reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Witam się i ja:)

cd snów przepowiadaczy to ja dzisiaj może takowy miałam. Snila mi się nasza Sergi że urodziła uwaga chłopca:) I miał fajna bujną czupryne:) A potem razem z kota zastanawiałam się co tam u naszej żabci I okazało się że ona też urodziła:)

A mnie od wczoraj wieczora męczą bóle @ więc dzisiaj chyba więcej będę leżeć bo jakoś się boję.

Dziewczyny trzymajcie dzisiaj kciuki bo na 17.30 mój P ma wizytę banku odnośnie kredytu. Nie ukrywam że bardzo by nam się przydał. :)

wpadne później Buziaki:)

reklama
Wierzę, że Cię to przeraża, zapewne jak każdą z Nas ale z drugiej strony... nie chciałabyś mieć już tego za sobą?:tak:

Violett proponuję, abyś od razu naskrobała posta na sygnale:-)
Normalnie sabat czarownic:-D

Ja już po śniadanku i chyba za obfite było, bo mi się teraz spać zachciało:szok:

Ostatnia edycja:
MamaOskarka jasne, że bym chciała... Tylko najbardziej się boję tego, co W TRAKCIE... ;-) :-p

Violett kciuki zaciśnięte :yes: A co do snu, to ładnie się zgrał w czasie z dzisiejszymi skurczykami od rana.... ;-) Kto wie, może to właśnie Ty jesteś jedną z Obdarzonych Mocą Przewidywania Porodu? :laugh2: Co do płci... też się da to sprawdzić, czy Twój sen się nie mylił. Mnie też się z resztą wydaje, że w brzuszku Gabryś fika i po cichu mam nadzieję na tę bujną, czarną czuprynę po tatusiu.... :rofl2:

Tofika super, że Malutka tak szybko załapała o co chodzi z cycuchem! :tak: :-)

No i po śniadanku..
Wszamałam chleb z pasztetem drobiowym i ogórkiem kiszonym...mniam..
Marysia bawi się swoją nową kuchnią - chyba utrafiliśmy z prezentem:-)

Nie pamiętam, chyba Mama Oskarka coś pisała o windzie..ja niestety mieszkam na drugim piętrze bez windy, do teściówki wchodzę na 3-cie, a u rodziców na 4-te, wszędzie bez windy;-)

Tofika i tak jesteś niesamowita, że masz siłę do nas już pisać! Super, że już masz swojego ssaka przy sobie :)

maxwell80 dla tych które zazwyczaj chodzą po schodach, to pewnie dopiero zadziałałby pałac kultury a i z naszą skutecznością wywoływania porodu po swojemu to i to jest wątpliwe ;P

halo, halo!!

dziewczyny, nie wiem jak to jest, ale coraz lepiej mi sie spi i jak zasypiam na boku to budze sie raz, gora dwa razy w nocy i leze na plecach! :szok: nie wiem jak to mozliwe i wykonalne, ale tak jest...

poza tym dzis powitalnie rano pękła mi szyba wewnętrzna w oknie dachowym, jak trzasnęła, to od razu byłam na nogach, nic mnie nie bolało... sama radość!

Maxwell, spełnienia marzeń dla Marysi :)

cześć dziewczyny!widzę,że działacie od rana.Mam ochotę na kawkę,a widzę,że Wy już po..
Kota-to nic,tylko się cieszyć!pewnie brzuszek zszedł sobie niżej i daje Ci pospać.
U mnie,gdyby nie potrzeba skorzystania z toalety też chyba jest już lepiej.Ale każda próba zmiany pozycji kończy się takim uciskiem na pęcherz,że muszę szybciutko dreptać do łazienki.
Toffika-ale Jesteś dzielna!chociaż Twoja relacja troszkę mnie przraziła.Wczoraj czytałam relacje listopadówek i momentami mnie mroziło..
Maxwell- sto lat dla Córci!

reklama
Witam Dziewczyny!!!

Kota- ja też śpię coraz lepiej, i udało mi się pospać dzisiaj na plecach!!

Ale ogólnie czuję się do d.... Wysypka daje mi w kość, poza tym ogromny ból prawej dłoni. Byle do wtorku, bo wieczorem mam wstawić się na oddział. Przydało by się posprzątać, poprasować a sił u mnie brak. Robię właśnie pranie, Alicja zrobiła sobie "wolne" do wtorku, M jak zwykle do wieczora w pracy.

Wczoraj weszłam na chwilkę wieczorem i zaniemówiłam, 2 dzieciaczków nowych pojawiło się w grudniówkach:-). A wiecie już co z małym Aleksym, czy nadal leży w inkubatorze???

Trzymam kciuki za dziewczyny, które dzisiaj mają wizyty:-)!!!

Będę zaglądała do Was, może dzisiaj znowu jakiś grudniówkowy bobas pojawi się na świecie...

Do góry