reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

A ja szukam ubranko do chrztu... w koncu to za 4 tyg .... jakjabym chciala eby bylo juz po :crazy: nie lubie takich imprez....

reklama
Kurde Emwu to dopiero byla zdrada jakis hardcore ale niestety takie sytuacje chociaz nie mieszcza mi sie w glowie to sie zdarzaja.....wazne ze teraz jestes szczesliwa:)

A ja szukam ubranko do chrztu... w koncu to za 4 tyg .... jakjabym chciala eby bylo juz po :crazy: nie lubie takich imprez....
A kiedy macie chrzciny bo chyba przegapilam . My 29 maja .
Przed chrzcinami dwie komunie. W tej samej rodzinie. Wiec ja szukam czegs dla maxa (choc tu sie nie ubiera takich ubranek jak u nas) oraz czegos dla siebie. Trzy imprezy obskoczyc tydzien po tygodniu i tak to zrobic zeby kasy nie wydac a nie wyskoczyc w tym samym.

Kurde Emwu to dopiero byla zdrada jakis hardcore ale niestety takie sytuacje chociaz nie mieszcza mi sie w glowie to sie zdarzaja.....wazne ze teraz jestes szczesliwa:)
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...chy-troche-bardziej-intymne-40057/index3.html - to taki moj podstep ...

Ostatnia edycja:
Tak tu piszecie o odchudzaniu i o jedzeniu... ja też walczę ze swoim apetytem, przejść na dietę mi się udało, ale nie mogę się zmobilizować do jakichkolwiek ćwiczeń:(

No to sie ciesze:-):-):-)takie ladne oczka wiec musialy wyzdrowiec;-)teraz jeszcze niech znikna te pierunskie chrosteczki,wysypki i ci go poderwie:-D:-D:-D

Podrywaj, podrywaj ...:yes:
Możesz sobie narzeczonego wychować :-) dodam nawet pampersy!

:zawstydzona/y: Ja to mam cichą nadzieję, że Patryś na mnie kiedyś zwróci uwagę , ja już nawet na ławie w dużym pokoju wyryłam serduszko z jego imieniem ;-)

ahahahhahahahahahahhahaha :D idę od Was bo mi przepona od śmiechu zdezerteruje :D

Jeśli chodzi o woreczek hmm ....... musimy wymyślić dla Alusia coś wytrzymalszego :D No tak ......... co to dla Niego taki worek jak on rozwala już maty i karuzele!
Z tym czytaniem to się uśmiałam ale przyznam szczerze, że ja równiez kiedyś tak zaciekle czytałam, że tylko -> siusiu (coś innego nie, bo szkoda mi czasu było ;) ), kawałek chleba na szybko i dawaj do wyra z książką :D

W żarcie chodziło :
Mówiłaś, że robisz bleeee, na co ja żebyś się jeszcze nie śpieszyła z nowym dzidziusiem bo musisz pierworodnego wpierw odchować ;)

Ty to jo :-D:-D dzidziusia nie bedzie:-D:-D !!!
A dla Alusia chyba zabawki z żelaza trzeba zrobić! wszystko niszczy!

Emwu my 6.06.2010 ;) no ja tez szukam cos dla siebie.... masakra niewiem co ja wogole bym chciala.... no i dla Igora strój tylko Męzulowi jakaś koszule i krawat pasujacy do mojego stroju he :) a my nic jeszcze nie zaczelismy nas 20 os. ma byc i to sami najblisze osoby....:szok: i robie u tesciowej w domu ;) he ciekawe jak to bedzie ;)

no i czekam az moja mamuska z tych Włoch wroci zeby pomogla cosik ugotowac ;) bo ja nie umiem tak dobrze zeby porywac sie w gotowaniu na 20 osob :-D

reklama
Do góry