reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ja tak na momencik, bo mój S. poszedł się kąpać..
Agniesia81r, nie no, wymiękłam..prześliczne foteczki!!Słodziutka niunia..:tak:
Kota - ja się mojego nawet nie proszę, tylko sama działam z samowyzwalaczem:-)
Agapa -ja także zgrzeszyłam..pierwszy raz od hoho..specjalnie dla mnie S. otworzył nową butelkę winka (Martini) i wypiłam dosłownie dwa łyki - i mi szumi:szok::szok:
Co do sesji zdjęciowej - miałam przy Marysi i długo się wahałam czy teraz też zrobić..no i chyba za długo, bo już potem jakoś ani ochoty, a i rozstępy masakra!!!;-):zawstydzona/y:

Oki, zmykam spać - do jutra, ale będę tylko n momenciki, bo będę u rodziców cały dzień..

reklama
Olluchna, ja rozstępy mam jeszcze z przed ciąży Kamila.. niestety kiedyś byłam dużo grubsza wiec pamiątka zostala, na ccodzien mi to lotto ale przy takiej sesji chcialabym naprawdę super wygladac, do tego jednak skora po pierwszej ciazy luzniejsza itp, ale mam nadzieje ze jesli sie zdecyduje to fotografka zrobi wszystko zeby ująć to co najcenniejsze:) Fotki ma mi robic taka ciut znajoma fotografka i mowila cos o cenie 200 zł za kilka wywołanych fotek a reszte chyba na plycie, ale musze jutro dopytac jak pojde na zumbe. A Ty ile placilas i za co dokladnie??? oczywiscie czekam an efekty Twojej sesji, ja bym chciała zrobic tak kolo 10, o ile do tej pory moje dziecko czasem nei zechce wyjsc sobie z brzusia:)

To moja pierwsza ciąża... więc ja nie miałam rozstępów ,a teraz no wyszły jak to w ciąży troszkę na początku się podłamałam.Ale mam nadzieje ,że za pare lat nie bd ich tak widac zresztą niby mam ich mało itd. I jakoś spróbować się ich pozbyć powiem Ci hm...
U nas ten PAKIET co my braliśmy to 300 zł 20 zdjęć na płytce i wywołanych obrobionych i do tego jedno duże w antyramie gratis.
My jakoś koło 10 idziemy wybrać te 20 zdjęć albo może więcej hm...? zrobiliśmy 150 będzie ciężko się zdecydować bo ja wymyślałam i wymyślałam z tym brzuszkiem. I na brzuszku wszystko itd. Mój fotograf powiedział ,że jak bd gdzieś widać rozstęp to i tak przerobi itd. więc może jakoś to bd wyglądać tylko te moje kg jestem potężna cholernie ,ale leje na to . To jest pamiątka i tyle

olluchna nie przejmuj się jestem pewna ze fotograf zrobi tak zebys byla zadowolona. Ja tez u siebie na to licze, a jesli chodzi o cenę za sesję to bardzo fajna:) ja moze jutro sie dowiem jakby to mialo wygladac:), ale najpierw musze isc do fryzjera bo juz patrzec na swoje wlosy nie moge. :):)

No ja wogóle się nie farbuje nie musze jeszcze . Ok napisz jak u was wygląda sesja i czekamy na efekty. :)

Mam nadzieje ,że obie będziemy zadowolone.

Asko, ale to nie tylko inwestycja w Ciebie, ale i w Karolcię! A komu, jak komu - jej się należy jak nic! :D
U mnie jest odwrotnie. M. chce robić (przynajmniej w teorii), a ja się bronię. Sama pilnuję przede wszystkim mojej brzuchowej "dokumentacji" ;)

A pamiętacie taką mamę z Włoch? Była przez chwilę, pisała intensywnie przez kilka dni i... zniknęła ;)

Z Wloch?? a ja myslalam o tej z Ameryki,tez sie nie odzywa...a tak czesto pisala;/

Ja bylam na zakupkacxh teraz pije herbatke z cytrynka,zjadlam tabletki no i ide sie wygrzac:)
Jutro zrobie zdjecia kacika Malenstwa to sie pochwale bo przyszla poscielka:)

Dobranoc Mamuski!

Izi, koleżanka z HAmeryki już się nie odezwie... Ktoś założył sobie fałszywe konto i pisał na nim wymyślone historie - tym kimś była właśnie "nasza mamusia" zza oceanu :sorry:

Zmykam spać :***

Cholipka...dziwnie sie czuje :eek: obudzilo mnie takie robaczkowe poruszanie malego, spojenie boli jak cholera za kazdym razem ja glowka wciska siw w dol :-( no nic, glod doskwiera wiec zjem platki i moze umyje glowe bo jakbym miala dzis w szpitalu ladowac to masakra na glowie :-D a spc odechcialo mi sie ze strachu :-D

reklama
Hej hej z rana..
Melduję się jako pierwsza..W dwupaku oczywiście;-):-D
Tak, jak już pisałam, dzisiaj jedziemy do moich rodziców na cały dzień, więc nie będę za bardzo wchodziła na neta..Odezwę się w miarę możliwości, a na bank to wieczorem:tak:
Trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę:-)
Miłego dnia, buziaki

Do góry