reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Kota, może wyleczyłaby Cię krótka wizyta w biurze. Ja wczoraj byłam i naprawdę się wkurw...łam. Kończy się projekt, ludzie dostają za niego kasę, ale papiery latają, jak chcą, każdy ma w d., nikt się nie czuje odpowiedzialny. Poszłam do mojego bossa i mu powiedziałam, że chyba tylko mi zależy w tej firmie i że chcę to skończyć sama, bo szkoda 1,5 roku mojej pracy :/
Efekt jest taki, że siedziałam wczoraj do nocy i dzisiaj już od rana coś stukam i liczę. Ale i tak wolę to, niż patrzenie na ten burdel w pracy. Wiesz... ja jednak nie tęsknię.

reklama
czesc dziewczyny:)

ankubator, maxwell trzymam kciuki zaWas i czekam na dzieciaczki:):)
noc do d*py ale co Wam będę gadać;D
chciałam tylko Was zapewnić,że czytam wszystkie posty:p
aaa kota u mnie skurcze na ktg które były regularnie co 10 min to właśnie twardnienie brzucha-ja tego aż tak nie czułam ale tak mi powiedziano hehe:)
jadę na 14 do tego gina więc mi tu proszę kciuki trzymać laseczki:**

Asienka, załatwione! :)

Chciałam jeszcze przypomnieć, że poza Maxwell i być może Ankubatora, na bank urodzi też dzisiaj Mimozami :) Czekam na smsa od niej :)

Ostatnia edycja:
dzień dobry
coraz ciekawiej się robi na forum... :crazy:
Ankubator, maxwell, mimozami trzymam kciuki, oby Wasze maleństwa urodziły się zdrowe, silne i żeby mamusie nie były zbyt zmęczone!!
asienka kciuki oczywiście zaciśnięte!!

a co ostatnio się dzieje z Phelanią ? jakoś zamilkła!! no i któraś ma wieści od zabci?? bo z tego co wiem, po przeprowadzce nie ma neta!

ja właśnie zjadłam śniadanko i zaraz uciekam na uczelnie, a o 17 wizyta u gina więc proszę trzymajcie kciuki!!!
miłego dnia!!

Ostatnia edycja:
Inka, trzymamy, trzymamy :)

A o co chodzi z tym "coraz ciekawiej" w połączeniu z niezadowoloną miną?

Phelania pisze, ale ostatnio raczej raz dziennie, jak wyśle M. do pracy ;))))

Ostatnia edycja:
Cześć kobietki.

U mnie jak na razie bez zmian. Skurcze nie pojawiają się, ale Karolcia siedzi bardzo nisko i wydaję mi się, że zaraz wypadnie ze mnie :-D

Tak w ogóle to chciałam pochwalić się, że mój młodszy braciszek zdał prawo jazdy. Bardzo się ciesze, bo strasznie to przeżywałam i denerwowałam się. Zdał za drugim razem, ale jest bardzo zadowolony, a ja jak się dowiedziałam, to miałam łzy w oczach ze szczęścia:-D

2701, gratulacje dla brata, tylko niech nie szaleje! W końcu po tych samych drogach jeżdżą niewyżyte ciężarówki (mam tu na myśli siebie, nie TIRy) ;)))

hej, ja wstałam po raz drugi :) dzien mam przymulony (wiadomo), ale na 11:30 ide do fryzjera, bo juz dawno sie umowilam a odrosty mam chyba na poł głowy...nie wiem jak tyle czasu usiedze na tym fotelu:confused2:

Asienka, w takim razie ja zamawiam sobie takie skurcze przez całą 1 fazę porodu :tak: :-)
Mła, myślę, że wizyta z biurze na bank by mnie z tęsknoty wyleczyła, ale póki tam nie dotarłam, to się łudzę :)

muszę dziś koniecznie pokazać M., co mówi mój suwaczek :tak::-D:cool2:

reklama
Do góry