reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

mła dzięki!!! :tak:
ja zasnąć to napewno nie zasnę ale idę w wannie poleżeć to sie troszkę odstresuje jutro rano zmykam na badanie ginekologiczne więc może jeszcze rano zajrzę albo już jak przyjadę miał ze mną jechać M ale w tym przypadku niech siedzi z Zu ja dam radę może choć nie lubie sama daleko autem jeździć a mam kawałek ale cóż

dobrej nocki i owocnej dla chętnych !!!!!:-)

reklama
Mła no własnie ja byłam pewna że mam w domu radełko... albo było już leciwe( tak jak polowa przyborów mojej mamy kuchni) i wyrzuciłam albo mi się popierniczyło z czymś innym, ja uwielbiam piec i gotować, stad mam mnostwo roznych "ułatwiaczy" pracy w domku, ale nic tam samku to ich nie zmienilo, ciasto jest rewelacyjne w smaku, zawiozlam siostrze ... myslałam ze jej syn wszystko zje, a zgrzeszyła ona, wżarła wszystko, no i mojej instruktorce zumby się dostały, też zachwalała że pyszne, a jutro zabieram sporą czesc do kumpeli na kawkę bo inaczej wszystkie z mamą zjemy a niestety to nie jest wskazane;p;p hihi . Pracy wcale przy nich nie ma duzo więc warto!!!
Ale wiesz co pomyślałam sobie że mogłyby tez super smakować z brzoskwinkami z puszki:) muszę wyprobowac.

Łysa odzywaj się o każdej porze nocy, gdyby coś się działo :tak:
Mła a ja właśnie po raz pierwszy w życiu piekę... kajzerki :-) Właśnie wstawiam do piekarnika :yes:
Gosiu teraz już będzie tylko lepiej.... :* Uszy do góry, Kochanie!

Asko, ja ze Stanów dostaję do tych ciastek specjalną marmoladę brzoskwiniową w puszce, jesteś więc na dobrym tropie ;))) Jeśli jednak nie mam zapasów robię je ze zwykłym polskim powidłem śliwkowym albo marmoladą wieloowocową i też jest git. No i doskonale rozumiem, dlaczego rozdajesz ciastka - to jedyby sposób na to, żeby ich samemu nie pochłonąć! :D No i oczywiście przy okazji można zrobić przyjemność kilku osobom :)

Sergi, kajzerki???? To musi być wyższa szkoła jazdy. Prawie nie jem pieczywa, ale Twoją kajzerkę chętnie chrupnęłabym jutro na śniadanie. Może jakoś mi podeślesz, co? :)

Mła proszę Cię uprzejmie, pierwsza tura już upieczona :tak: Przepis banalny jest, tylko długo się czeka aż ciasto wyrośnie, bo kajzerki są na drożdżach ;-) Częstuj się :-)
kajzerki.jpg

edit: zmykam do spania :-) Dobranoc :*

Ostatnia edycja:
sergee ależ mi ochoty narobiła na takie bułeczki!!! ja też praktycznie nie jadam pieczywa ale takie cudo to bym z masełkiem zjadła i z dżemem truskawkowym!!! mniammmmm
poproszę oczywiście o przepis!

zmykam już spać, a jutro o 17 wizyta!!! trochę się denerwuję ale wierzę, że wszystko będzie dobrze!!!

dobranoc!!!

Witam, wyprawiłam A. do pracy i jakos spac nie moge, nocka tez taka sobie...wczoraj zginal w wypadku samochodowym moj kolega (mial tylko 20lat) a jego brat walczy w szpitalu o zycie:( jakie to zycie niesprawiedliwe:((

Kłade sie jeszcze pospac troszke.
Miłego dnia dziewczyny!

Ostatnia edycja:
Ha! Wiedziałam, kiedy wstać... ;-)

Kota, dzięki za info :yes: Też na bezsenność cierpisz? ;-)
Maxwell doczekałaś się! Trzymamy kciuki!!!!! &&&&&&&&
Łysa halo, halo, UK! Kawusia zrobiona? :-)

witajcie!!!

nikuss, strasznie mi przykro z powodu tego wypadku... straszna tragedia. trzymam kciuki za drugiego chłopaka!

asko, Mła, za te ciacha macie przerąbane, burczy mi w brzuchy na masakrę!!! obym nie miała w domu składników, bo upiekę tuzin i zjem jeszcze gorące!

Gosia8005, Mła ma rację, najwazniejsze, że wiecei co dolega malutkiej i możecie ją już skutecznie podleczyć. A kłotnia, no cóż, może nie ma tego złego i jakiś poród się zacznie :)

Sergi, zostało coś na śniadanie??? :))
nie mogę zasnąć po smsie od Maxwell, przeżywam razem z nią!

no i zapraszam do wątku alarmowego :)

reklama
Maxwell dajesz kobitko! Trzymam kciuki :tak: ciesze sie, ze tak szybko po masazu wszystko sie ruszylo :tak:

Ankubator za ciebie rowniez kciukasy drugiej reki zacisniete i oby wasze imprezowe dzieciaczki szybko przyszly na swiat:tak:

Ja nocke srednio przezylam, chyba co godz na siusiu wstawalam, maly mial jakis atak adhd okolo 2 ale potem ustalo, mam nadzieje, ze z nim wszystko ok :eek: mam nadzieje, ze skurcze sie wzmocnia (lekkie nadal sa) bo mama chce mi zwiac do siebie a ja Zuzie mam jeszcze do piatku wiec musze ja tu sila strachu zatrzymac :-D

Sergi kajzerki wygladaja przepysznie, gdybym tylko nie miala lenia i mogla pokonywac duze dystanse to bylabym w pciagu do Coventry :-D

Ja tu w Aldim kupuje takie pol upieczone buleczki, ktore na 8 minut wstawia sie do piekarnika i piecze. Wiec ooo nie bede gorza i takie zjem na sniadanie bo juz od godzinny mnie ssa z glodu :eek:

Milego dzionka i czekam na wiesci, fotki cokolwiek od naszych rodzacych! :tak:

Do góry