reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Pediatrzy zabrali mi Lenkę na badanka, więc znowu mam chwilkę czasu. Mirabelka, ten ból po cc to niestety trochę na własne zyczenia. Zrezygnowałam z leku przeciwbolowego, bo kręciło mi się po nim strasznie w głowie. Chyba to był dolargan. Podobno nie mogli podac nic innego. Dopiero rano podali mi ketonal i było juz znośnie. O szczegółach z cc napisze na odpowiednim wątku.

hej!!!
widzialyscie info od Pyszczka:) hihi napisalam do niej smska ze zyczymy powodzenia i czekamy na wiesci jakby co:):)
ciekawe czy to faktycznie wody czy podobnie jak bylo u sergi.. choc ja tam sie nastawiam ze przy ostatnich jej zdarzeniach to moze byc juz jednak porod.

Zmykam na poczte po paczuszkę:) i jakos mnie dzis naszlo na porzadki.. ciekawe na ile mi starczy zapału:D hihih
milego dnia dziewczynki, mam nadzieję że jak wejde tu pozniej to zobacze iscie super wiadomosci jak wczoraj

Maxwell a ty kochana przekaz ogromne buziaki Marysi od wszystkich ciotek BB:)

Co za informacje! Tofika, Niunia- GRATULUJE I ZAZDROSZCZE BARRDZDZOOO!
Maxwell, Rojku, Gosia - dołączam do waszej trójcy, bo mój gi. też zapowiedział, że wysypie się do 9 grudnia. robimy zakłady, która pierwsza:-):-D?!
Pierwszy termin mam na dziś. hehe. nie zapowiada się nic a nic. bardzo boję się, że u mnie będą musieli wywoływać sztucznie, a to podobno, bardzo nie fajnie i do tego trwa o wiele dużej. buuuu!oby tak nie było.
Jutro mam zamiar dokulać się jeszcze do kina. ciekawe czy jak bym w nim urodziła, to miałabym bilety za darmo:szok:!to byłoby coś!

Maxwell- bardzo zazdroszczę białej armii i bardzo podziwiam, że jesteś w stanie. ja jestem tak obolała, że nie ma mowy, żeby w nocy mój M. mnie przytulił, a co dopiero biała armia.ech. twój M. pewnie zachwycony. mój biedak jest tak wyposzczony, że aż mi go żal. ale co zrobić. Buziaki!

Tofika- jakie to uczucie widzieć już swoje maleńswo. opowiadaj!dla mnie to kompletna abstrakcja!Widzicie mój suwaczek! O matkooooo!!!!!!!!:szok::-D

Ostatnia edycja:
Tofika, niecierpliwie czekam na Twoją relację z porodu, niby po CC bóle są gorsze, ale głowa i cycki do góry, niedługo wrócicie do domku i wszystko będzie tylko wspomnieniem. Trzymajcie się z Lenką :) ale Ci zazdroszczę, że możesz ją już tulić :))

Pyszczku trzyam kciuki :tak:

No cholipka, ja cos czuje, ze wy wszystkie sie rozpakujecie a ja bede czekac jak ta sierotka ostatnia, nawet Mla pewnie bedzie przede mna bo chyba czai sie i pozyczy od kogos torbe zamiast ja spakowac :-D ok, juz cie kochana zostawiam w spokoju ;-)

Lece teraz do przedszkola Zuzie wypisac bo finansowo lepiej na tym wyjde wiec moze jakos dam rade poki sprawy sie nie rozwiaza. Mam nadzieje, ze nie beda robil problemow bo wypowiedzenie niby maja 2 miesiace :baffled: dam znac potem a wy trzymac kciuki bo sie boje isc :-D

reklama
Izu, my mamy też zamiar iść jutro do kina;-), jeśli teściówka znów nie zawiedzie..co do sztucznego wywoływania - oj wiem coś o tym..Marysia nie chciała wychodzić, więc przebili mi wody i..męczyłam się od 13.30 wtorku do 13.35 środy..nie mówiąc już, że moje parte były znikome i jakby mi moja ginka nie pomogła, to dalej jestem w ciąży z Marysią:-D
Lysa - trzymam kciuki za pomyślność misji;-)

Do góry