reklama
jestem i ja wieczornie po przeczytaniu tego tomu
ja dziś na listach z M byłam bardzo polecam super film rozczuliłam się ... polecam
asieńka a może ciśnienomierz zwariował a nie ciśniene bo czuła byś to chyba odpoczywaj będzie dobrze
Gratulacje udanych wizyt dziewczyny
dorator niebardzo rozumiem dlaczego masz mieć CC nie mogą wywołać skurczy oksytocyną bo zależało ci na porodzie SN??? a pozatym to jeszcze czas ja mam jeszcze 19 dni do terminu i narazie nic jeszcze lekarz mi nie powiedział????
Sergi nie wiedziałam super rękodzieła !!!
Kota ty nie strasz!!! się nasłuchałaś w tej szkole że aż sie zaraziłaś jeszcze masz czas
Mła jak tam spakowana bo i M i BBciotki i nie dajesz się przekonać
Witam nową mamusie
ja dziś na listach z M byłam bardzo polecam super film rozczuliłam się ... polecam
asieńka a może ciśnienomierz zwariował a nie ciśniene bo czuła byś to chyba odpoczywaj będzie dobrze
Gratulacje udanych wizyt dziewczyny
dorator niebardzo rozumiem dlaczego masz mieć CC nie mogą wywołać skurczy oksytocyną bo zależało ci na porodzie SN??? a pozatym to jeszcze czas ja mam jeszcze 19 dni do terminu i narazie nic jeszcze lekarz mi nie powiedział????
Sergi nie wiedziałam super rękodzieła !!!
Kota ty nie strasz!!! się nasłuchałaś w tej szkole że aż sie zaraziłaś jeszcze masz czas
Mła jak tam spakowana bo i M i BBciotki i nie dajesz się przekonać
Witam nową mamusie
inka85
Mamusia Aleksego
a teraz drogie Panie Moderatorki coście porobiły, że od kilku stron pojawia się na początku każdego posta
Odp: Scalanie
a do tej poty było Grudzień 2011 ???? a może to któraś z nas ? ale chyba mało prawdopodobne
haha po moim śledztwie już wiem i znalazłam winną, pojawiło się to po poście Dorotar i edytowanym przez naszą nową Moderatorkę
Odp: Scalanie
a do tej poty było Grudzień 2011 ???? a może to któraś z nas ? ale chyba mało prawdopodobne
haha po moim śledztwie już wiem i znalazłam winną, pojawiło się to po poście Dorotar i edytowanym przez naszą nową Moderatorkę
Ostatnio edytowane przez Mła : Dzisiaj - 18:33 Powód: Dorotar, połączyłam Twoje posty. Staraj się nie pisać dwóch pod rząd. Pod każdym postem masz funkcję "edytuj", która pozwoli Ci coś zmienić lub dodać.
Ostatnia edycja:
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Ten post możemy uznać za sukces Mła, która naprawiła nienaprawialne :-)
Ostatnia edycja:
inka85
Mamusia Aleksego
działa :-) zdolna Mamusia!testowy drugi
Hejka!:-)
ja po trzecich zajeciach w szkole rodzenia... jakos wytrzymalam choc pupsko boli.... a tu 3 godziny siedzenia...., na szczescie dzis bylo w miare ciekawie - przeglad szpitali w miescie....
Dziewczyny, gratulacje po udanych wizytach!
Tez mysle, ze musze sie jakos spiac i urodzic w tym roku, bo pierwsze becikowe i od razu mialoby przepasc... niedoczekanie!
Milego wieczoru i stosunkowo udanej nocy!
ja po trzecich zajeciach w szkole rodzenia... jakos wytrzymalam choc pupsko boli.... a tu 3 godziny siedzenia...., na szczescie dzis bylo w miare ciekawie - przeglad szpitali w miescie....
Dziewczyny, gratulacje po udanych wizytach!
Tez mysle, ze musze sie jakos spiac i urodzic w tym roku, bo pierwsze becikowe i od razu mialoby przepasc... niedoczekanie!
Milego wieczoru i stosunkowo udanej nocy!
kota-behemota
Q & H team
ucichły mi te skurczybyki po kąpieli... chyba moje przepowiadacze stają się po prostu bolesne i już, zobaczymy co gin powie na jutrzejszej wizycie. oby tylko z Kubinkiem było wszystko ok.
dostaliśmy na SR dzisiaj mnóstwo gazet, ulotek i innych pierdółek do czytania, jak przez nie przebrnę do jutra i znajdę coś ciekawego i wartego podzielenia się, to przeklepię do naszego watku o SR
dziewczyny, jak Wasze apetyty wieczorne, jakieś specjalne zachcianki?
ja właśnie wypiłam czarne Frugo, ale to jest dobre
dostaliśmy na SR dzisiaj mnóstwo gazet, ulotek i innych pierdółek do czytania, jak przez nie przebrnę do jutra i znajdę coś ciekawego i wartego podzielenia się, to przeklepię do naszego watku o SR
dziewczyny, jak Wasze apetyty wieczorne, jakieś specjalne zachcianki?
ja właśnie wypiłam czarne Frugo, ale to jest dobre
Ja się witam dopiero z wieczora Cały dzień byłam jakoś zalatana, albo M wyganiał z komputera i dopiero teraz mam chwilę na BB w reklamie przepisu na życie. Nie idzie nadrobić was z całego dnia!
Chciałam tylko powiedzieć, że wczoraj śniło mi się, że Kota miała prowadzić jakąś galę we Wrocławiu i dostać tam jakiś medal za najlepsze małżeństwo i miałyśmy tam wszystkie jechać na tę galę, ale to było strasznie daleko, na szczęście okazało się, że TVN będzie to transmitował na żywo.
Jutro po południu mam usg żeby sprawdzić jak tam moje nieszczęsne AFI, trzymajcie kciuki, żeby nie było poniżej 5.
Chciałam tylko powiedzieć, że wczoraj śniło mi się, że Kota miała prowadzić jakąś galę we Wrocławiu i dostać tam jakiś medal za najlepsze małżeństwo i miałyśmy tam wszystkie jechać na tę galę, ale to było strasznie daleko, na szczęście okazało się, że TVN będzie to transmitował na żywo.
Jutro po południu mam usg żeby sprawdzić jak tam moje nieszczęsne AFI, trzymajcie kciuki, żeby nie było poniżej 5.
reklama
kota-behemota
Q & H team
ale by był super zlocik brzuchatek!!!
przeczytałam to M. i jaki zadowolony teraz siedzi hehe, ach ta męska duma
trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze badanie!!!