reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

wczoraj jak sie wkurzylam to zostawilam mu niecale 20 ml mleka odciagnietego mleka i powiedzialam : nakarm go tym i wyszlam....
no wlasnie tacy madrzy sa....ale moze troche spusci z tonu....teraz czyta mu bajki hehe:tak:
Podziwiam za odwagę ja bym nie wytrzymała, żeby zostawić małego-chyba jeszcze nie odcięłam pępowiny:-D:-D:-D:-D
Mój właśnie zjadł 210ml!!!!!!! Do dna!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Najpierw 120 a potem 90ml bo jeszcze głodny był

reklama
Doszły do mnie właśnie bodziaki "Mały kibic":-)
uśmiałam się z karteczki która mi załączyli do bodziaków:

My juz po nie bylo tak zle maly wazy 5200 no i plakal wiadomo ale tylko chwilke babka stwierdzila ze za tydzien mam zrobic morfologie bo maly ze wzgledu na konflikt z moja krwia przez 4 miesiace ma do anemii sklonnosci no i mial niby marmurkowa skore i ze niby mogl mocniej plakac i glowke slabo podnosil jak on prawie spal bo go wybudzila a w domku podnosi no i znow stres i jezdzenie ale oby dobra wyszla:)

Asia powiedz mi...Filip ma już 3 miesiące więc teoretycznie kolki powinny przejść:sorry:
Jak długo masz zamiar podawać bobotik?
Bo nie wiem kiedy spróbować odstawić:sorry:

ja nie asia ale odp.
ja sab simplex stosowałam moze okolo 3 tydodni
3/4 razy dzienie
juz z miesiac nie dostaje
chyba kolki juz nie wroca:eek:

ja mam pytanie!
czy nic sie nie stania jak woda do kapieli z tym oilatum naleci do oczka to nic sie nie stanie dziecku!!!

i czy ktoras z was robila tak jak napisane jest dodatkowo ze mozna stosowac na nawilzona skore bezposrednie po czym splukac i wytrzec do sucha????

mojej jak chlapnie to rano ma ropke w oczku
ale tylko tak jednorazowo

reklama
Do góry