dagne
Fanka BB :)
Dzieckopiątku, z powodu wady wzroku trzeba mieć cesarkę? kurcze nie słyszałam o tym a tez mam wadę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na codzień dużo piję, ale w ciąży i nie tylko źle znoszę upały. Muszę spędzać czas na dworzu bo Maja tego potrzebuje.Kota-behemota dziękuję Uaktualniłam już Twoje dane w Kalendarium :-)
Dzieckopiątku super wieści!!! Cieszę się bardzo! Fantastyczna nowina na dobry początek nowego dnia!
Agapa pij więcej wody w te upały, i siedź dużo w domku jak nie musisz na słońce wychodzić, może jakiś wiatrak warto by zakupić? Sama się nad tym zastanawiam ;-)
Dziewczyny, zastanawiałyście się się chociaż przez chwilę jaki rodzaj porodu chciałybyście wybrać? Mnie chodzi po głowie cały czas poród w wodzie...
Ja mam paniczny strach przed porodem- nawet z tego powodu nie zamierzałam mieć dzieci...no ale natura chyba inaczej to wymyśliła.
Zobaczę jak się to wszystko rozwinie, ale myślę o cesarce na życzenie.
Dziewczyny nie bójcie się porodów. To nie jest takie straszne. Wiadomo boli, ale może będziecie szczęściarami i urodzicie tak szybko że nie poczujecie porządnie bólu. Moje porody trwają po ok. 12 godz. i jakoś to przeżyłam 3X. A jestem straszną panikarą, potrafię fiknąć przy pobieraniu krwi.U mnie to samo , teraz dobrego lekarza oraz połozna znalesc to jak ze świecaporód jak poród :-) jak by tak mocno bolało to by kobiety nie rodziły po 2-3 dzieci;-)Jakoś to przeżyjemy damy rade.
Ja dzis niestety w pracy do 17 .00 a taka piekna pogoda:-(jakas zmeczona jestem,poszłabym spac chodze nie do zycia,zaraz pójde na przerwe i podgrzeje sobie gołąbki;-)
Ja jeszcze nie wiem gdzie ale ale zastanawiam sie nad Madalińskiego? Słyszałyście coś o tym szpitalu?