reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

ok, pokłóciłam się z M. o to, że chciałam, żeby mi zrobił zdjęcie. usłyszałam, że jestem próżna i narcystyczna :eek::eek: nieźle, co? wkurzyłam się aż do skurczy :-D może to jest jakiś sposób na przyspieszenie hehe

reklama
ok, pokłóciłam się z M. o to, że chciałam, żeby mi zrobił zdjęcie. usłyszałam, że jestem próżna i narcystyczna :eek::eek: nieźle, co? wkurzyłam się aż do skurczy :-D może to jest jakiś sposób na przyspieszenie hehe

to musisz czesciej go prosic o takie sesyjki:-Di napewno urodzisz kochana wczesniej niz Ja:-)Ja tez dosc czesto molestuje swojego M zeby robil mi fotki,z brzucholkiem.Ale czasem sie nie da i musi pomóc lusterko:-D

Mla, nie masz sumienia....;-) za pozno by wyjsc i cos kupic....:-D
Agniesia, slodkie zdjecia:-)
Agapa, wazne, ze sie goi. Trzymam kciuki, aby tak bylo do samego konca!:tak:
Kota, moj kochany maz ostatnio rozmawia ze mna jak dyrektor z podwladnym..., tzn odpytuje z realizacji planu, co prawda on jest inwestorem, nie tylko w przenosni:-D ale to ja sie musze meczyc....:wściekła/y:
A jesli chce zdjecie - prosze siostre;-) ktora na szczescie jest blisko i rozumie (tez jest w ciazy):-D

Dziewczyny zgrzeszyłam. Wypiłam 2 łyczki wina:szok:
Mła gniewam sie na ciebie. Ja cały wieczór siedzę i cierpię bo mam chcicę na jakieś ciasto, a ty tu wyskakujesz z taką fotą.

JUtro mam pracowity dzień. Zamierzam isć do Wiki do szkoły, potem kąpiel, gin i wycieczka do W-wy z Mają do ortopedy.

Kota, w głowie mi się nie mieści, że M. rzucił Ci takim hasłem :/ Przecież tak naprawdę chodzi o Kubę! Ci faceci nic nie rozumieją.... Chyba musisz sobie fundnąć profesjonalną sesję. Po wyczynach Inki, Sergi i MamyOskarka, widzę że to najlepsze rozwiązanie :) Jeszcze Asko miała w planach o ile pamiętam...

A pozostałe koleżanki - Papayka, Phelania - jak to się stało, że fotki są, a my ich nie widziałyśmy??? :)

Agapo, ja Cię rozgrzeszam... Czy w zamian możesz mi wybaczyć? :)

Dobry wieczór ! dziewczyny .

Jak się czujecie ?
ja fatalnie ! chcę już koniec zresztą chyba jak wy wszystkie.

Rozmowa o zdjęciach - dzisiaj z P byłam na sesji pamiątkowej brzuszkowej 3 godziny zdjęć przez to jestem
taka padnięta zapewne.Zdjęcia widziałam na aparacie narazie z kilku byłam zachwycona ,a kilka okaże się.
Zobaczymy efekty może już koło 10 grudnia. To się pochwale.

Wczoraj sama wypiłam lampkę wina.

A coś mniej przyjemnego odebrałam dziś wyniki z wymazu z pochwy... gronkowca nie mam ,ale mam paciorkowca złocistego. I co wy na to ? :( Moja gin. stwierdziła ,że nie przepisze mi leku bo paciorkowca nie mam. Lecz wyniki mam pokazać -przy porodzie.

Mła tak ja mam w planach, tak koło 10 grudnia, choc moj maz jest ciut przeciwny... ale zobaczymy, 13 mam urodzinki wiec moze uprę sie i w ramach prezentu sobie zazyczę;p;p
Choć.... nie ukrywam, patrzac od strony naszych wydatkow i posiadania już Kamilka chyba wolę wydać na niego tą kasę, ale poki co plany są:)
Olluchna koniecznie musisz pokazac te wyniki jak pojedziesz na Ip dzieki temu dzidzi od razu podadza antybiotyk.
Kota, skąd ja to znam, co prawda to co ci powiedział mąż to grrr... szkoda słów, ale moj tez niechętnie podchodzi do cykania mi fotek, uwaza to za zbyteczne, ale tak zawsze jest to my kobiety dbamy o takie niby drobnostki ale jakze wazne, przeciez to ma byc pamiątka na cale życie:)

reklama
Mła tak ja mam w planach, tak koło 10 grudnia, choc moj maz jest ciut przeciwny... ale zobaczymy, 13 mam urodzinki wiec moze uprę sie i w ramach prezentu sobie zazyczę;p;p
Choć.... nie ukrywam, patrzac od strony naszych wydatkow i posiadania już Kamilka chyba wolę wydać na niego tą kasę, ale poki co plany są:)
Olluchna koniecznie musisz pokazac te wyniki jak pojedziesz na Ip dzieki temu dzidzi od razu podadza antybiotyk.
Kota, skąd ja to znam, co prawda to co ci powiedział mąż to grrr... szkoda słów, ale moj tez niechętnie podchodzi do cykania mi fotek, uwaza to za zbyteczne, ale tak zawsze jest to my kobiety dbamy o takie niby drobnostki ale jakze wazne, przeciez to ma byc pamiątka na cale życie:)

A miałaś takie coś -? groźne to jest bardzo. Właśnie kazała mi pokazać te wyniki no i mówiła ,że albo ja albo dziecko dostanie antybiotyk albo razem hm ?

Wracając do zdjęć ost . mój P kazał mi się rozebrać nasmarować oliwką i miałam pozować.
Jak zobaczyłam efekty sesji gruba cellulit itd. itd. podziękowałam i wolałam troszkę normalniejszej profesjonalniejszej sesji. Ale mój P ma takie pomysły.
Najlepsze to ,że tata chciał pożyczyć aparat ,a tam te zdjęcia.

Ostatnia edycja:
Do góry