reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
lysa, wiesz nie zazdroszczę sytuacji, ale z dwojga zlego jestem pełna podziwu że wlasnie w tak rozsądny sposob potraficie to podzielic, I masz na 200% racje po co ciągac sie po sądach jesli sami sobie poradziliscie z tą sytuacją. I co tu duzo gadac z pewnoscia mała to z czasem doceni, lepiej jest miec 2 kochajacych rodzicow mimo ze kazdy ma swoje zycie niż, zyc razem ale niestety nie czuc ze strony rodzicow takiej milosci. Brawo! wiem ze nei jest Ci łatwo, ja sobie nie raz narzekam bo niby mam męza ale tez widzimy sie rzadko.. i wlasnie w tym wszystkim mi jest szkoda Kamila, niby jestesmy pelna rodzina a patrzac na opis waszego "podzialu" czasu dla małej moj syn mimo wszystko jest w szarej.. du... z kontaktami z ojcem. zdecydowanie za malo czasu sa razem, ale coz takie zycie taka praca, mam nadzieje ze szybko sie to zmieni na nasza korzysc, a Tobie kochana mogę tylko zyczyc abyscie się tak dalej dogadywali i potrafili decydowac razem o tym co jest najlepsze dla waszej malej, tym bardziej ze Tobie teraz dojdzie synus wiec trzeba umiec to pogodzic:)
Izi hihi no nawet nie wiesz jaka ja mine zrobilam jak zobaczylam to nieszczesne jablko... ale coz bylo minelo teraz mlody prostuje swoje obolałe kosci spiac w swoim lozeczku wiec nie jest zle;p

inka dobranoc,dobrze ze im przypominasz ze nie maja za duzo smarowac bo nie nadrobimy:):):)
asko juz widze Twoja mine;/;/ ale tak jak pisalam ja bym tez pomyslala ze wymysla:p:phehe

ja tez zycze spokojnej podwojnej nocki:):):))))
DOBRANOC DZIEWCZYNKI!!!!

Asko dziekuje ci bardzo dobra kobieto za te slowa bo na prawde podniosly mnie na duchu bo wlasnie niektorzy troche inaczej na to patrza i czesto nie rozumieja. My oboje kochamy mala rowno wiec dlaczegp jedno z nas mialoby miec ja tylko dla siebie, wiem, ze dziwnie to brzmi ale tak czulismy, ze bedzie najlepiej no i poki co jest ok, mam nadzieje, ze bedzie tak dlugo ale czas pokaze. Jeszzce raz dziekuje ;*

ja na wyczerpanej baterii idę spać jutro na 11:15 wizyta a później pewnie zakupy

mały ma taką czkawkę że aż w tyłku ją czuje masakra:rofl2:

łysa ale fajna twoja postawa doceniam dziecko ma dwoje rodziców napewno z dobrem dla twojej Zuli

Dopiero teraz zauwazylam ze Domisia miala termin porodu na 4 grudnia-czyli na ten sam dzien na ktory ja mam termin!!! :szok::szok::szok: Jejku jak juz malo czasu zostalo... Ja jutro zaczynam 39 tydzien !!!

Jestem tak entelegentna:-) że dopiero teraz zorientowałam się, jak dodaje się swój awatar. hehe. lepiej póżniej niż wcale:-) dobrej nocki kobietki.

Dzieki Mla, nawet nie wiedzialam, ze masaze nie sa wskazane w ciazy:sorry: to taki 'mama pakiet' relaksujacy masaz ciala i paznokcie. Chyba intuicja kobieca jednak zadzialala, bo postanowilam, ze umowie sie po porodzie kilka miechow, teraz i tak bym sie nie miala jak obrocic do masowania plecow ;-)
Asko, twardy tylek ma Twoj synek :-)
Ankubator, papierosy w domu? Ja myslalam, ze te czasy juz mijaja, tym bardziej mlode osoby powinny to zrozumiec. Ja bym sie nie przejmowala zfoszona kolezanka. Choc nie dziwie sie ze Ci cisnienie podniosla.
Wlasnie ogladamy film z Malaszynskim o chuliganach Dobra scena byla-laska rodzi a facet nie odebral bo byl na zadymie kibolowej:rofl2: ... Juz wiecej nie bede tak jeczec na mojego M, to zloty chlopak jest:laugh2::happy:
Dobrej nocy mamuski

reklama
Do góry