venus27
Fanka BB :)
Ankubator sto lat!!!! dużo zdrowka i szczęscia:*
Izi wiesz ja tak mialam i teraz i w poprzedniej ciazy, z reguly prawie co miesiac, roznica moglabyc ok. 2-3 dni, no chyba ze mialam prenatalne to ciut czesciej wyszlo, lub zamiast normalnej wizyty tylko sprawdzala wyniki tych badan. Tylko ze Kamila urodzilam 2 dni przed planowana ostatnią wizytą(miala byc 7 maja) a termin porodu mialam na 19 haha moze i teraz do 21 nie dotrzymam... choc juz sie nei nastawiam bo potem źle reaguje jak sie nei sprawdza hihi. Wiesz ja mam z nią caly czas kontakt i ona mi powiedziala ze gdyby cos sie dzialo to mam poprostu dzwonic i wtedy albo ona mi zrobic wizyte dodatkowa albo do szpitala, z jednej strony fajnie bo nie naciaga mnie na zbędne koszty wizyt, a z drugiej tak jak juz pisalam... ciekawosc mnie zzera niesamowicie co i jak.
aaaa mialam ci jeszcze odpisac o foteliku jesli jeszcze nei wybralas przedzialu wagowego, ja osobiscie wzielabym juz ten od 15 kg do 36, jakby nie bylo to duzoo bardzo tym naszym dzieciom nie brakuje. Moj Kamil wazy teraz 12 kg, a pamietam ze jak kupowalam ten od 9 to on był długi ale wazyl dopiero 7 kg i tez jakos spokojnie ladnie pasowal do srodka i wszystko bylo bezpiecznie zapięte.
Inka haha ja ostatnio myłam okna wieszałam firanke w małym pokoju, bo u siebie tez nie mam... i dupa. Weekendowy sex tez nie pomogl, zumba tez nie... chyba moja corka niegotowa jeszcze.
Swoją drogą mój termin porodu czyli 31.12 jest ustalony na podstawie dnia w ktorym zaszlam w ciaze(9kwiecien) bo ja mam dluzsze cykle i gdyby brac OM pod uwage to mam w karcie wpisane 25.12, ale tym sie eni sugeruje wcale. Jak juz cos to bardziej sugeruje sie datą ktora notorycznie wychodzila mi na usg czyli 2 styczen....
Venus27 a to na koniec tez mimo wszystko macie zabronione z mężem??? z reguły wtedy juz lekarz odpuszcza jak nie ma zagrozenia wczesniejszego porodu, a przeciez ciaza donoszona. Kurde to moj sam sie pyta czy napewno teraz jeszcze mozemy, a ja się smieje że teraz to juz tym bardziej to moze szybciej urodze
hehe ale w razie draki zostają zalecenie poloznej Mły, czyli odkurzanie na kolanie;p;p haha
sergii hm.. może ten Wasz prezencik chce się rozpakować pod choinkę?? skoro tak pilnie strzegł sie przez całą ciąże przed pokazaniem
Asko 20 grudnia mam wizyte. Lekarz nie mówił że nam nie wolno, ale ja chciałabym przetrzymać do stycznia..mimo wszystko;-)Gin mówił że nie wolno mi sprzątać, nachylac się ogólnie dużo lezeć jak chcę urodzić w styczniu. Mam kilka terminów porodu: 2 stycznia w moje urodzinki wg obliczeń z miesiączki (początek stycznia byłby idealny!), Z ostatniego usg w zależności co gin mierzył: 15 grudzień (czyli czekam hehe), 25 grudzień. Dziewczyny i co ja biedna mam mysleć?