reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
chyba za bardzo pochwalilam to moje dziecko... juz mu sie wlaczyla syrena...
Mła hihi z tą torbą to ja tez bym była w szarej d. gdyby nie wy wszystkie tutaj, w poprzedniej ciazy mialam spakowana na 2 tyg. przed porodem dopiero;p;p a teraz prosze jaka sie pilna zrobilam buhaha,
Widzisz jak szkoła pierze mózgi facetom:D haha dobre z tym obnizeniem brzucha.. :)
sergii normalnie piękny masz ten swoj blog i całą jego zawartość, a co do treści tęczowego suwaczka:D to też bardzo atrakcyjna:) nic tylko jak to mówią zamienić słowa w czyny:)
pyszczek my tu wszystke chyba nie umiemy sie doczekac Twojego usg w szczegolnosci, i liczymy na same dobre wiesci:)

witajcie Laseczki, u nas noc przespana, Mikołaj chyba bardzo ceni sobie sen, mam nadzieję, ze jak już wylezie to przyzwyczajeń nie zmieni :-) ja czekam z niecierpliwością na jutro- bo czeka nas ostatnie usg i dowiemy sie ile waży. A obiecałam sobie, że jeżeli przekroczy 4,5 kg to decyduje sie na CC

Mła : lepiej uważaj, bo jeszcze dziewczyny Cie spakują i wyślą na porobówke nie z torbą, a z szafą (dostarczoną kurierem) no i od razu z jakims biureczkiem, żeby sie na laptopie wygodnie pisało ;-)

maxwell: mam nadzieję, że jutrzaejsza wizyta w szpitalu bedzie udana!

mamoOskarka: Ha, a może na porodówce dostaniesz jakieś gratisy w postaci bliźniaków? i z Oskarkiem będzie rowna trójka :D

Phelania:trzymam kciuki za wizytę!

lysa: super, że przeziębienie przechodzi! i zazdrosze fryzjera, bo ja się wybieram wybieram i zebrać nei mogę;p chyba do piero po porodzie skoczę kudły obciać :p

asko: rewelacyjny pomysł z ta zumbą! tylko pozazdrościć!

mocno trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które mają dzisiaj wizyty!

Ja mam wizytę dopiero 24-go to będzie 34 TC+6, ciekawe czy mi wyznaczy termin cesarki...

Ankubator oby nie :-p Zresztą USG pokazuje tylko jednego szkraba ... No chyba że pozostałe dwa siedzą w kolanach bo mi ostatnio trochę popuchły:-D

Ostatnia edycja:
mamaOskarka ja mam wizyte u swojej ginki 23.11 a terminy mamy z tego co wiem chyba takie same:) ale juz wczoraj dowiedzialam sie ze mala jest ulozona juz prawidlowo do porodu, wiec poki co nastawiam sie na sn, tak jak przy mlodym... hihi ciekawe ktora z nas bedzie pierwsza, bo hja stwierdzilam wczoraj ze pod koniec listopada zaczne mojej corce pomagac ze zdwojona siła. Juz teraz mi mowia ze przy moim trybie zycia pewnie mala sie pojawi w polowie grudnia, no ale...

maxwell80 u mnie też ta biała armia nie działa:crazy: zaraz lece na liscie malin

Nadrobiłam Was dziewczynki, ale musze spadać odgruzować mieszkanko, bo mi się goście zapowiedziały... Dobrze, że krokieciki zamroziłam, to będę miała babury czym poczęstować, bo ani ciasta ani sałatki mi sie nie chciało robić...

Do zobaczenia później.
Tak sobie myślę, że tak się trzymamy razem wszystkie, że jak się rozwiąże worek z dziećmi to sypnie od razu chmarą całą :)

Asko sama jestem ciekawa:tak: Ja chciałam SN no ale po ostatnim krwawieniu lekarz powiedział, że mogę sobie to z głowy wybić;-) Plany mamy podobne bo jak już bym miała wybierać to wolałabym z Malutkim na święta być w domku. 36 TC skończę drugiego grudnia i zacznę 37 więc już chyba bez obaw będe mogła szorować te podłogi i sutki miętolić

Ostatnia edycja:
reklama
Tak więc i ja do was zawitałam.

Ale humor mam straszny. Wszystko mnie dziś denerwuje:( Nie dość że całą noc lapaly mnie skurcze i Marika też się co chwila budziła. To rano jak juz zasnelam P wstał do pracy i mnie oczywiście obudził. I zaraz wstała Marika i chciałam ja przebrać to narobila takiej histerii jak bym jej krzywdę robiła.;/
Więc humor beznadziejny.
Ale jest plus tych moich nocnych skurczy. Stwierdziłam że zaczynam dzisiaj pakować torbę do szpitala bo naprawdę coś się zacznie dziać a ja będę w lesie.
Mla kochana weź proszę ze mnie przykład i zrób to samo:) Inka ty też:)

Oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Dziewczyny ile wasze dzieci ważyły w 34 tygodniu bo mi się wydaje że jakiś duży ten mój synek.

Miałam dziś też plan posprzątania sypialni na błysk ale zaczęłam ścielic łóżko i brzuch zrobił się jak skala więc chyba ta czynność opuszczę:)

Idę zrobić Marice kaszke potem do was zajrze tylko zlitujcie się nademna kochane bo mnie juz szlag trafia na tym telefonie:)

Do góry