reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Dziendoberek!:-)
Izi, duzo zdrowka dla synka i dla ciebie!:tak:
Sergie, kot przepowiadajacy wymiata! musze poobserwowac moja kicie.... moze cos przepowie...;-)
Mamooskarka, Inka, Rojku gratuluje talentu!:tak:
Dziewczyny, dziekuje za odpowiedzi i rady a propos uzywanego wozka!:-)
Mla, podobno narodzinami rzadza fazy ksiezyca... trzebaby sprawdzic kiedy bedzie pelnia, a wtedy nawet zacisniete nogi nie pomoga:-D
Update:
pełnia 10 grudzień 2011 - Zimnego Księżyca (Długiej Nocy)
U mnie dzis wizyta u gina, odbior badan (ciekawe czy mam kolege paciorkowca?) i potem poszukiwan odpowiedniego obuwia ciag dalszy...
Milego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Lysa, była idealna bo nie zdążyłyśmy ciepłej zakręcić:-p:-D

Mła , ciasto francuskie robisz sama czy raczej używasz gotowego?
Papayka udanej wizyty życzę, zdaj poźniej relację w odpowiednim wątku:tak: Życzę również udanego polowanka na obuwie:tak:

Hej mamuśki, ja się melduję z rana i uciekam robić śniadanko, bo mi w brzuchu burczy:-)
Niestety, biała armia znów nie dała rady - coś myślę, że to żołnierzyki na emeryturze:-p

Potem doczytam, coście naszkrobały..buziaki

Papayka trzymam kciuki za wizytę dzisiejsza i żeby paciora nie było :tak:

Boziu, jak ja się cieszę, że dzisiaj już piątek :tak: G. kończy dzisiaj o 13:30 a nie o 18:00 tak jak ostatnimi czasy :baffled: No i idziemy na 18:00 na imieniny do koleżanki, w końcu się z domu wyrwę ;-) No, chyba, że na porodówce wyląduję, bo coś mnie skurczyki męczą od rana, na razie nieregularne, ale kto wie, jak to się rozkręci ;-) Na 11:40 mam wizytę u położnej.

Ale bym tosta zjadła takiego pysznego.... :zawstydzona/y:

Dzień dobry kobietki;-)
Idę się właśnie wykąpać, ale jak Was czytam to robię się głodna
Tylko nie majstrować przy wodzie;-);-)

Sergi, oby się coś ruszyło, jesteś już w tym bezpiecznym etapie:tak: kto wie, może zaczniesz rodzic na imieninach koleżanki, na pewno nikt by o nich nie zapomniał;-)

maxwell, ja myślę, że tą teorię o białej armii musiał wymyślić jakiś facet bo miał w tym interes:-D
No i smacznego kochana:-)

Venus, oczywiście;-) będziemy trzymać się z dala od wody :-p;-)

Ostatnia edycja:
MamaOskarka no na pewno by nie zapomnieli :laugh2: Moja mama jakiś czas temu mówiła, że przed 24 listopada nie wolno mi rodzić (nie wiem czemu?...), a dzisiaj już 25, więc teoretycznie droga wolna ;-) G. też się wczoraj wygadał, że on czuje że to będzie TEN WEEKEND... Tylko że mnie to zaczyna przerażać troszkę... :szok:

Łysa ja też chcę!!!!!

Venus
trzeba było się nie przyznawać, że do kąpieli idziesz.... :-p :rofl2:

Maxwell
100 latek dla Marysi!!! Uściskaj mocno córunię od BB Ciotki! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny. Niestety nie wychodzimy dziś ze szpitala, wczoraj skoczyła mi temperatura i jestem na antybiotyku. Lenka cały czas przy cycuszku.:-) Załapala od razu O CO CHODZI;-)Ma tak porażającą siłę ssania,że muszę zęby zaciskać czasem z bólu. Ktoś tu pisał o bezbolesnych porodach cc. Ja się nie mogę niestety nie mogę pod tym podpisać. Całą noc po cc wiłam się z bólu. Będę teraz nadrabiać zaległość na bb korzystając z chwili kiedy Lenka śpi, przynajmniej się postaram.

Do góry