reklama
Inka moja kumpela robiła wszystkim aniołki z masy solnej z mezem i wyszlo to super, a drobiazgi ucieszyly bardziej niz kupione wartosciowe prezenty.
sergii ale to nic straconego kochana 19.11 dopiero sie zaczynie wiec mozesz dogonic agapa w razie czego;p;p No a Izi by sie niezmiernie ucieszyla z 2 bobaskow na ur.
Witajcie
dokladnie Kochana ja cos czuje ze zacznie sie od moich urodzin 19.11.11 ruszamyyyyy
wiec czekam!!!!!!!!!
Asko ja wzielam Twoj nr telll a my mamy razem na 31,wiec musze jeszcze komus ukrasc w razie jakbysmy razem rodzilyP:
Dobranoc milego weekendziku
Ostatnia edycja:
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Phelania oj tak, uparcioszki z nas ;-) Barany tak już mają
Ja tez zmykam do spania! Dobrej nocki!!! :-)
Ja tez zmykam do spania! Dobrej nocki!!! :-)
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Ja tez juz lece dziewczynki pa lulu , jak bedzie sie cos dzialo z nasza Agapa dam znac,ale jak narazie cisza i do juterka :*
Dobranoc*
Dobranoc*
inka85
Mamusia Aleksego
to ja też uciekam dobrej i spokojnej nocy Wam życząc!!
lysa_d
Fanka BB :)
To sie doczekalam :-)
Agapa trzymam &&&&&&& wroc cala i zdrowa z malenstwem
Agapa trzymam &&&&&&& wroc cala i zdrowa z malenstwem
dzien dobry!:-)
Agapa, nie wiem, czy sie cieszyc, czy nie.... wazne, ze z toba i maluszkiem wszytsko w porzadku
Mamooskarka, te buciki sa slodkie... :-)
Izi, to chyba dzis twoj dzien - Sto lat! :-) Mam nadzieje, ze nie pomylilam dat...
Co do Koziorozcow i uporu - ja jestem koziorozcem i jakos nie jestem uparta....;-) no moze czasami, ale zawsze w slusznej sprawie
U mnie kawka i niedlugo sniadanko, bo pozniej do szkoly rodzenia. nie bardzo mam ochote isc bo dzis porod aktywny i na pewno bede w parze z pania prowadzaca....:-(
Milego dnia!
Agapa, nie wiem, czy sie cieszyc, czy nie.... wazne, ze z toba i maluszkiem wszytsko w porzadku
Mamooskarka, te buciki sa slodkie... :-)
Izi, to chyba dzis twoj dzien - Sto lat! :-) Mam nadzieje, ze nie pomylilam dat...
Co do Koziorozcow i uporu - ja jestem koziorozcem i jakos nie jestem uparta....;-) no moze czasami, ale zawsze w slusznej sprawie
U mnie kawka i niedlugo sniadanko, bo pozniej do szkoly rodzenia. nie bardzo mam ochote isc bo dzis porod aktywny i na pewno bede w parze z pania prowadzaca....:-(
Milego dnia!
Wygląda na to, że nasze grudniowe dzieci chcą się rodzić... w grudniu Myślę, że to nie jest zła opcja, więc nie narzekajmy Agapa, dobrze że sprawdziłaś objawy i wszystko w porządku
Papayka, z nikim nie poćwiczysz lepiej niż z prowadzącą, więc spróbuj dojrzeć jasne strony tej sytuacji
Papayka, z nikim nie poćwiczysz lepiej niż z prowadzącą, więc spróbuj dojrzeć jasne strony tej sytuacji
reklama
dzien dobry w sobotni poranek, ja po nocce z wrażeniami o 1 w nocy obódziły mnie skurcze i tak ok co 10 min przyznamje że nawet nawet były mocne wypiłam ze 3 szklanki wody ciepłej bo słyszałamże to pomaga sprawdzić czy to już ale ok 4 wyciszyło się, skurcze znacznie osłabły aż usnełam i tak do rana teraz brzuch mi twardnieje i mam taki obolały onaprawdę szykujemy się szykujem...
agapa dobrze że sprawziłaś ja często słyszę żę po fałszywych alarmach zaczynają się akcje porodowe więc może to była tylko próba generalna ale te nasze dzieciaczki uparcuszki odpoczywaj bo pewnie cię to wykończyło ja tylko 3 godzinki walczyłam ze skurczykami i mnie to osłabiło ja sie strasznie spinam nie mogę się wtedy wyluzowć
izu właśnie 100 lat i aby pojawił się jakiś maluszek z grudniówek na twoje urodzinki
agapa dobrze że sprawziłaś ja często słyszę żę po fałszywych alarmach zaczynają się akcje porodowe więc może to była tylko próba generalna ale te nasze dzieciaczki uparcuszki odpoczywaj bo pewnie cię to wykończyło ja tylko 3 godzinki walczyłam ze skurczykami i mnie to osłabiło ja sie strasznie spinam nie mogę się wtedy wyluzowć
izu właśnie 100 lat i aby pojawił się jakiś maluszek z grudniówek na twoje urodzinki
Ostatnia edycja: