agapa
Fanka BB :)
RozgrzeszonaKota, w głowie mi się nie mieści, że M. rzucił Ci takim hasłem :/ Przecież tak naprawdę chodzi o Kubę! Ci faceci nic nie rozumieją.... Chyba musisz sobie fundnąć profesjonalną sesję. Po wyczynach Inki, Sergi i MamyOskarka, widzę że to najlepsze rozwiązanie Jeszcze Asko miała w planach o ile pamiętam...
A pozostałe koleżanki - Papayka, Phelania - jak to się stało, że fotki są, a my ich nie widziałyśmy???
Agapo, ja Cię rozgrzeszam... Czy w zamian możesz mi wybaczyć?
Kciuki zaciśnięte.Hej hej z rana..
Melduję się jako pierwsza..W dwupaku oczywiście;-)
Tak, jak już pisałam, dzisiaj jedziemy do moich rodziców na cały dzień, więc nie będę za bardzo wchodziła na neta..Odezwę się w miarę możliwości, a na bank to wieczorem
Trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę:-)
Miłego dnia, buziaki
Widzę że jest nas kilka czuwających. Ja nie śpię od 2.00 czy tam 2.30 już nawet nie pamiętam. Przesrana ta noc i dzień będzie taki sam, bo przecież nie odeśpię.
Ja też mam dziś wizytę, a potem od razu od gina jedziemy do W-wy z Majką do ortopedy na 19.00 Wrócimy późno więc pewnie będę padnięta jak niewiem co. Aha proszę się o mnie nie martwić, ale będę bez lapka i nie wiem czy jak wrócimy będzie mi sie chciało go odpalać.