Cześć! Ja dziś jak zwykle wstałam 5:40, zrobiłam A. herbatke z cytrynka do termosu, włączyłam mango i zasnełam wstałam po 10 i czułam sie zmulona bardzo, ale wzielam prysznic i ok. Dziisaj jak wstawałam z wyrka wydawało mi sie, ze moj brzuch jest sporo mniejszy niz wczoraj ?;| Nie wiem czy naprawde, czy poprostu dzidzia sie tak rozłozyła ze nie wystaje zabardzo
A noc miałam ok, ani kłucia żadnego ani nic)
Ponownie prosze o głosiki, każdy może raz dziennie zagłosowac, bede bardzo wdzieczna!
Pieluszki.PL Strona główna
Monika Moim zdaniem, najwiekszym udogodnieniem dla każdej ciężaróweczki powinien być jej partner który w miare możliwości spełniał by jej i maluszka zachcianki
maxwell80- ja tez wyciagam mojego A. na listy do m szczegolnie ze bedzie to moja ostatania wizyta w kinie na długi czas
A noc miałam ok, ani kłucia żadnego ani nic)
Ponownie prosze o głosiki, każdy może raz dziennie zagłosowac, bede bardzo wdzieczna!
Pieluszki.PL Strona główna
Monika Moim zdaniem, najwiekszym udogodnieniem dla każdej ciężaróweczki powinien być jej partner który w miare możliwości spełniał by jej i maluszka zachcianki
maxwell80- ja tez wyciagam mojego A. na listy do m szczegolnie ze bedzie to moja ostatania wizyta w kinie na długi czas
Ostatnia edycja: