reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Kota, może wyleczyłaby Cię krótka wizyta w biurze. Ja wczoraj byłam i naprawdę się wkurw...łam. Kończy się projekt, ludzie dostają za niego kasę, ale papiery latają, jak chcą, każdy ma w d., nikt się nie czuje odpowiedzialny. Poszłam do mojego bossa i mu powiedziałam, że chyba tylko mi zależy w tej firmie i że chcę to skończyć sama, bo szkoda 1,5 roku mojej pracy :/
Efekt jest taki, że siedziałam wczoraj do nocy i dzisiaj już od rana coś stukam i liczę. Ale i tak wolę to, niż patrzenie na ten burdel w pracy. Wiesz... ja jednak nie tęsknię.

reklama
czesc dziewczyny:)

ankubator, maxwell trzymam kciuki zaWas i czekam na dzieciaczki:):)
noc do d*py ale co Wam będę gadać;D
chciałam tylko Was zapewnić,że czytam wszystkie posty:p
aaa kota u mnie skurcze na ktg które były regularnie co 10 min to właśnie twardnienie brzucha-ja tego aż tak nie czułam ale tak mi powiedziano hehe:)
jadę na 14 do tego gina więc mi tu proszę kciuki trzymać laseczki:**

Asienka, załatwione! :)

Chciałam jeszcze przypomnieć, że poza Maxwell i być może Ankubatora, na bank urodzi też dzisiaj Mimozami :) Czekam na smsa od niej :)

Ostatnia edycja:
dzień dobry
coraz ciekawiej się robi na forum... :crazy:
Ankubator, maxwell, mimozami trzymam kciuki, oby Wasze maleństwa urodziły się zdrowe, silne i żeby mamusie nie były zbyt zmęczone!!
asienka kciuki oczywiście zaciśnięte!!

a co ostatnio się dzieje z Phelanią ? jakoś zamilkła!! no i któraś ma wieści od zabci?? bo z tego co wiem, po przeprowadzce nie ma neta!

ja właśnie zjadłam śniadanko i zaraz uciekam na uczelnie, a o 17 wizyta u gina więc proszę trzymajcie kciuki!!!
miłego dnia!!

Ostatnia edycja:
Inka, trzymamy, trzymamy :)

A o co chodzi z tym "coraz ciekawiej" w połączeniu z niezadowoloną miną?

Phelania pisze, ale ostatnio raczej raz dziennie, jak wyśle M. do pracy ;))))

Ostatnia edycja:
Cześć kobietki.

U mnie jak na razie bez zmian. Skurcze nie pojawiają się, ale Karolcia siedzi bardzo nisko i wydaję mi się, że zaraz wypadnie ze mnie :-D

Tak w ogóle to chciałam pochwalić się, że mój młodszy braciszek zdał prawo jazdy. Bardzo się ciesze, bo strasznie to przeżywałam i denerwowałam się. Zdał za drugim razem, ale jest bardzo zadowolony, a ja jak się dowiedziałam, to miałam łzy w oczach ze szczęścia:-D

2701, gratulacje dla brata, tylko niech nie szaleje! W końcu po tych samych drogach jeżdżą niewyżyte ciężarówki (mam tu na myśli siebie, nie TIRy) ;)))

hej, ja wstałam po raz drugi :) dzien mam przymulony (wiadomo), ale na 11:30 ide do fryzjera, bo juz dawno sie umowilam a odrosty mam chyba na poł głowy...nie wiem jak tyle czasu usiedze na tym fotelu:confused2:

Asienka, w takim razie ja zamawiam sobie takie skurcze przez całą 1 fazę porodu :tak: :-)
Mła, myślę, że wizyta z biurze na bank by mnie z tęsknoty wyleczyła, ale póki tam nie dotarłam, to się łudzę :)

muszę dziś koniecznie pokazać M., co mówi mój suwaczek :tak::-D:cool2:

reklama
Do góry