reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Witam się i ja:)

cd snów przepowiadaczy to ja dzisiaj może takowy miałam. Snila mi się nasza Sergi że urodziła uwaga chłopca:) I miał fajna bujną czupryne:) A potem razem z kota zastanawiałam się co tam u naszej żabci I okazało się że ona też urodziła:)

A mnie od wczoraj wieczora męczą bóle @ więc dzisiaj chyba więcej będę leżeć bo jakoś się boję.

Dziewczyny trzymajcie dzisiaj kciuki bo na 17.30 mój P ma wizytę banku odnośnie kredytu. Nie ukrywam że bardzo by nam się przydał. :)

wpadne później Buziaki:)

reklama
Wierzę, że Cię to przeraża, zapewne jak każdą z Nas ale z drugiej strony... nie chciałabyś mieć już tego za sobą?:tak:

Violett proponuję, abyś od razu naskrobała posta na sygnale:-)
Normalnie sabat czarownic:-D

Ja już po śniadanku i chyba za obfite było, bo mi się teraz spać zachciało:szok:

Ostatnia edycja:
MamaOskarka jasne, że bym chciała... Tylko najbardziej się boję tego, co W TRAKCIE... ;-) :-p

Violett kciuki zaciśnięte :yes: A co do snu, to ładnie się zgrał w czasie z dzisiejszymi skurczykami od rana.... ;-) Kto wie, może to właśnie Ty jesteś jedną z Obdarzonych Mocą Przewidywania Porodu? :laugh2: Co do płci... też się da to sprawdzić, czy Twój sen się nie mylił. Mnie też się z resztą wydaje, że w brzuszku Gabryś fika i po cichu mam nadzieję na tę bujną, czarną czuprynę po tatusiu.... :rofl2:

Tofika super, że Malutka tak szybko załapała o co chodzi z cycuchem! :tak: :-)

No i po śniadanku..
Wszamałam chleb z pasztetem drobiowym i ogórkiem kiszonym...mniam..
Marysia bawi się swoją nową kuchnią - chyba utrafiliśmy z prezentem:-)

Nie pamiętam, chyba Mama Oskarka coś pisała o windzie..ja niestety mieszkam na drugim piętrze bez windy, do teściówki wchodzę na 3-cie, a u rodziców na 4-te, wszędzie bez windy;-)

Tofika i tak jesteś niesamowita, że masz siłę do nas już pisać! Super, że już masz swojego ssaka przy sobie :)

maxwell80 dla tych które zazwyczaj chodzą po schodach, to pewnie dopiero zadziałałby pałac kultury a i z naszą skutecznością wywoływania porodu po swojemu to i to jest wątpliwe ;P

halo, halo!!

dziewczyny, nie wiem jak to jest, ale coraz lepiej mi sie spi i jak zasypiam na boku to budze sie raz, gora dwa razy w nocy i leze na plecach! :szok: nie wiem jak to mozliwe i wykonalne, ale tak jest...

poza tym dzis powitalnie rano pękła mi szyba wewnętrzna w oknie dachowym, jak trzasnęła, to od razu byłam na nogach, nic mnie nie bolało... sama radość!

Maxwell, spełnienia marzeń dla Marysi :)

cześć dziewczyny!widzę,że działacie od rana.Mam ochotę na kawkę,a widzę,że Wy już po..
Kota-to nic,tylko się cieszyć!pewnie brzuszek zszedł sobie niżej i daje Ci pospać.
U mnie,gdyby nie potrzeba skorzystania z toalety też chyba jest już lepiej.Ale każda próba zmiany pozycji kończy się takim uciskiem na pęcherz,że muszę szybciutko dreptać do łazienki.
Toffika-ale Jesteś dzielna!chociaż Twoja relacja troszkę mnie przraziła.Wczoraj czytałam relacje listopadówek i momentami mnie mroziło..
Maxwell- sto lat dla Córci!

reklama
Witam Dziewczyny!!!

Kota- ja też śpię coraz lepiej, i udało mi się pospać dzisiaj na plecach!!

Ale ogólnie czuję się do d.... Wysypka daje mi w kość, poza tym ogromny ból prawej dłoni. Byle do wtorku, bo wieczorem mam wstawić się na oddział. Przydało by się posprzątać, poprasować a sił u mnie brak. Robię właśnie pranie, Alicja zrobiła sobie "wolne" do wtorku, M jak zwykle do wieczora w pracy.

Wczoraj weszłam na chwilkę wieczorem i zaniemówiłam, 2 dzieciaczków nowych pojawiło się w grudniówkach:-). A wiecie już co z małym Aleksym, czy nadal leży w inkubatorze???

Trzymam kciuki za dziewczyny, które dzisiaj mają wizyty:-)!!!

Będę zaglądała do Was, może dzisiaj znowu jakiś grudniówkowy bobas pojawi się na świecie...

Do góry