reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
sorki ze wam wtrącę ale matka dziecka na konferencji zeznała ze wróciła do domu po pampersy
a w polsacie news pisali ze dziecka nie było w znalezionym zawiniątku... dlatego pewnie psy nie wytropiły miejsca
a w polsacie news pisali ze dziecka nie było w znalezionym zawiniątku... dlatego pewnie psy nie wytropiły miejsca
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Boże dziewczyny wierzyc mi sie nie chce!!! A ja bałam sie wychodzic z Alankiem na spacer przez nią...
ja też jestem w szoku!!!!! normalnie nie mogę jak można tak zrobić z wasnym dzieckiem, pomijam fakt czy to by wypadek czy nie! bo jesli byl... to po co ta cała szopka, tyle ludzi, wspolczucia, zaangazowania a ona ją poprostu wyrzuciła jak śmieć. Zero szacunku, dala jej życie i zabrała szansę na godny pochowek.
Matko jak mozna byc takim potworem, rozumiem szok.. po ewentualym wypadku, ale jak można, przeciez ona wszystko upozorowała, nawet własny wypadek że niby ja napadł kłamała w żywe oczy tyle dni, a cała Polska żyła nadzieją na szybkie odnalezienie małej.
sosnowiczanka ja tez moją mamę opierdzieliłam bo jak byłam w sklepie toona zamiasst stac i trzymac wozek stala kilka metrow dalej (z kamilem w wozku) i gadala ze znajomą, wiesz jak ludzie na mnie patrzeli jak wychodzilam ze sklepu, ze tu taki wypadek a ja dziecko zostawiam, a kto by pomyslal ze babka stojaca kawałek dalej jej pilnuje.
Matko jak mozna byc takim potworem, rozumiem szok.. po ewentualym wypadku, ale jak można, przeciez ona wszystko upozorowała, nawet własny wypadek że niby ja napadł kłamała w żywe oczy tyle dni, a cała Polska żyła nadzieją na szybkie odnalezienie małej.
sosnowiczanka ja tez moją mamę opierdzieliłam bo jak byłam w sklepie toona zamiasst stac i trzymac wozek stala kilka metrow dalej (z kamilem w wozku) i gadala ze znajomą, wiesz jak ludzie na mnie patrzeli jak wychodzilam ze sklepu, ze tu taki wypadek a ja dziecko zostawiam, a kto by pomyslal ze babka stojaca kawałek dalej jej pilnuje.
a_gala
Fanka BB :)
dla Madzi
[*]
[*]
[*] ech....
widzę, że na forum prawdziwy chustowy szał...muszę swoją odkopać, bo dostałam od koleżanki i też spróbować ponosić Małą.
a u nas super nocka za nami. dziecko zaczyna mi coraz wcześniej zasypiać, wczoraj po 21 już zasnęła i spała do 3, pobudka na papu i dalej do 7 pospałyśmy :-) teraz od 40 min. śpi, ale chyba już niedługo, bo pomału zaczynam ją słyszeć...
no i muszę się pochwalić, że udaje mi się karmić Elenkę coraz rzadziej, tzn co około 2h, jak dla nas to sukces, bo wcześniej było co godzinę i częściej...
[*]
[*]
[*] ech....
widzę, że na forum prawdziwy chustowy szał...muszę swoją odkopać, bo dostałam od koleżanki i też spróbować ponosić Małą.
a u nas super nocka za nami. dziecko zaczyna mi coraz wcześniej zasypiać, wczoraj po 21 już zasnęła i spała do 3, pobudka na papu i dalej do 7 pospałyśmy :-) teraz od 40 min. śpi, ale chyba już niedługo, bo pomału zaczynam ją słyszeć...
no i muszę się pochwalić, że udaje mi się karmić Elenkę coraz rzadziej, tzn co około 2h, jak dla nas to sukces, bo wcześniej było co godzinę i częściej...
inka85
Mamusia Aleksego
Ta historia wstrząsnęła cała Polska!!
Brakuje słów! W końcu prawda wyjdzie na jaw ale życia dziecku to nie zwróci
Wczoraj nie mogłam zasnąć i wpatrywalam się w spiacego Aleksego i dziekowalam ze jest zdrowy i ze jest przy mnie!!
Chwila zadumy nad życiem...
No ale dzis trzeba zacząć nowy dzień i oby był pogodniejszy niż poprzedni i tego Wam życzę!!
Brakuje słów! W końcu prawda wyjdzie na jaw ale życia dziecku to nie zwróci
Wczoraj nie mogłam zasnąć i wpatrywalam się w spiacego Aleksego i dziekowalam ze jest zdrowy i ze jest przy mnie!!
Chwila zadumy nad życiem...
No ale dzis trzeba zacząć nowy dzień i oby był pogodniejszy niż poprzedni i tego Wam życzę!!
Ostatnia edycja:
mamaOskarka
Fanka BB :)
Tak namieszane, tak namotane, ze nie wiadomo co o tej sprawie myśleć. Jeszcze się okaże, ze to nie był żaden wypadek Powiem Wam, że mnie wkurza Rutkowski, ewidentnie facet robi sobie autoreklamę na tej sprawie.
Firanka, moja gwiazda ma lat 16 Jestem mamusią która na wiele pozwala jeżeli są spełnione pewne warunki:
wiem gdzie jest
wiem z kim jest
jest wiecznie pod telefonem
zawsze odbiera jak dzwonie
i jeszcze kilka innych ;-)
Firanka, moja gwiazda ma lat 16 Jestem mamusią która na wiele pozwala jeżeli są spełnione pewne warunki:
wiem gdzie jest
wiem z kim jest
jest wiecznie pod telefonem
zawsze odbiera jak dzwonie
i jeszcze kilka innych ;-)
reklama
Nie chcę bronić matki Magdy, ale uważam że mogła być w szoku. My mamy problemy z teściowymi a ona mogła mieć takie że uważali że nie umie się zająć dzieckiem. I w szoku po prostu chciała zatuszować sprawę. Ehh... Trzeba czekać aż wszystko sie wyjaśni. A nie oceniać. Co prawda matka pewnie nie była świadoma że zrobi się z tego akcja na cały kraj.