reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

czesc dziewczynki,ja juz po wizycie opisalam tam gdzie ma byc:)
teraz troche poczytam bb i spadam bo kolezanka wpada z corcia na kawke to dzien zleci...
Patryk spi obiad juz mam..takze dzis luzik..
Do kawki kupilam seromak i powiem Wam ze jest mega dobry:p w tej ciazy moge jesc 3 razy dziennie slodycze!!!!

Uciekam i czekam na kolejna rozpakowana Mamusie:)

inka daj znac co u lakarza!

reklama
Śliczne są te grudniowe maleństwa! Agapa, Mikołaj jest taki... męski :D Gratulacje :D
Czy wiecie, że mamy już 40 z 77 dzieciaczków? :)

Śliczne są te grudniowe maleństwa! Agapa, Mikołaj jest taki... męski :D Gratulacje :D
Czy wiecie, że mamy już 40 z 77 dzieciaczków? :)

ale to poleciało!

dzisiaj u nas ciężki dzień- mielismy podpisać umowę, ale okazało się, że to dopiero po wpłacie kaucji za mieszkanie ;/ jak sie zapytaliśmy kiedy zostanie wyznaczona to babeczka ołówkiem [!] napisała na piśmie, które dostalismy sume i powiedziała, że mamy około dwoch miesięcy na zaplacenie. nawet daty konkretnej nie podała :szok: masakra jakaś. Ale bym już chciała, zeby wszystko było załatwione...

Mła to teraz juz wiem dlaczego tu taka cisza,bo wszystkie rozpisane mamuski sie rozpakowaly:):)

Ankubator zycze zeby sprawy sie pospieszyly i wszystko poszlo sprawnie tak jak sobie zyczysz:)

U Was tez taka brzydka pogoda??Wieje,pada brrr ale zimno...brzydko...
Boli mnie glowa i cos kiepsko sie czuje,ale moze jak kumpela przyjedzie to mi przejdzie:)

Papayka, no to Cię pięknie gin zestresował! :( Zdążysz ściągnąć M. do Polski? Wchodzi w ogóle w grę jego wcześniejszy przyjazd?

hej!
wizyte opisalam w odpowiednim watku.... no coz chyba dzis caly wieczor bede w szoku, jutro rano mam dzwonic do lekarza, czy bedzie jeszcze chcial mnie zobaczyc, czy ustalamy nowy, wczesniejszy termin na cc, prawdopodobnie na przyszly tydzien.:szok:
Okazalo sie rowniez, ze termin porodu wyliczony wczesniej jest nie do konca adekwatny, a mianowicie moj termin wg om to 26.12.:zawstydzona/y:
Chyba zaczynam sie naprawde bac....:szok:
M. w razie czego przyleci na porod i potem chyba wroci do pracy i przyjedzie znow na swieta.... :-(
Inka, to tez niezla niespodzianka..., ale wazne, ze Aleksy ma sie dobrze!:-)
Izi, gratulacje udanej wizyty!:-)
Z tego wszystkiego zgrzeszylam w McDonalds - zestaw i lody z polewa.....:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
dobry wieczór
dopiero co dotarłam do domku i normalnie dojść do siebie nie mogę, opisałam wizytę w odpowiednim wątku!!

izi więc u mnie podobnie jak u Ciebie zapowiada się "mały" klocuszek do wypchnięcia!! szczerze jestem przerażona :szok:
papayko pewnie też jesteś w szoku ale ja tam bym np wolała o te kilka dni wcześniej urodzić więc szczerze zazdroszczę, choć wiem, że strach coraz większy!!

jakoś ochota na cokolwiek mi przeszła i szczerze się przyznam, że wypiłabym teraz lampkę wina na ukojenie nerwów...:zawstydzona/y:
jutro fryzjer i babski dzień więc może trochę odetchnę, póki co uciekam i zabieram się za robienie aniołków!!

PYTANIE DO MAM, KTÓRE JUŻ URODZIŁY:
czy orientacyjna waga Waszych dzieci wg ostatniego USG była raczej trafna czy zdarza się, że są duże różnice ???

Ostatnia edycja:
kurcze wy dziewczyny chociaż mniej więcej po dzisiejszych wizytach wiecie na czym stoicie +/- a ja??? ostatnią wizytę miałam 23 listopada... teraz dopiero 21 grudnia, oczywiście o ile będzie nam dane, a z tego co widzę to chyba jeszcze osobiście złoże życzenia świąteczne mojej gince...
Ani nie wiem jak wody, ani łożysko.. a tym bardziej ile dzidzia już waży... a z drugiej strony z doświadczenia z poprzedniej ciąży wiem że jak nic mnie nie niepokoi to nei ma sensu przekładac, przyśpieszać itp wizyty.

reklama
Ani nie wiem jak wody, ani łożysko.. a tym bardziej ile dzidzia już waży... a z drugiej strony z doświadczenia z poprzedniej ciąży wiem że jak nic mnie nie niepokoi to nei ma sensu przekładac, przyśpieszać itp wizyty.

U mnie podobnie, chociaż wizyty mam całkiem częste i ginka ma usg w gabinecie ale wg OM mam termin na 19go więc mówi że mamy jeszcze czas, no i nic mi sie nie sączy

Do góry