Witam w poniedziałkowy poranek:-)
Nocka w miarę spokojna, tylko raz wycieczka do WC na siusiu. Pewnie pospałabym dłużej ale mi Oskarek nie pozwolił.
Tak się zaczął kręcić z rana, żę po prostu musiałam wstać.
Teraz czas na poranną kawkę i trzeba się powoli szykować na wizytę kontrolną u lekarza.
Scholastynka, Mła ma rację w ciąży nie są wskazane jakiekolwiek masaże nawet te relaksacyjne. Też o tym nie wiedziałam, ale koleżanka w akcie desperacji i ucieczką choć na chwilkę przed niesfornymi bliźniczkami zapisała się na studium kosmetyczne. Ćwiczy na koleżankach w naszym gronie. Niestety ja muszę czekać do porodu, bo jak powiedziała że kobiecie ciężarnej nie można nawet masażu relaksacyjnego zrobić.
Lysa to bardzo rozsądne z Waszej strony, że tak postępujecie z Twoim ex. To że wy nie mogliście być razem nie oznacza, że trzeba zaraz drzeć koty i jak zwykle najbardziej ucierpiałoby dziecko. teraz jest pewnie szczęśliwa, że pomimo wszystko nadal ma oboje rodziców.
Ankubator, to taka średnio ogarnięta ta koleżanka
wiesz...u mnie w mieszkaniu też się nie pali a goście wychodzą na klatkę schodową i nikt nie jest oburzony z tego powodu
Jestem również OGROMNĄ przeciwniczką odwiedzin nowo narodzonego dziecka. Matka ledwo zipie, niejednokrotnie na tyłku nie może usiąść jak poród ciężki, ledwo ogarnia bo musi przywyknąć do nowej sytuacji a tu w pierwszym tygodniu po porodzie tłumy ciotek,wujków, koleżanek tarmoszące Twojego skarba
Moje koleżanki odwiedzam najwcześniej 3-4 tygodnie po porodzie.
Maxwell, czy Ty nas zamierzasz wziąć z zaskoczenia tak jak wczoraj koleżanka??;-) Na pączki nie mam takiej ochoty niz na kolejnego dzidziusia:-)
Papayka, pewnie Twojej teściowej tak samo sprawia radość kupowania prezentów dla maluszka;-) Moja też mnie tak zasypywała prezentami dla dziewczynek, pewnie dlatego, że sama ma dwóch synów;-) A mamą się nie przejmuj, sama wiesz czego jeszcze potrzebujesz dla Twojej dzidzi. Pewnie nie robi tego złośliwie, po prostu starsze pokolenie wychowywało swoje dzieci bez niektórych rzeczy do których my teraz mamy dostęp