reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

I my po nadrobieniu mozemy sie przywitac ładnie:-)
mnojej Julce apetyt odlecial... 3 godz minely od jedzenia a ona odmawia mleka! hehe na buzce teraz nie robia sie placki z wysypka tylko mnostwo kropeczek az na szyje sie rzucilo!
dziewczyny ile lejecie tego Oilatum do wody???? masakra jakie to jest drogie! 250ml za 37zł a 500ml 75zl! masakra:szok:
Tak zgadza się, drogi jest oiliatum ale naprawdę warto, dodaje sie dosłownie kilka kropel do wanienki, nam dopiero po 2 m-cach konczy sie opakowanie 500ml;-)
To Co powiem ze razem z Mają jestesmy zazdrosne :p toz to mojego zięcia juz jakies inne dziewuchy całują :-D
Nio racja ;-) ale nie ma co się przejmować, jeszcze Majeczki na świecie nie było więc to nie zdrada;-);-)

reklama
No czasami te szare myszki sa najgorsze:tak:cicha woda brzego rwie:-D:tak:

Kup Emolium:tak:jest duzo tanszy:tak:a ten sam sklad:tak:ja leje pol miareczki czyli 15 ml.Kupilam 400 ml i zapłacilam niecale 29 zł:tak:

za pozno bo ja oilatum juz mam... tylko lalam niecale 2 nakrretki i nie wiedzialam czy to nie za duzo....
a moja mala wczoraj wieczorem jak szla spac sobie stekala i marudzila cos nie bardzo chciala... wypila 180ml mleczka i pozniej jeszcze 60ml!!!:szok: ale przy jedzeniu sie prezyla i jak sie okazalo meczyly ja gazy! jak sobie baczki 2 puscila od razu niewielka ilosc kupki zrobila i bylo juz dobrze...zasnela spokojnie! ale nie plakala przy tym na szczescie!

Joanna głosik oczywiście oddany, wspólnymi ziłami nazbieramy tyle ile potrzeba;-):tak::tak::tak::tak:

A ja mam świetną fotkę na ten konkurs hehe oczywiście nie wystawiam ale przypomniała mi sie jedno całuśne zdjęcie Antka!
1646478266.jpg

martaaaaaa toz to lovelas nie z tej ziemi :-D:-D:-D:-D
szkoda ze nie dodalas tej foty na bank bysmy glosowaly taki slodziak z niego !!!!!! tam trzeba bylo wyslac foto do konca 14 lutego :-(
a co do wygranej stwierdzam ze oszukuja :cool: wczoraj jedno foto rano mialo ponad 3000 glosow a zdjecia dodane 15 lutego o 15 rownoczesnie wszystkie ! a juz wczoraj wieczorem to samo foto mialo ponad 7000 :eek: noz qurwa jakim cudem ! tak czy siak chyba ktos to zglosil bo dzis juz ma okolo 200 !:laugh2: a tam to tylko zabawa szkoda tylko ze graja nie uczciwie ! buuu !
my chociaz mamy uczciwe glosy ooooo !:-D:tak:

Przed chwilą spojrzałam na to zdjęcie i mnie rozbroiło:-)
Gangsta z przedmieścia z niego:tak::-D:-D:-D:-D
Joł ziomki:-D

Załączniki

• DSC02573 [DVD (NTSC)].jpg
    DSC02573 [DVD (NTSC)].jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 17
martaaaaaa toz to lovelas nie z tej ziemi :-D:-D:-D:-D
szkoda ze nie dodalas tej foty na bank bysmy glosowaly taki slodziak z niego !!!!!! tam trzeba bylo wyslac foto do konca 14 lutego :-(
a co do wygranej stwierdzam ze oszukuja :cool: wczoraj jedno foto rano mialo ponad 3000 glosow a zdjecia dodane 15 lutego o 15 rownoczesnie wszystkie ! a juz wczoraj wieczorem to samo foto mialo ponad 7000 :eek: noz qurwa jakim cudem ! tak czy siak chyba ktos to zglosil bo dzis juz ma okolo 200 !:laugh2: a tam to tylko zabawa szkoda tylko ze graja nie uczciwie ! buuu !
my chociaz mamy uczciwe glosy ooooo !:-D:tak:

Racja że oszukują:-( przecież to niemozliwe:no: żeby tyle głosów w tak krótkim czasie zebrać. Do d.... te konkursy!! Chociaz przynajmniej w tym Twoim to oddaje sie głosik a nie ocene, o tyle uczciwiej.
Np ta fotka Antka dostała opinie zdjęcia 3, już nie chodzi o zachwycanie sie swoim dzieckiem ale uwazam, że złośliwie tak nisko oceniają.
Smyki.pl - po kapieli 8 m-c
wiecej nie bedziemy brac udziału:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry