reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Kupinosia ale sama mówisz że masz dość częste wizyty, byłaś dziś za 2 dni znowu... a ja byłam 23.11 praktycznie cały czas mam wizyty co miesiac, mimo już koncowki. Ja bardziej z ciekaowści bym sie wybrała.. no ale już trochę z moją ginką się znamy(z wizyt i ciąż) więc wiem że ona dobrze wie co robi:) hihi
ale mam obawy podobnie jak Inka, papyka czy Izi że dzidzia będzie dość sporaaaaa a moj Kamil mmiał 3380 jak się urodził dokładnie 14 dni przed planowanym terminem.

hejka!

Ja też dalej w dwupaku i nic....skurcze łapią ale nieregularne. W nocy spać nie mogę tzn prześpię do 3.30 a potem chodzę po domu.
Ledwo mogę sie zwlec z łóżka bo spojenie mnie boli...no ale tyle narzekania.
W poniedziałek z pracy ode mnie dziewczyna urodziła chłopaka 61cm i 4,6kg to jest dopiero kloc:-)
Mężolek chrapie już koło mnie, Młoda u siebie też już w krainie słoni od 20 a ja się powstrzymuję żeby idąc do łazienki nie zahaczyć o lodówkę:rofl2: Położe się to może zasne...

co to się podziało że tu dziś takie pustki, chyba jeszcze aż tak tu cichutko nie bylo, wchodzilam juz kilka rzy i nikt nic nie pisze....

to ja zmykam spac i zycze spokojnej nocki:) w sensie bez mega upierdliwosci chocby i podczas porodu, buziakiii
oj u mnie chyba lekko nie bedzie, Karolina tanczy zumbe w brzuchu wlasnie... matttkkkoooooooooo

Gratuluje udanych wizyt!!!!

inka u mnie z patryczkiem roznica byla niecale 200g prrzy porodzie...
wazył PAtryk 3700 a na karcie mialam 3860...ale to zalezy od dokladnosci sprzetu i pomiarkow,czasem wystarczy zezle leciutko zaznaczy i juz waga idzie w dol lub gore..
a teraz nie martw sie:) tez jestem przerazona!!!!:):)
pewnie dlatego ze na koniec roku to takie klocuszki u Nas beda:p asko jeszcze dolaczy z Karolinka i bedzie ok :):):)ale szczerze to przy pierwszym porodzie nawet sobie nie zdawalam sprawy czy 3 kilo czy 4 bo bylo mi to obojetne i tak nie wiedzialam jak to jest urodzic maluszka:)
na szczescie nie jestesmy same tylko mamy siebie:) i dzieci o tych samych wagach (no prawie) :):)

a keidy masz nastepna wizyte inka??ja mam za tydzien tzn.dzien przed wigilia w piatek:)
a asko czemu masz tak pozno wizyte:( ?

ewka nie idz glodna spac:):) lepiej cos zjedz:p

ja tez zaraz ide nynki,tzn siepoloze i pewnie z 5 razy wyjde siku:(
no chyba ze ktos wejdzie na forum i cos napisze:)

izi ja mam powtórzyć badania moczu bo chyba jakaś infekcja się przypałętała i w pon mam się zgłosić ale tylko pokazać wyniki a taka wizyta z USG i KTG czeka mnie w czwartek 22.12- i mam pojechać do szpitala gdzie będę rodzić (gin jest tam ordynatorem) ale już z torbą :-) w razie W!!
no chyba że wcześniej urodzę no ale na to już nie liczę!!

najlepsze jest to że M się cieszy, że syneczek po nim taki duży będzie tylko zapomniał, że ja z moimi 163cm i drobną posturą mogę mieć trochę ciężko!!
do tej pory byłam spokojna i nie panikowałam ale po dzisiejszej wizycie naprawdę zaczynam się bać...:zawstydzona/y:
zalecenia od gina- wieszać firanki i współżyć :-D (problem bo ja w domu nigdzie firanek nie mam tylko rolety :-D:-D:-D)
jutro fryzjer, w piątek sesja i od soboty zabieram się za ostre porządki- choć w sumie już wczoraj wszystko wyszorowałam na kolanach i chyba będę pastować podłogę aż lakier zedrę :rofl2::laugh2:

inka to mamy prawie rowno wizyte,tylko ja ide na wizyte normalnie do gabinetu a nie do szpitala;/
to moze jak Tobie kazal do szpitala to tak Cie zbada zebys urodzila:):)
a z drugiej strony na same Swieta szpital???lepiej poczekaj:)
ja mam tylko w sypialni i u Patryka ale juz mi sie nie chce wieszac;/ to i taak nie pomaga z PAtryczkeim probowalismy wszystkiegi i seksu i kapiele gorace i sprzatanie i nic..takze nie wieze w cuda:)

nie masz sie czego bac!!naprawde :)
czasem nie warto bo pojdziesz urodzisz i Ci pojdzie raz dwa trzy...zobaczysz.
Ci powiem ze ja mam 170 i to o niczym nie swiadczy:)
a tez masz dokladnie na sylwestra termin czy jak??
bo ja wedlug ostatniej miesiaczki na 31.12...

reklama
Ankubatorku, sto lat z okazji urodzin!:-) urodziny2.gif

U mnie też się nic nie dzieje. Od dziś jestem oficjalnie przeterminowana :sorry2::baffled: Podczytuję co u Was słychać, kibicuję i trzymam kciuki, ale weny brak do pisania. Chyba potrzebuję jakiegoś wyciszenia przedporodowego ;-)

Do góry