reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

No Rojku !!:-D Grzeczna dziewczynka !! Mówiłam Ci wczoraj, że daje Co czas do dzisiaj i chce widzieć podświetlone na sygnale:-D
Taka zadziorna, ale usłuchana bestia z Ciebie :-D Gdybym wiedziała, to zmobilizuję Cię wcześniej :-D;-)

reklama
Rojku, no to musiałabyś najgrzeczniejsza w tym roku z nas wszystkich skoro Mikołaj taki ci zrobił prezent i to jeszcze ze znieczuleniem :-) Trzymaj się dzielnie kochana!

Dagne
ile ja bym dała żeby Adaś już odpuścił moim żebrom, ja ich chyba w życiu nie wyleczę!

Idę się ubierać, bo zaraz z M. jedziemy.

no wyszłam na chwilę na spacer, wracam, a tu TAKIE WIEŚCI, Mła dzięki!!!
Rojku, nareszcie!!! 7cm to szacunkowo, pewnie za chwilkę pojawi się news, że maleństwo nas pozdrawia :D Trzymam kciuki, żeby nie bolało AŻ tak bardzo! :)

Mla dziękuje za wiadomość:)

Rojku super. Wreszcie;) Trzymam kciuki za Was.

No to teraz się ruszy może coś jak Rojku nie będzie blokowała kolejki:)

Marika poszła spać ja zjadłam i miałam się położyć ale juz mi się odechcialo:)

Łysa a Ty gdzie? Też rodzisz? ;)

Jeśli któraś z Was zastosuje te 2 łyżki stołowe olejku rycynowego i coś się wydarzy, to ja go kupuję!

Jak do niedzieli nie ruszy to ja będę może taki desperat wypróbować ha ! tylko zemnie nie ma co już zejść bo tyle chodzę do wc ,że szok. Nie wiem co z moją przemianą.

Jadę dziś do bratowej do szpitala prawdopodobnie. Podali jej kroplówkę skurcze ma już co 5 min. dowalili jeszcze zastrzyk na zmiękczenie szyjki. No to może będzie mikołajkowa niespodzianka lub po ? ! mikołaju urodzi. Troszkę się ma fajnie bo terminy mamy takie same , a z tą już coś działają bynajmniej.

Rojku rewelacja :) Gratulacje :)
Aż Ci zazdroszczę :) Ja też chciałabym już :( I miała bym dzisiaj świetny prezent urodzinowy :(
Eh... Cieszę się z Waszego szczęścia, ale chce mi się ryczeć bo ja już też chcę przytulić moją dzidzię :(
Co za dziwne uczucie :( Zamiast się cieszyć to ja płakać chcę :/

reklama
Do góry