Hej
Fabianek spi, Mariczka lobuzuje sie mam chwilkę zeby zaglądnąć do was
Agapa u nas tez problem ze spacerkami, bo tez musimy wychodzic razem z Mariczka a ona nie chce w wozku siedziec a jak chodzi to ciagle mi gdzies ucieka wiec ciezko. Niedlugo pojedziemy na pare dni na wies do rodziców P wiec tam sie mala wybiega i Fabianek dotleni
Inka u mnie położna w domkui była tylko raz. U Mariki tez. Powiedziala ze widzi ze dzieci zadbane i nie ma po co przychodzic. Ale zostawila mi swoj nr telefonu i powiedziala ze gdyby mnie cos nie pokoilo to zebym zadzwonila a ona przyjdzie
Rojku mam fabian przez 2 tygodnie przybral prawie kilogram, dokladnie 980 g wiec tez bardzo duzo. Ale narazie sie tykm jakos bardzo nie przejmuje. Lekarz tez nic nie powiedzial na ten przyrost wagi wiec chyba ok tym bardziej ze karmimy sie tylko piersia.
Izi ponoc drugi porod latwiejszy, co jest nie prawda niestety. Wiec ja juz nie wierze w to "ponoc" Ale mocno trzymam kciuki za Twoje rozpakowanie kochana :*
Asienka trzymam mocno kciuki zeby wszystko bylo ok z malutkim :*
2701 kciuki mocno zacisniete oczywiscie
Gosia stron troche mniej bo i czasu mniej, mamy ktore urodzily po raz drugi nie maja czasu poprostu a mamy ktore urodzily pierwszego bhejbika jeszcze wszystkiego sie ucza wiec tez mniej zagladaja
My juz jako tako zorganizowani jestesmy. Ale wiadomo ze Fabian sam sobie wybiera pory posilkow i najczesciej jest glodny wtedy kiedy ja robie cos przy Marice, i wtedy najzwyczajniej w swiecie nie wiem co mam zrobic bo nie chce zeby Marika odczula ze Fabian jest wazniejszy wiec staram sie no karmic malego a druga reka karmic ja albo chociazby sie z nia bawic klockami czy czytac bajki. Narazie nam to wychodzi i chyba skutkuje bo jakos duzej zazdrosci nie widze. Czasami tylko nie podoba jej sie jak go karmie i zabiera mu cyca z buzi..
Kota jestes pewna ze to okres?? U Ciebie jeszcze polog trwa wiec raczej to nadal odchody pologowe.
oho Fabian juz domaga sie cyca wiec uciekam