reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Rojku rewelacja :) Gratulacje :)
Aż Ci zazdroszczę :) Ja też chciałabym już :( I miała bym dzisiaj świetny prezent urodzinowy :(
Eh... Cieszę się z Waszego szczęścia, ale chce mi się ryczeć bo ja już też chcę przytulić moją dzidzię :(
Co za dziwne uczucie :( Zamiast się cieszyć to ja płakać chcę :/

Spokojnie...

Wszystkiego najlepszego !

[ Jadę na porodówkę do bratowej ... miłego dzionka ! ]

reklama
Witajcie ciężaróweczki byłe i obecne :-)
Cieszę się że się ruszyło!!!! Rojku jestem z Tobą;-)
RAno było dzisiaj tak pusto, ze myślałam, że jako jedyna jeszcze nie urodziłam:szok:
Widzę że wiedźmińskie zdolności niektórych mamuś dały o sobie znać...:-D

Rojku rewelacja!!! Gratuluje serdecznie akcji porodowej no i zazdraszczam strasznie :-) trzymam kciukasy ale widac ze szybko to u ciebie idzie! Buziaki dla dzidzi jak sie urodzi!

Violett- też mam w czwartek ginke , no chyba że wczesniej będzie szpital ;-)
Kasiabzymek – gratki !!!
Dagne- mój brat 21 lat teżjest nieodpowiedzialny, wkurzający i ojciec same problemy z nim ma...
Kota- ja czuje że główka taknisko i dziwnie się z tym chodzi
Rojku- oddycham razem z Tobą ! :-D

Już druga noc jak kłade sie padnięta i nie moge zasnąć bo łapią skurcze, a w dzień spokój :wściekła/y:

kasia jag Wszystkiego najlepszego:) Jeszcze jest szansa że dzisiaj urodzisz:)

Kupinosia ja mam wizytę o 10 ale bez usg:( No Ty też możesz juz rodzic. U mnie niech maluszek posiedzi jeszcze trochę;)

U Rojku akcja chyba na całego, bo nie odpisuje :) Teraz spodziewam się już tylko wiadomości o wadze i centymetrach! :)))

Kasia2011, cieszę się kiedy czytam taką relację z Twojej wizyty! Agatka ma już wyznaczony termin urodzin i tego Ci zazdroszczę :)

Nie wiem, jak u Was, ale w moim szpitalu do ZZO wymagane są wyniki na fibrynogen, APTT i PT (INR) - i nie pytajcie co to, bo nie mam bladego ;) Badania robię jutro, a w czwartek mam indywidualną konsultację anestezjologiczną. Podoba mi się ta dbałość o pacjentki i już lubię mój szpital ;)

Łysa, Gosia już na wylocie, Sosnowiczanka na rycynie, to chyba wreszcie i Ty się doczekasz ;))) Choć Twój suwaczek uspakaja, że jeszcze tydzień.... :)

reklama
Mla ja juz z nerwow dawno powinnam urodzic a jak mnie mama dzis nie dobije to chyba stwierdze, ze moj na stale sie w brzuchu usadowil :-D

Kumpela w koncu urodzila, o 1:37, mala Emilka ma 3700 i 54cm. Nie wiem czy SN czy CC ale ciesze sie, ze jest po wszystkim. :tak: w tym samym czasie ta kolezanka z pracy, ktora rowniez byla opozniona dzis o 4 rano urodzila zdrowego chlopca, tak wiec zostalam sama z brzuchem :-D no moze nie do konca, bo mam jeszcze was :-)

Do góry