ani myśli spać w dzień i tylko by na rączkach chciał być noszony.
żabcia temperatura faktycznie masakryczna, ze mnie taki zmarźluch że 18-19 stopni to istny mróz... oby mężowi udało się coś załatwić bo szkoda Maciusia i Ciebie
firanka to Ci córcia powiedziała :-D teraz nie pozostaje nic innego jak lekcję śpiewu i tańca wziąć u Nikoli i sposób na Krzysia gotowy :tak: płakać nie będzie

kota w jaki sposob masz zwiazana chuste, bo widze ze inaczej, a nie chce mi się otwierac maila z poradnikiem, ja dzisiaj wiązalam kieszonkę, resztę bedziemy probowac jak juz sie przyzwyczai:):)

normalnie moja corka zasneła dopiero po godz. 13 od samego rana marudzila...
i padła dopiero jak ją wsadziłam na chustawkę i ją ululało, śpi w niej do tej pory bo bałam sie ją ruszaćc, tylko pozabezpieczałam i ulozylam kocyk zeby bylo jej wygodnie.

Przyszedł do nas dziś mój tata i nawiózł drewna kominkowego, siedzi teraz od godziny i rozpala piec. :-D W pokoju mój grzejnik daje radę, jest 19-20 stopni czyli wcale nieźle, za to w kuchni max 14stopni się udaje! :szok: Z mrozów cieszy się chyba tylko elektrownia, wyobraźcie sobie te tysiące farelek w całym kraju :-D

Emi się najadła, słucha z telefonu nagranej suszarki (dzięki Violett!) i śpi. Na chwilę :-D

Myślałam, że uda nam się jutro rano iść kupić łóżko, bo M ma do pracy na 12 ale okazało się, że sklep jest dopiero od 11 czynny więc nic z tego... może w poniedziałek.

Moja Córcia odkryła, że cycek nie służy wg Niej tylko do jedzenia, a można się też nim bawić...!:szok: no kurka, karmię, karmię, mija godzina a Ona dalej coś tam ssie, ale lżej, patrzę na Nią (bo leżałam Nią oglądając powtórki m jak miłość ;p) a Ona wielkie oczy na mnie i liże sutka, po czym zasysa raz jeszcze i trzymając go mocno odchyla główkę wyciągając go na maxa! no trzeba było widzieć jak moje oczy wtedy wyglądały, a zęby mimowolnie zacisnęły usta! ależ zabolało - a Ona wesoła i się śmieje!

Dzięki dziewczyny - jakoś trzeba dać radę, bo lubię kończyć, to co zaczynam. Ale lepiej mam niż Inka, bo przeniosłam pracę licencjacką na październik, także mam czas z napisaniem do czerwca... masakra - z tym to bym się nie wyrobiła na bank!

reklama
dagne gratki!!!!!!!!
kota, asko chusta kupiona też taki sam kolor czekam z nieciepliwością:tak::tak::tak:

a u mnie dziś dzień płaczu na maxa calutki dzień nie śpi a przepraszam całe 20 min drzemki i to tyle ... jak tak dalej będzie to przestane się w dzień z piżamy przebierać bo nie daje mi nic zrobić:sorry:

lece zaraza na siłkę się dobić a co tam:-D

Do góry