reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Kota zdecydowanie! Brawa i kwiaty dla autora tych opisów... :confused2:
Mła ale historia :laugh2: No to wiemy już, kto jest naszą prawdziwą forumową Czarownicą! :cool2: Tylko nie zapomnij poinformować nas, jak będziemy Ci się śniły po kolei teraz jedna za drugą ;-)

MamaOskarka ja od 2 lat nie wyobrażam sobie porannej kawy bez BB ;-) To jest jak nałóg :rofl2:

Łysa o matko i córko, £150? Skąd oni takie ceny biorą? :shocked2: To już prędzej autkiem się wybiorę do Manchesteru niż pociągiem ;-) Taniej będzie i "mobilniej" ;-)

reklama
Mla to ja poprosze o jakas szybka twa drzemke do poludnia bo tez chetnie bym dzis urodzila, wiesz tymbradziej, ze mama chce mi zwiac z domu :-D

Sergi wlasnie looknelam, i do ciebie na teraz £77 wiec zjem tapete ze scian chyba :-D

Ostatnia edycja:
Edytowałam post powyżej - tam odpowiedź na Twoje pytanie Łysa, ale obecnie najbardziej zachwyca mnie Twoja deklaracja, że nie jesteś konduktorem! :laugh2::laugh2::laugh2: Może nawet troszkę szkoda... :laugh2::laugh2::laugh2:

Jak przyjdzie na Was czas, to mi się przyśnicie :p Na razie proszę się zająć jakąś pożyteczną robotą - piciem kawy, albo opowiadaniem bajek na forum! ;))))

Ostatnia edycja:
Mła już miałyśmy jedną bajkopisarkę na grudniówkach, może jednak pozostaniemy przy dumaniu nad tym, która następna? :-p

Łysa taniej będzie jak kurierem te kajzerki wyślę :tak: Za te prawie £80 to ja połowę drogi do Polski autem przejadę :sorry::-D

Mla tak sie usmialam z tego co sama napisalam a ty jestes zachwycona, ze az popuscilam bo siedze tu i pisze zamiast pojsc na poranny kibelek :-D upsssss

Dzieki za wyjasnienie, mowilam, ze moj dekielek nie teges ostatnio ;-) odnoscie wartsw to myslalam ze ....w sumie to nie wiem co, chyba czytac tez musze uwazniej :eek: a z matylda.....wiesz raz lepiej raz gorzej, ale wczoraj jak mi szmata od kurzy scierania i ogolnie przecierania mebli wytarla blat na ktorym kroje jedzeniento myslalam, ze galki i wszystkie zyly ze zlosci mi wyskocza :wściekła/y::no: a ja do niej mowie, ze do teo uzywam gabki do mycia naczyn, dala mi gabke, wytarlam na nowo blat, oddalam jej gable a ona mi ta gabke przetarla podloge bo cos jej na nia pokapalo :szok::szok::szok:Ehhh z moja choroba a jej obecnoscia tutaj jest ciezko ale byle do weekendu wytrzymac bo Zuzia u taty no a ja oby na porodowce jak w koncu spac pojdziesz :-D:-p

Ja Ci Serdżuniu kiedyś mówiłam, że też mam skłonności do długich wpisów (gdyby ktoś nie zauważył ;)), więc może miałam na myśli siebie ;)))

Swoją drogą kobietki, ta ekipa, która w tej chwili zebrała się tu na porannym sabacie, jest w mojej głowie tak głęboko, że sama się dziwię, że nie śnicie mi się codziennie :D
Szkoda, że mieszkamy tak daleko, bo zrobiłybyśmy furrorę wybierając się na spotkanie na mieście z naszymi bębenkami ;)

Łysa, Matylda może zachowuje się irracjonalnie, ale piękne imię!

reklama
Mła już widzę nas wszystkie w jakiejś kawiarni albo w sklepie z dzieciaczkowymi sprzętami... :rofl2: Ale to jest do załatwienia - musimy się tylko zgadać, kiedy zachodzimy w następną ciążę, żeby nam się terminy zgadzały znowu ;-) Al tak myślę sobie, że z chęcią bym się z Wami spotkała jak już zawitam na dłuższy urlop w Polsce :tak:

Aha, Mła, dobrze, że ja nie pisuję poematów na pół strony.... :-p ;-)

Łysa
a pewna jesteś, że to nie wody? :-)

Do góry