reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Inka moja kumpela robiła wszystkim aniołki z masy solnej z mezem i wyszlo to super, a drobiazgi ucieszyly bardziej niz kupione wartosciowe prezenty.
sergii ale to nic straconego kochana 19.11 dopiero sie zaczynie wiec mozesz dogonic agapa w razie czego;p;p No a Izi by sie niezmiernie ucieszyla z 2 bobaskow na ur. :)

reklama
dziewczyny póki co aniołki suszą się w piekarniku!! nie wiem co z tego wyjdzie bo robiłam pierwszy raz w życiu!!
chyba jakiś syndrom dziecka mi się włączył skoro mnie na takie zabawy wzięło!!:zawstydzona/y:
no ale to też sposób na samotne wieczory, gdy M w pracy a w tyg mam ich 4, więc może właśnie w tym roku prezenty świąteczne powstaną własnoręcznie?? drobne, bo drobne ale cóż, zawsze to coś! rodzinę mojego M mamy bardzo liczną a że w tym roku mam ważniejsze wydatki i może właśnie takie drobnostki im podarujemy??
uważam że pomysł super a pytałam czy ktoś podpowie z prezentami tylko ja nie wiem czy dała bym radę ale jak zobaczę twoje to możę się skuszę spróbować

Asko, lepiej nie... :-p Ja czekam do 21-go co najmniej, żeby się strzelec urodził ;-)

Mła no jasne, że chcę ciekawość rozbudzić :cool2:

Inka ja też bardziej cenię sobie prezent własnoręczny z pomysłem, niż kupny :-) A pomysłów na takie prezenty jest cała masa :tak:

Dziewczyny napisalam do Agapy (nie wrzucilam na sygnale) bo narazie nic sie nie dzieje.
Napisalam jej jak sie czuje i jak skurcze
Napisala :

"Skurcze mam cały czas czesto i bolesne.Ale mój o pow.Że poza tym nic sie nie dzieje wiec czekamy"
Ma napisac sms jak bedzie sie cos dzialo..wiec tak jak pisze czekamy:tak:

Kochana, chcesz spotkać upartego i to upartego po cichu, ale po grób? Poznaj KOZIOROŻCA! :) Spora część naszych dzieciaczków grudniowych ma szansę na ten trudny znak ;)

Moja mama i ja jesteśmy obie barany, mój brat jest strzelec. NIGDY nie było z nim problemów, zawsze z mamą sie świetnie dogadywał i dogaduje, ma fajny charakter, uparty, ale mądry z niego chłopak. I mam nadzieję, że jako mama-baranica też nie będę miała problemów większych z Dzieckiem - strzelcem ;-)

Sergi, pisząc o swoim bracie, to tak, jakbyś pisała o moim - też strzelcu :) Jest trudny, ale ja się z nim dogaduję doskonale :)

reklama
Do góry