reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

ROJKU mi też się wydaje mały spory tym bardziej, że Amelka jak się urodziła to miała tylko 2,900. A Ty na którego termin???

reklama
Hej kochane..ja szybciutko się zgłaszam, że jestem już w domciu..mama wymęczyła mnie spacerkiem, że szok..zobaczymy, czy to pomoże..jeszcze później pomolestuję mojego:-p, ale szczerze powiem, że jestem słabiuteńka:szok::tak:..nadrobię Was jutro, bo dzisiaj wysiadam:-p
Buziaki i spokojnej nocki;-)

Dziewczyny zmykam już dziś bo mojej Amelce włańcza się wieczorny "*******nik":-) normalka w jej wykonaniu. Najgorzej jak mnie brzuch boli a ona świruje a ja nie mogę śmiechu powstrzymać i wtedy myślę,że urodzę:-D. Więc muszę ją okiełznać bo zaczyna się znęcanie nad moją siostrą, wie że z nią może sobie pozwolić na głupoty.

Tylko wasz błagam szalone, żebym dała jutro radę was odczytać, nie smarujcie tak tych stron:szok:

Witam serdecznie,
dołączam do Was dopiero w 34 tygodniu, a termin mam na 27 grudnia, jednak mam cichą nadzieję, że córcia może już na święta się pojawi :)

pozdrawiam

Klariss, co za dziadostwo z tym obcinaniem becikowego.... :szok::crazy: ale myślę, że przy obecnym tempie wprowadzania wszelkich reform to tak czy siak wszystkie się załapiemy na tego tysiaka, nie wierzę, że od 1 stycznia nagle zakręcą kurek z kasą. damy radę!!

ja właśnie wróciłam z ostatnich zajęć na SR, te worki sako są dla mnie cholernie niewygodne, dostałam na nim dziś takich mega skurczy, że ratowałam się no spą i nie dośc, że towarzyszyły im dość silne bóle miesiączkowe to jeszcze mnie od krzyża zaczęło łupać :baffled: leżę już w łóżku, M. zrobił mi kolację, skurcze minęły, boli mnie tylko wszystko w środku, w głębi i czuję mocny nacisk na szyjkę i na biodra, nie umiem się zgiąć w pół! nie wiem, czy mały się przymiarza do kanału rodnego, czy coś innego się tam dzieje. Jutro mam wizytę, mam nadzieję, że dotrwam do niej w dwupaku, boję się iść spać, ale nie panikuję, zaraz się właduję do wanny na wieczorny relaks..

witam nową mamusię :)
i gratuluję dzisiejszych udanych wizyt!!

Ostatnia edycja:
2701, doskonale Cię rozumiem! Też nie jechałam do Mieszka z zamiarem zakupu, a jedynie chciałam kuknąć. Ale jak dorwałam "mój wózek" tak tyle :) Co do skrętnych kółek podzielam Twoje zdanie w 100% :)

Zanim napalicie się na "podwójne" becikowe przypomnę, że ono nie jest podwójne, tylko jest to osobne świadczenie wypłacane osobom o niskich dochodach (niekoniecznie samotnym) - finansują je GMINY, nie budżet państwa i są przyznawane tylko w niektórych z nich (w tych, które mają pieniądze na taki socjal). U mnie w gminie tego nie ma, więc i tak się nie załapię, a nawet jeśli - to przy dwóch osobach pracujących nie miałabym szans.

dorotar110 to jak już rozwarcie masz to jesteś krok przede mną :)
Ja mam termin na 1 grudnia :)

kota kurcze to ładnie szybko Twój organizm reaguje na takie bodźce!

reklama
Witam wieczorowa pora:-)

Dziewczyny ja juz nie mam sił do was .... Szalone jestescie i TYLE:-D:-D:-Dlektura niesamowita, a jak sie uśmiałam:-DTroche czytania było:tak:

Dopiero zawitałam na BB , caly dzien prasowałam i UWAGA MŁA - wreszcie torbe przyszykowałam teraz twoja kolej:-Djeszcze musze wrzucić klapki japonki,pod prysznic szlafrok i jakies pierdółki...
Wózek bedzie juz pod koniec tyg,wiec czekam na niego jak na zbawienie:-)Jeszcze czekam na kuriera który ma mi przywiesc do konca tyg. pozytywke do łóżeczka , bepanthen na brodawki,biustonosz oraz termometr do ciała;-)Łóżeczko dzis ładnie zaścieliłam nowa pachnaca posciela i przykrylam kocykiem zeby sie nie kurzylo:-)A jesli chodzi o torbe to biore walizke na kółkach a co tam najwyżej mnie nie przyjma na IP:-D

Co do naparu ,od przyszlego tyg. takze bede stosowac 4x dziennie:tak:

Sergi - ty nasza zdolniacho !!! kartki prześliczne!!!
Asienka - tobie ciśnienie wariuje a mi cos od wczoraj strasznie cukry :-:)no: a tak ładnie bylo...

Dziewczyny Gratuluje Udanych wizyt

Boje sie jutrzejszego , na 13.40 USG - Ostatnie...az sie boje...trzymajcie &&&&&&&

Kota - wytrzymaj jeszcze 2 tyg, cos mi sie nie podobaja te twoje skurcze:szok::no:

Ide dziewczyny zmywac talerze po kolacji M juz w pracy a ja musze troche cukru spalic:angry:

Do góry