reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dziendoberek!:-)
Izi, duzo zdrowka dla synka i dla ciebie!:tak:
Sergie, kot przepowiadajacy wymiata! musze poobserwowac moja kicie.... moze cos przepowie...;-)
Mamooskarka, Inka, Rojku gratuluje talentu!:tak:
Dziewczyny, dziekuje za odpowiedzi i rady a propos uzywanego wozka!:-)
Mla, podobno narodzinami rzadza fazy ksiezyca... trzebaby sprawdzic kiedy bedzie pelnia, a wtedy nawet zacisniete nogi nie pomoga:-D
Update:
pełnia 10 grudzień 2011 - Zimnego Księżyca (Długiej Nocy)
U mnie dzis wizyta u gina, odbior badan (ciekawe czy mam kolege paciorkowca?) i potem poszukiwan odpowiedniego obuwia ciag dalszy...
Milego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Lysa, była idealna bo nie zdążyłyśmy ciepłej zakręcić:-p:-D

Mła , ciasto francuskie robisz sama czy raczej używasz gotowego?
Papayka udanej wizyty życzę, zdaj poźniej relację w odpowiednim wątku:tak: Życzę również udanego polowanka na obuwie:tak:

Hej mamuśki, ja się melduję z rana i uciekam robić śniadanko, bo mi w brzuchu burczy:-)
Niestety, biała armia znów nie dała rady - coś myślę, że to żołnierzyki na emeryturze:-p

Potem doczytam, coście naszkrobały..buziaki

Papayka trzymam kciuki za wizytę dzisiejsza i żeby paciora nie było :tak:

Boziu, jak ja się cieszę, że dzisiaj już piątek :tak: G. kończy dzisiaj o 13:30 a nie o 18:00 tak jak ostatnimi czasy :baffled: No i idziemy na 18:00 na imieniny do koleżanki, w końcu się z domu wyrwę ;-) No, chyba, że na porodówce wyląduję, bo coś mnie skurczyki męczą od rana, na razie nieregularne, ale kto wie, jak to się rozkręci ;-) Na 11:40 mam wizytę u położnej.

Ale bym tosta zjadła takiego pysznego.... :zawstydzona/y:

Dzień dobry kobietki;-)
Idę się właśnie wykąpać, ale jak Was czytam to robię się głodna
Tylko nie majstrować przy wodzie;-);-)

Sergi, oby się coś ruszyło, jesteś już w tym bezpiecznym etapie:tak: kto wie, może zaczniesz rodzic na imieninach koleżanki, na pewno nikt by o nich nie zapomniał;-)

maxwell, ja myślę, że tą teorię o białej armii musiał wymyślić jakiś facet bo miał w tym interes:-D
No i smacznego kochana:-)

Venus, oczywiście;-) będziemy trzymać się z dala od wody :-p;-)

Ostatnia edycja:
MamaOskarka no na pewno by nie zapomnieli :laugh2: Moja mama jakiś czas temu mówiła, że przed 24 listopada nie wolno mi rodzić (nie wiem czemu?...), a dzisiaj już 25, więc teoretycznie droga wolna ;-) G. też się wczoraj wygadał, że on czuje że to będzie TEN WEEKEND... Tylko że mnie to zaczyna przerażać troszkę... :szok:

Łysa ja też chcę!!!!!

Venus
trzeba było się nie przyznawać, że do kąpieli idziesz.... :-p :rofl2:

Maxwell
100 latek dla Marysi!!! Uściskaj mocno córunię od BB Ciotki! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny. Niestety nie wychodzimy dziś ze szpitala, wczoraj skoczyła mi temperatura i jestem na antybiotyku. Lenka cały czas przy cycuszku.:-) Załapala od razu O CO CHODZI;-)Ma tak porażającą siłę ssania,że muszę zęby zaciskać czasem z bólu. Ktoś tu pisał o bezbolesnych porodach cc. Ja się nie mogę niestety nie mogę pod tym podpisać. Całą noc po cc wiłam się z bólu. Będę teraz nadrabiać zaległość na bb korzystając z chwili kiedy Lenka śpi, przynajmniej się postaram.

Do góry