reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Mła nie przeginaj... :confused2: :-D
mamaOskarka uważaj, bo ten sen może oznaczać, że tuż po porodzie znowu w ciążę zajdziesz... :rofl2:

Maxwell ja mam na 12:00, czyli 13:00 czasu Polskiego ;-) To Twoja wizyta pierwsza w takim razie :tak: &&&&

Phelania jak ja bym chciała umieć do 13:00 spać ;-) Szybciej by mi czas w domku leciał bez G., a tak to sie dłuży, bo czekam na Niego całe dnie aż wróci z pracy...

Ostatnia edycja:
reklama
Phelanio, to niech Ci narysuje, albo nie wiem co... Co to za praktyki, że w XXI wieku jest z tym problem? :/ Ja rozumiem, że moja teściowa nie czai i pyta jak lekarz ocenia obwód mojego brzucha i jak często "można" robić usg, bo 30 lat temu badało się ciężarówki centymetrem krawieckim. Ale czasy się zmieniły!

Sergi - zazwyczaj jak spalam do poznej pory to z przerwami:eek:ide siusiu przychodze do lozka przez 30 min próbuje ponownie zasanc-zasypiam znowu sie za godz budze i tak w kółko:zawstydzona/y:a ze moj M spi po nocce ,to tez nie chce go budzic i tak siedze jak "trusia" przy TV do 14-15:cool2:to tak w skrócie wyglada moj "ranek "- mniej wiecej:-)
Mła - to mu dzis powiem i tak to ostatnia wizyta USG :-D a moj gin nie robis usg:-(wiec moge ,cos mu napomknac ze taka reklamujaca sie klinika nie porzadnego USG -az wstyd:-D

Ostatnia edycja:
mła tak zrobię dziś sobie z nim porozmawiam również o tym czy już nie chciałby się wyprowadzić z mojego domu i zrobić pierwszego kroku w dorosłość skoro nocki już zawala :-D

Sergi gratki!!! to do dzieła!!! a myślałm że się pośpieszysz ale na szczęście trzymasz się dzielnie z tym rozpakowywaniem:-D

maxuell ja szczeże polecam nawet mój M stwierdził że dobry film a smęcił że znowu go na jakąś suuuppeerrr komedie ciągnę, a tak co do twojego terminu to Marysia naprawdę mogła by sie zacząć szykować w twoim przypagku to 3 w 1 zastosować trzeba sex z zapałkami i miętoszeniem sutków to z tych bardziej przyjemnych póżniej spróbować mycia podłóg okien i biegania po schodch masakra jakaś ja też zaczynam na 5 termin już ciąża donoszona i nic:eek:

mamaOskarka a może proroczy:-D:-D:-D

Witam porannie

Widze ze znowu dzisiaj produkcja idzie pełna parą:-)

Kota, Freiya, Phelania-kciuki zacisniete za dzisiejsze wizyty:-)

Phelania-zgadzam sie z Tobą niby wypasiony Medicover a usg maja tragiczne, nawet to w szpitalu Medicover, gdybym dodatkowo nie chodzila prywatnie to chyba tylko jakies zamazane cos miala zamiast zdjeć mojej Oli.
Ja ostatnie usg mialam w Medicoverze w 32 tyg, i podobno wiecej nie bede miala:szok:, na szczescie mialam tez takie nadprogramowe w szpitalu w 35 tyg jak bylam na ktg, wlasnie mysle zeby za tydzien to moze zrobic sobie ostatni raz prywatnie,chcialabym wiedziec ide moja Niunia wazy

Maxwell, Sergii, Pyszczek -za wasze wizyty kciuki trzymam jutro

Mła-Ty juz w snach podswiadomie o balandze myślisz, Emilke podrzucasz do opieki a Ty w świat.:-)

Ja zaraz sniadanko i spadam na ktg a potem mam konsultacje u anestezjologa, wrr, mam tam byc na 12 i uprzedzono mnie ze musze uzbroic sie w cierpliwosc b o jak bedzie operacja to musze czekac

Milego dzionka dziouchy

Aga7602 - jak tylko urodze ,to napewno zmniejsze abonamnet bo place 250zł miesiecznie, bo myslalam ze USG maja porzadne:eek:a az moja firma zrezygnowala z Usług Medicover to niestety jako indywidulany klient place wiecej:sorry:Jak zdobede dzis swoj pasek ubezp z poczty ,bo przyszedl polecony to podjade na Kasprzaka i sie spytam czy moge juz zalozyc u nich karte, i od kiedy moge chodzic na KTG ... mam nadzieje ze trafie na mily personel:confused2:bo ostatnio jakos szczescia do tego nie mam.

Gosia, choćbym mojego słyszała..a tez się mu podobał film:-D A co do córci - my czekamy na Martusię..Marysia już jest;-) ( za 9 dni skończy dwa latka:szok::tak:)..
MamoOskarka, oj, ja też lubię taki rodzaj urodzaju..:-D:-)
Phelania i Aga7602 - za Wasze badania dzisiaj też trzymam kciuki&&&&:tak:

reklama
hej!
normalnie sama nei wierze ze udalo mi sie dzis rano tu wbić, moje dziecię nie protestuje nawet mi podał kabelek z neta zebym sobie podlaczyla;p;p

dziwczyny udanych wizyt życzę!!!!
phelania wiesz po to mamy jezyk w gębie żeby się odzywać i o swoje domagać:) hihi
Mła no widzisz a mowia że pl zacofana -a to w uk sie dalej centymetrem bawią:)
mamaOskarka haha ja sie podpisuję pod tym urodzajem gotówki:) obiema rękami i nogami, mojej corce tez chyba w to mi graj bo własnie mi wbija namiętnie nózkę w żebra

Do góry