reklama
kota-behemota
Q & H team
dziewczyny, gotuję zupę pomidorową i sobie taką taneczną muzyczkę puściłam i jakoś tak mimowolnie mi chcą biodra się pobujać na Shakirę haha, ale to musi być boski widok
Lysa, super, że Twoja koleżanka w końcu urodziła! gratulacje dla obu dziewczyn, Ty już niedługo, zobaczysz! Rojku własnie odblokowuje kolejkę, więc liczę, że zaczniemy się w końcu rozpakowywać
nawet odebrałam telefon od teściowej, oczywiście dzwoniła spytać czy już urodziłam u Was też taka hot line? nagle wszyscy sobie przypominają o moim istnieniu, nawet dalecy znajomi, z którymi kontakt mam rzadki i jako taki
Lysa, super, że Twoja koleżanka w końcu urodziła! gratulacje dla obu dziewczyn, Ty już niedługo, zobaczysz! Rojku własnie odblokowuje kolejkę, więc liczę, że zaczniemy się w końcu rozpakowywać
nawet odebrałam telefon od teściowej, oczywiście dzwoniła spytać czy już urodziłam u Was też taka hot line? nagle wszyscy sobie przypominają o moim istnieniu, nawet dalecy znajomi, z którymi kontakt mam rzadki i jako taki
dagne
Fanka BB :)
O do mnie też telefony dzwonią... a dobrze wiedzą, że termin mam świąteczny, no ale... mój teść np to dzwoni co 4 dni już od miesiąca ;p a Ci dali znajomi to przez fejsa pytają - szkoda im 20gr na smsa ;p
myślałam że będą juz jakieś informacje od naszej rodzącej a tutaj cisza.
Łysa super że koleżanki urodziły teraz Twoja kolej
Ja jem właśnie sobie kisiel truskawkowy.
Coś mnie skurcze zaczynają męczyć. I znowu potwierdza się teoria że ten fenoterol to mi tylko szkodzi bo całą sobotę i niedzielę nie brałam i było wszystko ok. Ale P powiedział żebym jednak jeszcze go brała więc wzięłam wczoraj i dzisiaj i juz mnie łapią skurcze.
Łysa super że koleżanki urodziły teraz Twoja kolej
Ja jem właśnie sobie kisiel truskawkowy.
Coś mnie skurcze zaczynają męczyć. I znowu potwierdza się teoria że ten fenoterol to mi tylko szkodzi bo całą sobotę i niedzielę nie brałam i było wszystko ok. Ale P powiedział żebym jednak jeszcze go brała więc wzięłam wczoraj i dzisiaj i juz mnie łapią skurcze.
inka85
Mamusia Aleksego
Rojku dzielna kobitko podaruj bb-ciotkom Mikołajkowy prezent!!!
Violett ja też zauważyłam, że od momentu odstawienia fenoterolu czuję się lepiej.
co do tel on znajomych to raczej mam spokój- choć dziś cały dzień ktoś wydzwania z zastrzeżonego- ale każdy napotkany pyta kiedy rodzę i to ciągłe tłumaczenie mnie już drażni... no ale to chyba jak każdą z nas, bo wiadomo, że już ciężko nam i chciałybyśmy mieć już to za sobą...
no a moja opuchlizna mnie przeraża, chyba zadzwonię do gina i zapytam czy stawić się jutro nieplanowanej wizycie czy lepiej odpuścić!?
edit: Rojku dziękujemy i gratulujemy!!!!
Violett ja też zauważyłam, że od momentu odstawienia fenoterolu czuję się lepiej.
co do tel on znajomych to raczej mam spokój- choć dziś cały dzień ktoś wydzwania z zastrzeżonego- ale każdy napotkany pyta kiedy rodzę i to ciągłe tłumaczenie mnie już drażni... no ale to chyba jak każdą z nas, bo wiadomo, że już ciężko nam i chciałybyśmy mieć już to za sobą...
no a moja opuchlizna mnie przeraża, chyba zadzwonię do gina i zapytam czy stawić się jutro nieplanowanej wizycie czy lepiej odpuścić!?
edit: Rojku dziękujemy i gratulujemy!!!!
27012701
Mama Pysi
hej brzuchatki
Nie mam ostatnio jakoś natchnienia na pisanie, ale cały czas śledzę i czytam co u Was.
Wczoraj wieczorem złapały mnie dość mocne skurczybyki i utrzymywały się długo. M myślał, że pojedziemy w nocy na porodówkę, ale wszystko ucichło.
Dzisiaj w nagrodę kupiłam sobie herbatkę z liści malin i będę popijać( chociaż nie wygląda za ciekawie )
Rojku- zrobiłaś forumowym ciotkom fajny prezent na mikołaja.:-)
Nie mam ostatnio jakoś natchnienia na pisanie, ale cały czas śledzę i czytam co u Was.
Wczoraj wieczorem złapały mnie dość mocne skurczybyki i utrzymywały się długo. M myślał, że pojedziemy w nocy na porodówkę, ale wszystko ucichło.
Dzisiaj w nagrodę kupiłam sobie herbatkę z liści malin i będę popijać( chociaż nie wygląda za ciekawie )
Rojku- zrobiłaś forumowym ciotkom fajny prezent na mikołaja.:-)
Hejka!:-)
Rojku, to dopiero niespodzianka!!!!:-)
Teraz tylko pytanie, ktora nastepna podejmie wyzwanie.....;-)
Kasia, najlepsze zyczenia i nie smuc sie w takim dniu! :-)
Lysa, gratulacje dla kolezanki!
Do mnie jeszcze nie dzwonia pytac....
Rojku, to dopiero niespodzianka!!!!:-)
Teraz tylko pytanie, ktora nastepna podejmie wyzwanie.....;-)
Kasia, najlepsze zyczenia i nie smuc sie w takim dniu! :-)
Lysa, gratulacje dla kolezanki!
Do mnie jeszcze nie dzwonia pytac....
ja już jestem po badaniach i ktg tno małego skacze cały czas ale lekarze zgodnie twierdzą że nie ma tragedii ja bez zmian a krwawienie jest bo szyjka skrócona i powoli pęcherz się może oddzielać ale teraz wszystko ok choć główka zeszła bardzo nisko już
jutro o 11 mam się stawić na IP i na indukcję podejmą decyzję czy cewnik faleya czy oksy mi podadzą jeśli oksy to odrazu na porodówkę a jeżeli cewnik mi założą to na patologię ciąży i 8 godzin leżenia jest mi już wszystko jedno abym była już po wszystkim
więc myślę że 7-8 to mogą być te daty mam nadzieję że tak i że wszystko będzie ok zaczełam się bać
wieczorem zajrzę oczywiście a teraz kulam się z Zu do przedszkola na mikołaja na 16;30 to już mój chyba ostatni taki wypad 2w 1 mama nadziej bo mój M pracuje a jutro bierze wolne
Strasznie się cieszę że udało się rojku i szybko poszło a tak się kiepsko zapowiedało jak widać nie ma to reguły
jutro o 11 mam się stawić na IP i na indukcję podejmą decyzję czy cewnik faleya czy oksy mi podadzą jeśli oksy to odrazu na porodówkę a jeżeli cewnik mi założą to na patologię ciąży i 8 godzin leżenia jest mi już wszystko jedno abym była już po wszystkim
więc myślę że 7-8 to mogą być te daty mam nadzieję że tak i że wszystko będzie ok zaczełam się bać
wieczorem zajrzę oczywiście a teraz kulam się z Zu do przedszkola na mikołaja na 16;30 to już mój chyba ostatni taki wypad 2w 1 mama nadziej bo mój M pracuje a jutro bierze wolne
Strasznie się cieszę że udało się rojku i szybko poszło a tak się kiepsko zapowiedało jak widać nie ma to reguły
Ostatnia edycja:
reklama
Inka a Ty juz nie bierzesz fenoterolu? Gin kazała Ci przestać juz czy sama odstawilas? Ja narazie do czwartku będę brała a potem zobaczymy co powie moja ginekolog. Mam nadzieję że dostanę juz zielone światło na wszystko. ale znając ja to jeszcze będzie kazała brać leki i zielonego światła nie dostanę.
Super prezent Rojku dostała od mikołaja Zazdroszczę.
Super prezent Rojku dostała od mikołaja Zazdroszczę.