reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Martwić nie martwić... ale wk***rwia mnie to, że przed wyborami ta cała hołota jak by mogła to Ci tyłek wyliże, a jak tylko przykleją te dup**ska do stołka to się zaczyna młyn:angry::wściekła/y:

A z resztą jedno dziecko to niby nie kosztuje?? Co to człowiek gorszy, jak ma tylko jedno czy dwoje?? No jak takie będą mieli podejście gratuluje:angry::wściekła/y:

reklama
mamaOskarka jak znajdziesz czas to kuknij na pw;p

hm dziewczyny czyli wedlug tego co piszecie to musze pomoc tej mojej corce przyjsc na swiat w tym roku:D hehe to zapowiadajię mega porzadki na swieta:D no i w razie draki jak juz maz zjedzie na swieta zostaje jeszcze ostatnio ulugbiony przez Rojku sposob hihihi

Ostatnia edycja:
zmierzyłam na spokojnie wyszło 143/87 więc już lepiej...macie racje, że chyba sama się nakręcam trochę no i podświadomie chyba stres przed porodowy mi się włączył;p

A widzisz Asienka ?? :) no i oby pozytywne mysli obniżały to ciśnienie jeszcze dalej :)

Nie no a z tym becikowym i podatkiem to już przesada :angry: A jak przenoszę Malutką, bo niby z om mam na 24 grudzień, to kurde co? mniej dostane...? heh, chyba im się pomieszało w głowach, znaleźli sobie formę zmuszania do "rozrodu"!!! przecież już z drugim dzieckiem jest ciężko, a co dopiero do 3 dobić... mało kto się będzie w ogóle decydował na dzidzie, a jak już to na jedno...

Ostatnia edycja:
dorotar gratulacje udanej wizyty!!!
więc teraz razem z rojkiem i maxwell możecie szaleć do oporu!! biała armia do dzieła!!!!:-D:-D:-D
a jak nie to zapraszam do mnie na generalne porządki! bo ja muszę leżeć a samo się nie posprząta!

no też właśnie to mnie zastanawiało dagne, że supcio się czuje mały wariuje więc jak to możliwe że coś złego się od środka dzieję bez żadnych objaw...no i może moja nerwica też trochę się przyczyniła do tych wyników;/ dziękuję Wam za wsparcie bez Was chyba bym już na łeb dostała:**** 

No widzisz asieńka , tylko spokój Cię uratuje:tak: WIęc broń Cię Panie Boże żebyś dzisiaj ze mnie przykład brała;-)

Zmykam kobitki robić buciki dla Salsik bo już mam barwnik... ;-) więc to mi trochę nerwy ukoi:tak:

Ja wlasnie wrocilam do domku, padam ze zmeczenia, fizjo to byl jeden wielki pokaz slajdow i nic wiecej ale strzele wam potem fotki cwiczen, ktore maja pomoc przy bolu kregoslupa i bioder, moze sie wam przyda ;-)

Sergi zaraz bede szperac po twoim blogu i sie doczekac nie moge :-D jak bym sie do twojego kacika kartkowego dorwala to bym pewnia caly dzien siedziala i ogladala twoje cuda do ich wyrobu ;-)
Mla z 'd' to juz w sumie nie pamietam, albo ktos mnie nazwal lysa du... Albo byla to pierwsza litera mojego imienia, chyba wole ta druga opcje :-D
Asienka, asko gratuluje udanych wizyt i nawet z tym cisnieniem jestem pewna, ze bedzie lepiej :tak:

Ok, sprobuje cos zjesc i odpoczac zanim Zuzik z przedszkola wroci odezwe sie wieczorkiem ;-)

Pisałam już na wątku o wizytach.

Już po wizycie. Ciśnienie w normie, waga lepiej nie mówić
Szyjka na jeden palec. Dzidzia duża już bo 3.100 (a córcia przy porodzie miała 2.900), więc Kacper już przerósł Amelke. Mam zalecenia od pani doktor, że jeśli chcę by poród zaczął się naturalnie to ma być duuuużo sexu i dużo pracy różnego rodzaju. Za tydzień w środę KTG i jeśli do terminu nie urodzę to 8 grudnia mam zawitać na oddział i będzie cc.

A teraz się cofam by przeczytać co napisałyście od południa bo nie wiem o czym dyskutowałyście:-)

reklama
Do góry