reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A ja szukam ubranko do chrztu... w koncu to za 4 tyg .... jakjabym chciala eby bylo juz po :crazy: nie lubie takich imprez....

reklama
Kurde Emwu to dopiero byla zdrada jakis hardcore ale niestety takie sytuacje chociaz nie mieszcza mi sie w glowie to sie zdarzaja.....wazne ze teraz jestes szczesliwa:)

A ja szukam ubranko do chrztu... w koncu to za 4 tyg .... jakjabym chciala eby bylo juz po :crazy: nie lubie takich imprez....
A kiedy macie chrzciny bo chyba przegapilam . My 29 maja .
Przed chrzcinami dwie komunie. W tej samej rodzinie. Wiec ja szukam czegs dla maxa (choc tu sie nie ubiera takich ubranek jak u nas) oraz czegos dla siebie. Trzy imprezy obskoczyc tydzien po tygodniu i tak to zrobic zeby kasy nie wydac a nie wyskoczyc w tym samym.

Kurde Emwu to dopiero byla zdrada jakis hardcore ale niestety takie sytuacje chociaz nie mieszcza mi sie w glowie to sie zdarzaja.....wazne ze teraz jestes szczesliwa:)
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...chy-troche-bardziej-intymne-40057/index3.html - to taki moj podstep ...

Ostatnia edycja:
Tak tu piszecie o odchudzaniu i o jedzeniu... ja też walczę ze swoim apetytem, przejść na dietę mi się udało, ale nie mogę się zmobilizować do jakichkolwiek ćwiczeń:(

No to sie ciesze:-):-):-)takie ladne oczka wiec musialy wyzdrowiec;-)teraz jeszcze niech znikna te pierunskie chrosteczki,wysypki i ci go poderwie:-D:-D:-D

Podrywaj, podrywaj ...:yes:
Możesz sobie narzeczonego wychować :-) dodam nawet pampersy!

:zawstydzona/y: Ja to mam cichą nadzieję, że Patryś na mnie kiedyś zwróci uwagę , ja już nawet na ławie w dużym pokoju wyryłam serduszko z jego imieniem ;-)

ahahahhahahahahahahhahaha :D idę od Was bo mi przepona od śmiechu zdezerteruje :D

Jeśli chodzi o woreczek hmm ....... musimy wymyślić dla Alusia coś wytrzymalszego :D No tak ......... co to dla Niego taki worek jak on rozwala już maty i karuzele!
Z tym czytaniem to się uśmiałam ale przyznam szczerze, że ja równiez kiedyś tak zaciekle czytałam, że tylko -> siusiu (coś innego nie, bo szkoda mi czasu było ;) ), kawałek chleba na szybko i dawaj do wyra z książką :D

W żarcie chodziło :
Mówiłaś, że robisz bleeee, na co ja żebyś się jeszcze nie śpieszyła z nowym dzidziusiem bo musisz pierworodnego wpierw odchować ;)

Ty to jo :-D:-D dzidziusia nie bedzie:-D:-D !!!
A dla Alusia chyba zabawki z żelaza trzeba zrobić! wszystko niszczy!

Emwu my 6.06.2010 ;) no ja tez szukam cos dla siebie.... masakra niewiem co ja wogole bym chciala.... no i dla Igora strój tylko Męzulowi jakaś koszule i krawat pasujacy do mojego stroju he :) a my nic jeszcze nie zaczelismy nas 20 os. ma byc i to sami najblisze osoby....:szok: i robie u tesciowej w domu ;) he ciekawe jak to bedzie ;)

no i czekam az moja mamuska z tych Włoch wroci zeby pomogla cosik ugotowac ;) bo ja nie umiem tak dobrze zeby porywac sie w gotowaniu na 20 osob :-D

reklama
Do góry