Też słyszałam o tych zmianach na dzieci i szlak mnie trafia. Taki k..wa Tusk ma kasy w ciul, więc dla niego to nie ma znaczenia, że inni ludzie ledwo wiążą koniec z końcem. Wiem, że za 1000zł nie wykupi się całego sklepu, ale zawsze to jakieś pieniądze.
Tak jak pisałam rano byłam dzisiaj na zakupach.
Mła dziękuję za namiary na tą hurtownie MIESZKO. Faktycznie mają tam duży wybór i przystępne ceny. Przypuszczam, że jednak nie będziemy zamawiać wózka przez allegro, tylko kupimy w tej hurtowni. A co najdziwniejsze byłam na 100% nastawiona na wózek bez skrętnych kółek, ale śmigałam wózkami po sklepie i chyba zapadnie decyzja o wózku ze skrętnymi kółkami.:-)
Jeden tak bardzo mi się spodobał, że pewnie już miałabym go w domu, ale jak zaczęłam składać daszek, to wydobył z siebie dźwięk pistoletu maszynowego
Także zrezygnowałam.
Pod koniec miesiąca pojadę z mamą, to może wybierzemy jakiś wóz.:-)
Aha i zapomniałam napisać, że brat niestety nie zdał dzisiaj. Tak mi było tego biedaka szkoda, bo załamał się okropnie. Próbowałam razem z M go pocieszyć, ale jakoś nie dało się.
Nie chcę przeginać, ale trafił na takiego służbistę i buraka, że aż miał łzy w oczach jak wrócił z miasta.
Wam dziewczyny dziękuję za trzymacie kciuków, ma nadzieję, że następnym razem uda się:-)