kota-behemota
Q & H team
ok, pokłóciłam się z M. o to, że chciałam, żeby mi zrobił zdjęcie. usłyszałam, że jestem próżna i narcystyczna nieźle, co? wkurzyłam się aż do skurczy może to jest jakiś sposób na przyspieszenie hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok, pokłóciłam się z M. o to, że chciałam, żeby mi zrobił zdjęcie. usłyszałam, że jestem próżna i narcystyczna nieźle, co? wkurzyłam się aż do skurczy może to jest jakiś sposób na przyspieszenie hehe
______________Mła tak ja mam w planach, tak koło 10 grudnia, choc moj maz jest ciut przeciwny... ale zobaczymy, 13 mam urodzinki wiec moze uprę sie i w ramach prezentu sobie zazyczę;p;p
Choć.... nie ukrywam, patrzac od strony naszych wydatkow i posiadania już Kamilka chyba wolę wydać na niego tą kasę, ale poki co plany są
Olluchna koniecznie musisz pokazac te wyniki jak pojedziesz na Ip dzieki temu dzidzi od razu podadza antybiotyk.
Kota, skąd ja to znam, co prawda to co ci powiedział mąż to grrr... szkoda słów, ale moj tez niechętnie podchodzi do cykania mi fotek, uwaza to za zbyteczne, ale tak zawsze jest to my kobiety dbamy o takie niby drobnostki ale jakze wazne, przeciez to ma byc pamiątka na cale życie