bardzo niskie! spróbuj słabej kawki, moze sie podniesie!Dziewczyny a ja z innej paki... pisałam już dziś, że czuję się taka wypompowana no i wpadłam na pomysł, żeby mąż zmierzył mi ciśnienie i takiego nigdy nie miałam!!! 109/49, i to co pół godz 3 razy mi mierzył i się waha w gorę i dół o 2... miałyście takie problemy?? co zrobić? kawa?
reklama
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Melduję się z łóżeczka.. :-) Odpoczywam po zakupach i obiedzie. Rano pojechałam z mamą na zakupy, dokupiłam stanik do karmienia, niestety tylko takie cienkie były, ale chociaż zeby do szpitala mieć, bo później w nim chodzić nie zamierzam. Po powrocie zjadłam 7 mandarynek i banana A teraz jeszcze obiad- rybkę z ziemniaczKami i burakami. Ledwo żyję, teraz leżę żeby to wszystko strawić. Już od rana męczą mnie skurcze, nie moge się doczekać wizyty u gina w środę. Bo coraz gorzej ze mną..
Agapa, trzymaj się dzielnie, bardzo mocno trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło..
Oluchna, najlepsze materace to są silikonowe, ale są jak dla mnie bardzo drogie. Kupiłam więc kokos pianka gryka. I na początek mam ubrany materac od strony kokosowej.
Agapa, trzymaj się dzielnie, bardzo mocno trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło..
Oluchna, najlepsze materace to są silikonowe, ale są jak dla mnie bardzo drogie. Kupiłam więc kokos pianka gryka. I na początek mam ubrany materac od strony kokosowej.
Ja tez mam taki materac, a co jets jakas różnica od jakiej strony sie ubierze ? chyba nnie co haha ja zielona)Melduję się z łóżeczka.. :-) Odpoczywam po zakupach i obiedzie. Rano pojechałam z mamą na zakupy, dokupiłam stanik do karmienia, niestety tylko takie cienkie były, ale chociaż zeby do szpitala mieć, bo później w nim chodzić nie zamierzam. Po powrocie zjadłam 7 mandarynek i banana A teraz jeszcze obiad- rybkę z ziemniaczKami i burakami. Ledwo żyję, teraz leżę żeby to wszystko strawić. Już od rana męczą mnie skurcze, nie moge się doczekać wizyty u gina w środę. Bo coraz gorzej ze mną..
hmmm dobrze wiedziecZ tego co ja czytałam to dzidziuś najpierw powinien leżeć na tej twardszej i bardziej płaskiej stronie czyli na kokosie, a potem chyba po 6 miesiącach (?) można przełożyć na grykę.
Swoja droga Freiya jak tam sytuacja w domu, spokoj masz?
agapa wszystko będzie dobrze musi być trzymajcie się
ja dziś nie mogę oddychać tak wysoko mam brzuch że siedzę i ciężko mi a spojenie wogóle nie boli wole sytuacje odwrotną stanowczo mi łatwiej funkcjonować brzuch mam tak naciągnięty na maxa że skóra boli i swędzi już chyba maxa osiągneła ufff
Ja dziś sama z córcią M pracuje jutro też ciężki wekend niestety ja mam najgorsze problemy z myciem małej i kładzenie jej spać bo w wannie wariuje i spać położyć się nie chce a ja muszę sie chylać do niej co chwilęa ma niziutko łóżko do tego jak czytam jej bajkę to wstać nie mogę nogi całe zdretwiałe ale cóż wytrzymam jednak ten 9 m-c daje nam wszystkim w kość
ja dziś nie mogę oddychać tak wysoko mam brzuch że siedzę i ciężko mi a spojenie wogóle nie boli wole sytuacje odwrotną stanowczo mi łatwiej funkcjonować brzuch mam tak naciągnięty na maxa że skóra boli i swędzi już chyba maxa osiągneła ufff
Ja dziś sama z córcią M pracuje jutro też ciężki wekend niestety ja mam najgorsze problemy z myciem małej i kładzenie jej spać bo w wannie wariuje i spać położyć się nie chce a ja muszę sie chylać do niej co chwilęa ma niziutko łóżko do tego jak czytam jej bajkę to wstać nie mogę nogi całe zdretwiałe ale cóż wytrzymam jednak ten 9 m-c daje nam wszystkim w kość
kota-behemota
Q & H team
Nikuss, gdzieś w necie kiedyś czytałam że najpierw po urodzeniu kokos później około roku gryka, ale nie wiem dlaczego może doświadczone mamusie coś więcej powiedzą..
mnie też tak znajomi pouczali
Ech u mnie w domu różnie... Rano byłam cała wściekła bo wyobraźcie sobie, że o godzinie 8:15 nagle otwierają mi się drzwi do sypialni i cała rodzinka wchodzi i mówi "ile będziecie spać, wstawać!". Kazałam pod kołdrą M powiedzieć im, że mają wyjść bo ja odsypiam noc. Wyprosił ich i poszedł z nimi a ja wylegiwałam się do 11. W nocy mało bym się nie zabiła bo szłam do toalety i poślizgnęłam się na folii od chipsów, które wczoraj jedli na meczu i jak zjedli to rzucili torebkę na podłogę (czy kosz u każdego nie jest w tym samym miejscu czyli pod zlewem?!). Jeszcze było parę sytuacji. W ciągu dnia jakoś w miarę, na szczęście już długo to nie potrwa. Ale dzięki za troskę
reklama
kota-behemota
Q & H team
Agapa, trzymajcie się dzielnie!!
dagne, mnie się całą ciążę ciśnienie waha od ok. 90/50 do 110/60, nic nie poradzę, może faktycznie kawka Ci pomoże, jeśli się słabo czujesz.
dagne, mnie się całą ciążę ciśnienie waha od ok. 90/50 do 110/60, nic nie poradzę, może faktycznie kawka Ci pomoże, jeśli się słabo czujesz.