reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Moja córcia tak mi dzisiaj dała popalić po żebrach, że już mam dosyć. Jestem zmęczona, więc zmykam spać.
Trzymajcie się kochane:-) Miłych snów:-) Upojnej nocy dla tych brzuchatek, które męczą dzisiaj swoich kochanych mężów.:-D Pa pa:-)

ufff dałam radę nadrobić:)

Freyia kciuki zaciśnięte za jutrzejsza wizyte.

I nie pamiętam juz co miałam odpisać. No zesz Kurde.

no nic to napisze tylko o sobie heh. Dodalam info dotyczące wizyty. :)
Jakaś zmęczona jestem dzisiaj więc lecę zaraz spać tylko zjem jeszcze batonika.

A właśnie Kota Ty jeszcze poczekaj trochę z tymi skurczami a nie tak się wychylasz przed dziewczyny. Teraz nie Twoja kolej kochana:)

Frugo..... Boze zapomnialam tu na wygnaniu, ze cos takiego istnialo :-D:szok:

Doczytalam was ale wiecie co, cos nie teges sie czuje po dzisiejszym lazeniu :eek::no: brzuch strasznie boli, spojenie jakby zara mialo odpasc :szok: plecy tez nie ciekawie :no: wypilam kakao i zjadlam dwa tosty z dzemem i ide spac bo jutro jade do mamy cos jej upichcic i przekonac ja, zeby przyjechala do mnie i zostala do niedzieli. Moj ex jedzie do innego miasta na weekend wiec mam cykora, ze jak cos sie zacznie to Zuzi nie bede mala z kim zostawic wiec musze ja tu sciagnac :baffled:

Katar przechodzi wiec cud normalnie, kaszel lzejszy dzis wiec licze na lepsze dni :-D jutro do fryzjera bo dzis malam za malo czasu a mama umowila mnie do polskieo salonu na 10.30 wiec skocze sie obciac, potem u niej pofarbuj i bedzie git.

Mla pakuj ta torbe leniwcu :-D to sie tyczy kilku innych ospalych bo znow zaczne straszyc :-D ale serio, jezeli cos tam jeszcze na sygnale napisze to juz bedzie prawda wiec nie ignorujcie w razie co ;-)

Milej nocki wam zycze kochane i do uslyszenia z rana! Buzka

ja też torby jeszcze nie spakowałam bo ciągle się zastanawiam co wziąć ale chyba na dniach już to zrobię!!
póki co powoli będę się chyba kładła spać

dobranoc brzuchatki!!

matko ... ja to sie chyba poddam.. z tym odpisywaniem po calym dniu, mam łeb 6na9 niby wszystko wiem jak czytam, co odpisac itp itd.. po czym edit.. wymazalo mi z łepetyny. no to z tego co pamietam...
Kota, prrrr zwolnij, inne mają pierszenstwo.. terminowo oczywiscie;p;p
270,, tez mialam ochote ale na opiekane sledzie:D ale w czwartek mama jedzie do sprawdzonego rybnego to kupimy same zrobimy, a potem bedziemy bezkarnie sie zazeraac tymi rarytasami:)
maxwell tylko dobrze wymecz meza:) przydaloby sie jakichs mega rewelacyjnych nowoin na forum, no i wiesz lepiej tak pokolei bo w tłumie to się gubi:)
witam nowa mamę!
phelania trzymam kciukasy bedzie ok:)

aaaa ja dziś po wizycie, skoro wszystko jest dalej ok, i porod nagly mi nei grozi... poszłam sobie :D na zumbę.. no nie wiem dlaczego niektore panie patrzaly na mnie jak na turlajacego się słonia... zastanawiając sie czy mnie poj..ebalo bez reszty. Ha ale poczulam sie dumna jak paw jak inne stwierdzily ze tez by tak chcialy na tym etapie ciazy sie ruszac i miec mozliwosc chocby dreptania jak ja a nie siedzenia w domku, bo przeciez wiadomo w ciazy to roznie bywa co widac po forum... haha a ja czuje sie jak polaczenie młodej łani ze słoniem.. zwał jak zwał:)

no i musze sie pochwalic, lista mojej torby szpitalnej zostala "odptaszkowana" choc jeszcze czesc rzeczy lezy na komodzie... choc po dzisiejszym badaniu stwierdzilam ze na du.pe sie spieszylam,

Scholastyka to nie jest tak że psychicznie jest gorzej ale musi minąć trochę czasu żeby sie do szpitala przyzwyczaić. Mnie teraz już jest lepiej ale na początku.. strach był tak ogromny że nawet kroplówka nie pomagała;)

Widzę ze dowcip Wam się wyostrzył :) to dobrze - podnosicie na duchu
Kurcze Sergi ależ piękności na tym Twoim blogu!
Cieszę się że taki ruch na naszym forum - jest co czytać :) tylko o tym jedzeniu piszecie a ja tutaj jestem zdana na łaskę tego co mi mama przyniesie bo szpitalne jedzenie mi nie wchodzi:)
Odstawili mi kroplówkę z magnezem i czuję się znacznie lepiej, teraz biore tylko maghnez w tabletkach ale ponieważ skurczy nie mam żadnych więc się nie martwię że mam go za mało. Zaczynam się denerwować czwartkowym USG ale mam nadzieje ze bedzie dobrze. Odezwe sie jutro jak dam rade.
Przepraszam za bledy ale tutaj jest ciemno jak w d*** a ja mam malego laptopka wiec piusze po omacku (a pisac bezwzrokowo nie potrafie :))

coś z tymi kciukami poszło nie tak:(pociąg był spóźniony w dwie strony, wizyta też nie ciekawa ehh:( boję się, tak ładnie szło całą ciąże a tu na koniec zaczynają się problemy:(idę się umyć i chyba się już położę:(:(izi już kiedyś chyba pisałam że jak zaszłam w ciąże to przeprowadziliśmy się z m do mojej mamy pod poznań:) no i tak zostaliśmy bo nie opłaca nam się wynajmować w pozku jak tu mamy swój dom:) no i teraz jak co to trzeba dojeżdżać do poznania pociągiem;/

oj sorki widzisz jezcze kiedys pisalas o tym bodajze!!
Teraz mi przypomnialas:)

witam nowa mame!!

No i powiem wam kochane ze jak bedziecie tak duzo pisac to moj m wezmie ze mna rozwod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo kurde mozna siedziec i czytac,czytac i siedziec!!!
Dziewczyny przestancie tyle pisac:):):*:*:*
dobra to na tyle w sumie nikomu nic nie odpisze bo nie ogarnelam wszystkiego:):)
buziaczki przy okazji sie melduje:)

dobranoc....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzien dobry,:-)
Gratulacje po udanych wizytach! Pyszczku i Olluchna, trzymajcie sie!
my juz wyspani:tak:... teraz kawka, a potem male sniadanko...
dziewczyny, mam schize, ze moze brzuch zacznie opuszczac i codziennie rano i wieczorem sprawdzam:-D
Lece zrobic psu sniadanie... siostra wyjechala i bidulka (sunia) na mojej lasce i nielasce....;-)
Milego dnia!

Do góry