W
wika_20
Gość
A ja szukam ubranko do chrztu... w koncu to za 4 tyg .... jakjabym chciala eby bylo juz po nie lubie takich imprez....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj maly to ciagle sie przewala na brzuch w nieodpowiednim momencie bo zawsze mu sie zachce po jedzeniu i wtedy uleje bo sie gimnastukuje za bardzo a jak mu przeszkadzam to sie wkurza
A kiedy macie chrzciny bo chyba przegapilam . My 29 maja .A ja szukam ubranko do chrztu... w koncu to za 4 tyg .... jakjabym chciala eby bylo juz po nie lubie takich imprez....
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...chy-troche-bardziej-intymne-40057/index3.html - to taki moj podstep ...Kurde Emwu to dopiero byla zdrada jakis hardcore ale niestety takie sytuacje chociaz nie mieszcza mi sie w glowie to sie zdarzaja.....wazne ze teraz jestes szczesliwa
No to sie ciesze:-):-):-)takie ladne oczka wiec musialy wyzdrowiec;-)teraz jeszcze niech znikna te pierunskie chrosteczki,wysypki i ci go poderwie
ahahahhahahahahahahhahaha idę od Was bo mi przepona od śmiechu zdezerteruje
Jeśli chodzi o woreczek hmm ....... musimy wymyślić dla Alusia coś wytrzymalszego No tak ......... co to dla Niego taki worek jak on rozwala już maty i karuzele!
Z tym czytaniem to się uśmiałam ale przyznam szczerze, że ja równiez kiedyś tak zaciekle czytałam, że tylko -> siusiu (coś innego nie, bo szkoda mi czasu było ), kawałek chleba na szybko i dawaj do wyra z książką
W żarcie chodziło :
Mówiłaś, że robisz bleeee, na co ja żebyś się jeszcze nie śpieszyła z nowym dzidziusiem bo musisz pierworodnego wpierw odchować
A ja szukam ubranko do chrztu... w koncu to za 4 tyg .... jakjabym chciala eby bylo juz po nie lubie takich imprez....