reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

mła dzięki!!! :tak:
ja zasnąć to napewno nie zasnę ale idę w wannie poleżeć to sie troszkę odstresuje jutro rano zmykam na badanie ginekologiczne więc może jeszcze rano zajrzę albo już jak przyjadę miał ze mną jechać M ale w tym przypadku niech siedzi z Zu ja dam radę może choć nie lubie sama daleko autem jeździć a mam kawałek ale cóż

dobrej nocki i owocnej dla chętnych !!!!!:-)

reklama
Mła no własnie ja byłam pewna że mam w domu radełko... albo było już leciwe( tak jak polowa przyborów mojej mamy kuchni) i wyrzuciłam albo mi się popierniczyło z czymś innym, ja uwielbiam piec i gotować, stad mam mnostwo roznych "ułatwiaczy" pracy w domku, ale nic tam samku to ich nie zmienilo, ciasto jest rewelacyjne w smaku, zawiozlam siostrze ... myslałam ze jej syn wszystko zje, a zgrzeszyła ona, wżarła wszystko, no i mojej instruktorce zumby się dostały, też zachwalała że pyszne, a jutro zabieram sporą czesc do kumpeli na kawkę bo inaczej wszystkie z mamą zjemy a niestety to nie jest wskazane;p;p hihi . Pracy wcale przy nich nie ma duzo więc warto!!!
Ale wiesz co pomyślałam sobie że mogłyby tez super smakować z brzoskwinkami z puszki:) muszę wyprobowac.

Łysa odzywaj się o każdej porze nocy, gdyby coś się działo :tak:
Mła a ja właśnie po raz pierwszy w życiu piekę... kajzerki :-) Właśnie wstawiam do piekarnika :yes:
Gosiu teraz już będzie tylko lepiej.... :* Uszy do góry, Kochanie!

Asko, ja ze Stanów dostaję do tych ciastek specjalną marmoladę brzoskwiniową w puszce, jesteś więc na dobrym tropie ;))) Jeśli jednak nie mam zapasów robię je ze zwykłym polskim powidłem śliwkowym albo marmoladą wieloowocową i też jest git. No i doskonale rozumiem, dlaczego rozdajesz ciastka - to jedyby sposób na to, żeby ich samemu nie pochłonąć! :D No i oczywiście przy okazji można zrobić przyjemność kilku osobom :)

Sergi, kajzerki???? To musi być wyższa szkoła jazdy. Prawie nie jem pieczywa, ale Twoją kajzerkę chętnie chrupnęłabym jutro na śniadanie. Może jakoś mi podeślesz, co? :)

Mła proszę Cię uprzejmie, pierwsza tura już upieczona :tak: Przepis banalny jest, tylko długo się czeka aż ciasto wyrośnie, bo kajzerki są na drożdżach ;-) Częstuj się :-)
kajzerki.jpg

edit: zmykam do spania :-) Dobranoc :*

Ostatnia edycja:
sergee ależ mi ochoty narobiła na takie bułeczki!!! ja też praktycznie nie jadam pieczywa ale takie cudo to bym z masełkiem zjadła i z dżemem truskawkowym!!! mniammmmm
poproszę oczywiście o przepis!

zmykam już spać, a jutro o 17 wizyta!!! trochę się denerwuję ale wierzę, że wszystko będzie dobrze!!!

dobranoc!!!

Witam, wyprawiłam A. do pracy i jakos spac nie moge, nocka tez taka sobie...wczoraj zginal w wypadku samochodowym moj kolega (mial tylko 20lat) a jego brat walczy w szpitalu o zycie:( jakie to zycie niesprawiedliwe:((

Kłade sie jeszcze pospac troszke.
Miłego dnia dziewczyny!

Ostatnia edycja:
Ha! Wiedziałam, kiedy wstać... ;-)

Kota, dzięki za info :yes: Też na bezsenność cierpisz? ;-)
Maxwell doczekałaś się! Trzymamy kciuki!!!!! &&&&&&&&
Łysa halo, halo, UK! Kawusia zrobiona? :-)

witajcie!!!

nikuss, strasznie mi przykro z powodu tego wypadku... straszna tragedia. trzymam kciuki za drugiego chłopaka!

asko, Mła, za te ciacha macie przerąbane, burczy mi w brzuchy na masakrę!!! obym nie miała w domu składników, bo upiekę tuzin i zjem jeszcze gorące!

Gosia8005, Mła ma rację, najwazniejsze, że wiecei co dolega malutkiej i możecie ją już skutecznie podleczyć. A kłotnia, no cóż, może nie ma tego złego i jakiś poród się zacznie :)

Sergi, zostało coś na śniadanie??? :))
nie mogę zasnąć po smsie od Maxwell, przeżywam razem z nią!

no i zapraszam do wątku alarmowego :)

reklama
Maxwell dajesz kobitko! Trzymam kciuki :tak: ciesze sie, ze tak szybko po masazu wszystko sie ruszylo :tak:

Ankubator za ciebie rowniez kciukasy drugiej reki zacisniete i oby wasze imprezowe dzieciaczki szybko przyszly na swiat:tak:

Ja nocke srednio przezylam, chyba co godz na siusiu wstawalam, maly mial jakis atak adhd okolo 2 ale potem ustalo, mam nadzieje, ze z nim wszystko ok :eek: mam nadzieje, ze skurcze sie wzmocnia (lekkie nadal sa) bo mama chce mi zwiac do siebie a ja Zuzie mam jeszcze do piatku wiec musze ja tu sila strachu zatrzymac :-D

Sergi kajzerki wygladaja przepysznie, gdybym tylko nie miala lenia i mogla pokonywac duze dystanse to bylabym w pciagu do Coventry :-D

Ja tu w Aldim kupuje takie pol upieczone buleczki, ktore na 8 minut wstawia sie do piekarnika i piecze. Wiec ooo nie bede gorza i takie zjem na sniadanie bo juz od godzinny mnie ssa z glodu :eek:

Milego dzionka i czekam na wiesci, fotki cokolwiek od naszych rodzacych! :tak:

Do góry